Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Muncitor la canalizare, prins sub un mal de pământ în comuna Finta!

Publicat

pe

Un bărbat de 44 de ani, care lucra pe şantierul reţelei de canalizare din comuna Finta, judeţul Dâmboviţa, a fost surprins, astăzi, în jurul orei 11:00, de un mal de pământ. Din fericire, muncitorul nu a fost acoperit total, ci doar până în zona brâului.

Pentru scoaterea acestuia au intervenit trei echipaje ISU Dâmboviţa, două de la Garda Corneşti şi unul de la Detaşamentul Moreni. Pompierii s-au ajutat şi de două buldoexcavatoare puse la dispoziţie de Primăria Finta.

După 30 de minute, bărbatul a fost extras şi predat unui echipaj medical SAJ.

Foto: ISU Dâmboviţa

ACTUALITATE

„Receptarea critică a operei lui Barbu Cioculescu”, simpozion naţional organizat la Târgovişte

Publicat

pe

Societatea Scriitorilor Târgovişteni va organiza, miercuri – 28 august 2019, cu sprijinul altor entităţi culturale din oraş, cea de-a VI-a ediţie a Simpozionului Naţional „Şcoala prozatorilor târgovişteni”, cu tema „Receptarea critică a operei lui Barbu Cioculescu”. Evenimentul este găzduit de Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa şi va debuta la ora 10:30.

„Despre opera cunoscutului poet, prozator, jurnalist, traducător, critic şi istoric literar vor prezenta comunicări (eseuri) 18 istorici şi critici literari cunoscuţi, membri ai Uniunii Scriitorilor din România şi ai Societăţii Scriitorilor Târgovişteni, eseuri ce vor alcătui un proceeding al Simpozionului, volum lansat cu acest prilej. Va mai fi lansat volumul de interviuri „Un veac printre cărţi. Barbu Cioculescu în dialog cu Mihai Stan”.

De asemenea, vor fi lansate cele mai recente numere ale revistelor „Litere” şi „Impact”, reviste ale Societăţii Scriitorilor Târgovişteni. În ultima parte a întâlnirii lui Barbu Cioculescu cu publicul prezent, Simpozionul va avea un caracter interactiv. Va fi vernisată expoziţia de grafică „Scriitori ai Societăţii Scriitorilor Târgovişteni” văzuţi de artistul plastic târgoviştean Alexandru Coman”, se arată într-un comunicat remis de Consiliul Director al Societăţii Scriitorilor Târgovişteni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenţie, dâmboviţeni! Facturile de apă vin cu întârziere sau nu vin deloc!

Publicat

pe

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița anunţă consumatorii că, din cauza firmei de curierat, multe facturi fie ajung cu întârziere, fie nu ajung deloc la clienţi.

Până la remedierea acestei situaţii, dâmboviţenii pot face sesizare la numărul de telefon 0736.600.299 sau la Biroul de relații cu publicul (camera 1) din Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 50.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!