Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Tânăr înghiţit de ape în judeţul Teleorman!

Publicat

pe

Foto: ISU Teleorman

Un tânăr de 26 de ani din localitatea Botoroaga, județul Teleorman, a căzut în apele învolburate ale râului Câlniştea, între Târnava și Tunari. Autoritățile au fost anunțate de un cetățean care a văzut momentul tragediei. Mai multe echipaje ISU au pornit căutările.

Din păcate, până la lăsarea serii, trupul bărbatului înecat nu a fost găsit. Operațiunile de căutare au fost reluate în această dimineață, tot fără succes. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele care au condus la producerea acestui eveniment nefericit.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pompierii din Voineşti, gest de suflet pentru trei fraţi crescuţi în lipsuri

Publicat

pe

Gestul pompierilor din Târgovişte, care au fost „Moş Nicolae” pentru doi fraţi din comuna Vulcana Băi, îngrijiţi de o bunică, după ce părinţii i-au părăsit, a fost urmat de salvatorii de la Garda de Intervenţie Voineşti, care au donat şi ei o sumă de bani pentru a aduce un strop de bucurie în sufletele unor copii.

Au ales trei fraţi din comuna Tătărani, în vârstă de 2, 11 şi 13 ani, pe care părinţii îi cresc cu greu, muncind cu ziua prin sat.

Cei cinci pompieri din Voineşti le-au dus copiilor alimente, jucării şi dulciuri. Sensibilizaţi de situaţia dificilă a acestei familii, angajaţii ISU de la Garda de Intervenţie Voineşti le vor dărui, în scurt timp, şi obiecte de îmbrăcăminte.

Citește în continuare

Ialomiţa

Traversare neregulamentară soldată cu doi morţi!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (sursa: kanalmediagroup.com)

Doi bărbaţi din judeţul Ialomiţa, unul în vârstă de 62 de ani, celălalt de 80 de ani, şi-au pierdut viaţa urmare faptului că s-au angajat să traverseze neregulamentar drumul.

Primul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 12:00, pe DN2, la ieşire din localitatea Coşereni, pe sensul de mers către Bucureşti. Al doilea a avut loc la ora 17:00, pe teritoriul satului Orezu, comuna Ciochina.

Şoferii care se aflau la volanul maşinilor implicate în accidente, un tânăr de 30 de ani, din judeţul Argeş, şi o fată de 19 ani, din Ialomiţa, s-au ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Fiind testaţi alcoolscop, a reieşit că nu se aflau sub incidenţa băuturilor alcoolice.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web