Conectați-vă cu noi

POLITIC

Tăriceanu, singur în lupta cu statul paralel?

Publicat

pe

După arestarea și încarcerarea lui Liviu Dragnea, nimeni de prin PSD nu mai vorbește despre statul paralel, despre tragerea la răspundere a celor care au săvârșit abuzuri, despre desecretizarea unor protocoale etc. A mai rămas, după cum se vede, o singură vocea, cea a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu – președintele Senatului României.

Chiar dacă partidul pe care îl conduce nu a ieșit tocmai bine la europarlamentare, Tăriceanu continuă bătălia cu abuzurile din justiție, cu înțelegerile secrete dintre diferite instituții de forță ale statului român.

Președintele ALDE solicită Consiliului Superior al Magistraturii să desecretizeze anexele raportului întocmit de Inspecția Judiciară cu privire la aplicarea protocoalelor cu SRI și DNA. De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu a mai cerut șefului statului, Klaus Iohannis, să prezideze ședința CSM și să asigure desecretizarea anexelor respective.

A spus liderul ALDE, pe pagina sa de Facebook, că românii trebuie să știe cum au funcționat instituțiile din justiție și felul în care serviciile au influențat activitatea lor.

Dâmboviţa

Reorganizare cu pumnul în gură la PSD Dâmboviţa?

Publicat

pe

de

În PSD Dâmbovița se simte un iz de schimbare sau, după cum spun unii, întâlnirea BPJ de ieri, la care ar fi participat 400 de membri din 700, este doar o acțiune de consolidare a puterii președintei Rovana Plumb. Nota de aşa-zisă democraţie ar fi fost impusă de conducerea centrală a partidului, pe fondul apropierii campaniei pentru alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă vrea liniște în filiale.

Aseară, s-a stabilit ca, în perioada 15 august – 25 septembrie, în toate organizațiile din județ să fie alese noi structuri de conducere, urmând ca, pe 4 octombrie, să se desfășoare conferința Județeană de alegeri. Unii social-democrați, care nu mai agreează actuala echipă de coordonare a PSD Dâmboviţa, spun că ar fi vorba de o diversiune prin care Rovana Plumb își ia o marjă de consolidare a poziției și pentru a reintra în gratiile Bucureștiului, cu care nu ar fi tocmai în relații bune.

Se mai spune și că este greu de crezut că Viorica Dăncilă va accepta conferințe judeţene de alegeri în pragul declanșării campaniei electorale pentru prezidențiale. Mai este curios şi faptul că Biroul Permanent Județean al PSD Dâmboviţa a hotărât ca, în toată această perioadă de reorganizare, să fie interzise atacurile în spațiul public asupra liderilor și organizației. Cei care vor încalca această decizie vor fi „sancţionaţi cu fermitate”, după cum se precizează într-un comunicat remis de PSD Dâmboviţa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Deputata Carmen Holban este noul preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

Biroul Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa, întrunit vineri – 19 iulie 2019, a aprobat, cu unanimitate de voturi, propunerea ca deputata Carmen Holban, vicepreşedinte al organizaţiei, să îndeplinească funcţia de preşedinte executiv interimar până la data de 4 octombrie, când urmează să fie organizate alegeri pentru noua echipă de conducere a PSD Dâmboviţa.

Potrivit calendarului stabilit în cadrul şedinţei BPJ de ieri, organizaţiile locale PSD de la nivelul judeţului vor desfăşura alegerile în perioada 15 august – 25 septembrie.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!