Connect with us

SOCIAL

A tâlhărit un bărbat surdo-mut într-un parc din Alexandria

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: stirileprotv.ro)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Brânceni, judeţul Teleorman, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat în faţa instanţei de judecată întrucât a tâlhărit un bărbat surdo-mut, care se afla pe o bancă într-un parc din municipiul Alexandria.

Altercaţia a fost observată de către un jandarm din cadrul IJJ Teleorman, aflat în timpul liber, care a solicitat sprijinul echipei de intervenție pentru prinderea făptuitorului. Acesta a fost urmărit pe mai multe străzi din oraş.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

S-a răzbunat pe fosta iubită și a ajuns în arestul Poliției

Publicat

pe

Foto arhivă

Un tânăr de 30 de ani din București a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, loviri sau alte violențe, amenințare și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Cercetările au stabilit că, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2024, bărbatul s-a deplasat la locuința fostei concubine, căreia i-a sustras prin acte de violență un lănțic și o brățară din aur, după care a plecat. Ulterior, individul a revenit la locuința persoanei vătămate, unde, tot prin violență, i-ar fi sustras două inele din aur. Femeia a reclamat la poliție toate aceste aspecte.

Bărbatul, când a auzit că a fost chemată Poliția, a luat-o la bătaie pe fosta iubită, lovind-o cu pumnii în cap. De asemenea, în cursul zilei de 17 iunie, i-a transmis mai multe mesaje de amenințare. Ieri – 18 iunie 2024, în urma activităților desfășurate cu sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, bărbatul a fost depistat pe teritoriul comunei Bradu și condus la sediul Poliției, în baza unui mandat de aducere. După administrarea probatoriului, individul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță

Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Patru bărbați au bătut un adolescent în curtea Liceului Agricol din Găești

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găești

Patru bărbați cu vârste între 19 și 45 de ani au ajuns în arestul Poliției pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Astăzi – 19 iunie 2024, au fost prezentați în fața magistraților, care au hotărât măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ancheta în cazul celor 4 indivizi cu apucături violente, din Pătroaia Gară, comuna Crângurile, și Potocelu, comuna Ludești, a scos la iveală faptul că, la data de 3 iunie, pe fondul unui conflict spontan, bănuiții au agresat un elev de 16 ani în curtea Liceului Agricol C Angelescu din orașul Găești.

Scandalul s-a declanșat în timpul unei ceremonii de sfârșit de an școlar. Doi elevi s-au luat la harță. Unul dintre ei și-a chemat în ajutor rudele și prietenii. Lucrurile au degenerat rapid și s-a ajuns la împărțit de pumni și picioare.

Unul dintre indivizi, în vârstă de 19 ani, nervos nevoie mare, s-a dus în grabă la un autoturism, de unde a luat un cuțit cu care a revenit în incinta unității de învățământ.

Cercetările în acest caz sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite