Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

492 de locuri de muncă disponibile, înregistrate la AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

Foto: http://www.observatorbn.ro

AJOFM Dâmboviţa are înregistrate în baza de date, astăzi – 24 iunie, 492 de locuri de muncă, din care 4 pentru persoanele cu studii superioare; 362 pentru meseriaşi şi 126 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: administrator rețea calculatoare; inginer producție; economist; șef sector industria prelucrătoare; asistent manager; consilier tehnic; operator chimist produse farmaceutice; maseur; instructor auto cat. A pentru motocicletă; agent vânzări; lucrător comercial; gestionar depozit; bucătar; ospătar; pizzar; ciontolitor–tranșator carne; vânzător; electrician în construcții; frezor universal; strungar universal; sudor; zidar; şofer; confecționer articole textile; instalator; lăcătuș mecanic; operator mașini comandă numerică; mașinist pod rulant; muncitor necalificat în industria metalurgică; muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A.

ACTUALITATE

Explicaţiile CNAIR în legătură cu proiectele pentru modernizarea DN71 şi DN7

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan vine cu o veste bună pentru dâmboviţeni. Proiectele de modernizare a DN71 şi DN7 nu au căzut! Urmare efortului concertat al demnitarilor dâmboviţeni, coroborat cu mobilizarea opiniei publice, factorii de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor şi de la Compania Naţională de administrare a Infrastructurii Rutieră le-au repus în prima poziţie a preocupărilor lor.

„Nu puteam să las un obiectiv de anvergura celui privind modernizarea la patru benzi a DN71, Bâldana-Târgovişte-Sinaia, să fie abandonat, pierdut pe culoarele birocraţiei, al diferitelor motivaţii de natură financiară sau, poate, politice. DN71 reprezintă pentru Dâmboviţa, pentru municipiul Târgovişte, poarta către dezvoltare economică şi socială, un argument suprem al prosperităţii. Fără modernizarea acestei căi rutiere, judeţul nostru intră în anonimat, nu mai poate deveni o ţintă pentru eventualii investitori. Pierdem dreptul la dezvoltare!

Astăzi – 11 decembrie 2019, în calitate de parlamentar ales al dâmboviţenilor, am mers la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru a afla ce se întâmplă şi pentru a solicita factorilor de decizie implicarea şi repunerea în drepturi a acestei investiţii vitale pentru Dâmboviţa. Conducerea CNAIR m-a asigurat că proiectul nu este pierdut. Merge înainte. Decizia de suspendare din procedura de achiziție publică a intervenit ca urmare a celor 350 de clarificări solicitate Companiei Naţionale de către firmele înscrise la licitaţie. După rezolvarea acestei siuaţii, va continua procedura de achiziţie.

Mai mult, am aflat, cu bucurie, că a intrat în linie dreaptă şi proiectul privind modernizarea DN7, Bucureşti-Piteşti, sectorul de drum dintre Bâldana şi Titu. Procedura de licitaţie a fost încheiată. A fost desemnată societatea care va reabilita şi moderniza acest sector de drum. Urmează să fie dat ordinul de începere a lucrărilor.

Nu este doar un succes al meu, ci şi al colegilor parlamentari de Dâmboviţa, al cetăţenilor, al tuturor celor care au luat poziţie în ultimele zile, semnând petiţia pe care am promovat-o în mediul online”, a scris tânărul deputat PSD pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Târgovişte şi-au stabilit planul de acţiune pentru 2020

Publicat

pe

La sediul PSD Dâmbovița, a avut loc, ieri – 11 decembrie, ultima ședință din 2019 a Biroului Politic al Organizației de Femei Târgoviște. Lucrările au fost conduse de preşedinta Carmen Holban – deputat. Cu acest prilej, au analizat activitățile desfășurate în acest an şi au stabilit planul de acţiune pentru 2020.

„Va fi un an politic deosebit de important pentru municipiul Târgoviște, pentru județul Dâmbovița, ținând cont de faptul că vom avea alegeri locale și parlamentare. Vor fi două etape electorale în care trebuie să ne implicăm cu toată forța și priceperea noastră”, a precizat Carmen Holban.

Tot în cadrul întâlnirii de ieri, femeile social-democrate din Târgovişte au decis ca în această lună să meargă cu daruri de sărbători la mai multe familii cu o situaţie materială precară. Totodată, vor primi colindători la sediul PSD Dâmboviţa.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web