Connect with us

Dâmboviţa

Corneliu Ştefan, deputat: Sunt bani pentru susţinerea măririlor de pensii conform noii legi!

Publicat

pe

Potrivit deputatului PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan, Legea pensiilor aprobată astăzi în Parlamentul României cu 197 de voturi „pentru” va crea echilibru şi siguranţă existenţială. Veniturile obţinute de pensionarii români, de cei care au muncit o viaţă întreagă în diferite sectoare de activitate, se vor apropia de standardele europene.

„Decalajele enorme dintre pensiile din Occident şi cele din ţara noastră trebuie să fie eliminate, iar noua Lege a pensiilor, votată astăzi, porneşte acest proces. Punctul de pensie va fi 1.265 de lei anul acesta, 1.775 de lei în 2020 şi 1.875 de lei în 2021. De asemenea, din 2020, va fi indexat, anual, în funcţie de rata inflaţiei.

Temerile exprimate de opoziţie, cum că nu există bani pentru plata pensiilor, sunt o dezinformare cu iz politicianist. Sunt fonduri pentru susţinerea măririlor de pensii conform noii legi! Veniturile bugetare, mai mari ca niciodată, permit aceste majorări”, precizează deputatul Corneliu Ştefan.

Dâmboviţa

Performanță! ACS Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște, 123 de medalii în nici 5 luni!

Publicat

pe

ACS Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște și-a adăugat în palmares, anul acesta, până acum, 123 de medalii naționale și internaționale. Și nici măcar nu am ajuns la jumătatea anului! Este o cifră care vorbește despre performanță, pasiune și pregătiri intense!

„O atitudine pozitivă poate transforma visele în realitate. Fiți, deci, poxitivi!”, este mesajul pe care îl transmite de fiecare dată Marin Marius Mihai – fondatorul Clubului, antrenor și sportiv, multiplu campion național și internațional.

În această perioadă, sportivii ACS Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște se antrenează cu devotament pentru competițiile care vor urma. In luna iunie, vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Mixte din Arnsberg – Germania.

De reținut!
ACS Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște va oferi lecții gratuite de arte marțiale elevilor și studenților târgovișteni, de „Zilele Cetății”. Înscrierile au început deja la adresa de e-mail mihaikung_fu@yahoo.com sau pe WhatsApp, la numărul de telefon 0728.393.649. Doritorii au nevoie fie de carnetul de elev sau cel de student, fie de o adeverință eliberată de unitatea de învățământ. Dacă prind gustul pentru artele marțiale, participanții la antrenamentele gratuite pot opta apoi să devină parte a Clubului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Nu rata „Spectacolul copilăriei” din Parcul Orășenesc Titu!

Publicat

pe

Lume, lume! Primăria Titu organizează, vineri – 31 mai 2024, de la ora 16:00, mare petrecere mare pentru copii, în Parcul Orășenesc. Intrarea este liberă și pentru cei mici – sărbătoriții zilei, cât și pentru cei mari, părinți și bunici. Nu sta pe gânduri! Vino la „Spectacolul copilăriei”!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite