Conectați-vă cu noi

SPORT

Campionatul Naţional de Motocros a revenit la Moreni!

Publicat

pe

Foto: Facebook / Primăria Municipiului Moreni

La Moreni, județul Dâmbovița, s-a desfăşurat, ieri – 30 iunie 2019, Campionatul Național de Motocros – etapa a II-a. La linia de start de pe Dealul Sângeriş, s-au așezat peste 100 de concurenți, reprezentând mai multe cluburi de profil din România, dar și sportivi din Republica Moldova, Kazahstan și Belarus. Pentru prima dată, CSM Flacăra Moreni a avut nouă sportivi legitimaţi pentru acest concurs.

Foto: Facebook / Primăria Municipiului Moreni

Traseul a fost unul dificil, motodromul de lângă Moreni fiind cunoscut de sportivi ca unul greu, cu diferite obstacole, capcane și surprize. Competiția a fost organizată de CSM Flacăra Moreni și Primăria Moreni. Întrecerea, desfășurată sub egida Federației Române de Motociclism, a reprezentat o mare bucurie pentru publicul pasionat de Motocros din zonă, întrucât concursul nu s-a mai ținut de multă vreme la Moreni.

Foto: Facebook / Primăria Municipiului Moreni

Pentru desfășurarea competiției extreme, organizatorii au reamenajat pista de Motocros, schimbând linia de start și redimensionând-o. Au fost reconfigurare unele pante, astfel încât gradul de producere a unor accidente să fie diminuat. Locurile de încălzire a concurenților şi cele de protectie a publicului au fost, de asemenea, modernizate în conformitate cu normativele Federației Române de Motociclism. Pentru o bună comunicare în zona competiției de pe Dealul Sângeriş, a fost instalată rețea wireless free internet.

Foto: Facebook / Primăria Municipiului Moreni

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Jandarmul Ionuț Timofte, pe primul loc la „Maratonul Argonauților” Cheile Dobrogei

Publicat

pe

Jandarmul montan Ionuț Timofte, din cadrul IJJ Dâmboviţa, și-a adjudecat, în weekendul care a trecut, locul I la „Maratonul Argonauților” Cheile Dobrogei – ediția a III-a, categoria de vârstă 30-39 de ani.

Subofițerul a intrat în competiție la proba de cros și a parcurs o distanță de 16 km cu +400 de metri diferență de nivel, obținând un timp de 1 oră, 13 minute și 30 de secunde.

Plutonierul-major Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munții Bucegi. În ultimii 5 ani a participat la peste 70 de competiții sportive, de fiecare dată cu rezultate notabile.

Citește în continuare

SPORT

Voleibalistele Târgoviștei au învins pentru a treia oară campioana în exercițiu, Alba Blaj

Publicat

pe

de

Sursa foto: Facebook

Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște a obținut, astăzi – 10 aprilie 2021, cea mai categorică victorie contra rivalelor de la Alba Blaj, campioana în exercițiu, chiar pe terenul acestora.

Dacă precedentele două meciuri din actualul sezon s-au terminat după cinci seturi, târgoviștencele s-au impus acum cu 3-1 (19-25, 25-18, 23-25, 22-25). Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Heydi Casanova, vedeta CSM Târgoviște, cu 21 de puncte. De la gazde s-a remarcat Bojana Milenkovic, cu 17 puncte.

Mâine – 11 aprilie, CSM Târgoviște va întâlni Dinamo București, de la ora 14:00. Meciul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Clubului. Dacă va termina turneul pe locul 1, CSM Târgoviște devine, în premieră, campioană națională.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT