Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Bucurie! Avem bacalaurat şi azi nu mai sună alarmele!

Publicat

pe

Surpriză! Suntem anunţaţi de reprezentanţii ISU că, astăzi, nu mai sună alarmele în oraş. Să nu ne impacientăm şi să le purtăm de grijă acestor elemente de avertizarte în caz de pericol, care deja au intrat în obişnuitul cotidian.

Sirenele, care ne tot „încântă” auzul în prima zi de miercuri a fiecărei luni, nu ne strică astăzi liniştea, fiindcă avem examen de bacalauret şi cei de la ISU nu vor să intre adolescenţii în examen panicaţi sau stresaţi de sunetul de alarmare…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

TIR în flăcări pe Autostrada București-Pitești

Publicat

pe

Un TIR încărcat cu ulei comestibil a luat foc, în această seară, pe autostrada București-Pitești, la km 94 pe sensul de mers spre Capitală.

Se pare că focul a fost provocat de o explozie a unui cauciuc pe partea dreaptă-față și a cuprins inițial cabina. La sosirea echipajelor de stingere din cadrul ISU Argeș, incendiul se generalizase la întregul vehicul.

Șoferul, un bărbat de 53 de ani, s-a autoevacuat și este teafăr. Focul a fost lichidat după aproximativ 40 de minute.

Citește în continuare

Argeș

Valentin, jandarmul care aleargă la maraton în scop caritabil

Publicat

pe

Jandarmul argeşean Valentin Gîrteajă va alerga, în luna octombrie, în cursa de 10 km la Maratonul Bucureşti, din dorința de a strânge donații în valoare de 1.000 RON, bani necesari pentru ca Fundația Motivation, căreia i s-a alăturat din anul 2018, să poată dona două scaune rulante unor persoane care au nevoie imediată de ele.

„Ca să înțelegeți mai bine de ce susțin Fundația Motivation pentru al treilea an consecutiv, vă provoc să vă imaginați cum arată o zi din viața unui om care nu are un scaun rulant deși acesta este singurul mijloc prin care se poate deplasa. Eu am făcut acest exercițiu de imaginație și am decis să nu rămân indiferent”, spune militarul.

Valentin Gîrteajă a intrat în Jandarmerie în anul 2006, după ce a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani. În tot acest timp a îndeplinit funcții și pe linie de ordine publică și de pază și protecție instituțională, iar de aproape 10 ani de zile este jandarm montan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!