Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Mirosul de hazna de la blocurile din Răcari răzbate în sediul organizaţiei PSD

Publicat

pe

Astăzi, la Potlogi, Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari, cu siguranţă, a reuşit să o enerveze măcar un pic pe Rovana Plumb, lidera PSD Dâmboviţa, care, oricum, nu credem că era tocmai mulţumită, având în vedere faptul că, în sală, se aflau senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputata Oana Vlăducă de la PRO România.

Profitând de prezenţa preşedintelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, Caraveţeanu a lansat un apel la acesta, pentru a interveni pe lângă ADI Apă-Canal, pe lângă Compania de Apă, pentru a-l sprijini să cureţe subsolurile de la blocurile din Răcari, care, de 40 de ani, funcţionează pe post de hazna, sunt adevărate focare de infecţie.

Primarul de la Răcari a spus că nu vrea să politizeze întâlnirea şi nici discursul său, dar intervenţia unor factori pentru a-l ajuta să rezolve situaţia face bine şi unui anume partid care îşi are sediul la parterul unuia dintre blocuri şi unde răzbate mirosul greu de suportat, punându-le în dificultate activitatea politică. Era vorba, evident, de sediul PSD din Răcari.

La final, ca să mai detensioneze un pic atmosfera, Marius Caraveţeanu a oferit directorului ADR Liviu Muşat câteva suvenire: un tricou cu mesajul „I love Răcari”, pe care să-l îmbrace când merge la pescuit, o cană pe care era inscripţionat acelaşi mesaj şi drapelul României, pe care Liviu Muşat l-a primit cu căldură şi l-a sărutat.

ACTUALITATE

PERPLEX. Iohannis și explicațiile pentru probleme de suflet

Publicat

pe

A apărut președintele Iohannis pe scena lumii. Nu prea i-am mai auzit mesajul criptat de prin ianuarie. A fost ocupat cu schiatul, cu frământat și adăugat drojdie peste aluatul guvernării care nu crește deloc, nici măcar cât o mămăligă.

A prins glas după decizia judecătorilor de a clasa dosarul 10 august. Nu îi convine soluția! Cum așa? Păi nu era dumnealui apărătorul Justiției, al independenței magistraților, al puterii legii? Ce nu vă convine, domnule Klaus? Cum să ceri public ministrului Justiției să explice situația? Cum să povestească politicianul despre decizia magistraților? Așa s-a hotărât și gata!

Dacă-i pe d’astea, de ce nu le ați cerut miniștrilor peste Justiție să explice cum au stat lucrurile în mai multe dosare ciudate? Sunt teancuri! Poate aflăm și noi mecanismul de rezolvare. Vreți numai 10 august pe tapet? Obsesia numită PSD încă bântuie prin Cotroceni! Este simplu de dedus. Despre cum merg lucrurile în ancheta arșilor de la Piatra Neamț și de la Matei Balș de ce nu cereți public explicații, domnule președinte Klaus Iohannis?

Citește în continuare

ACTUALITATE

Certificat de vaccinare sau test COVID la intrarea în restaurant. Ce spune premierul

Publicat

pe

Foto arhivă

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) cere ca funcționarea industriei să nu mai depindă de rata de incidență de 3 cazuri la mia de locuitori.

În acest sens, a avansat o serie de măsuri care ar permite reluarea activității în condiții de siguranță pentru cetățeni, respectiv: prezentarea unui certificat de vaccinare, testarea PCR sau test rapid cu 48 de ore înainte de a participa la un eveniment sau o masă ”a la carte”, testarea rapidă la intrarea în incintă – scrie DC News.

„Nu există niciun argument științific pentru care restaurantele să nu poată funcționa la 30% din capacitate, cu restricții și măsuri de protecție adecvate”, se arată într-un comunicat remis de HORA.

Premierul Florin Cîțu, cel puțin deocamdată, exclude aplicarea acestor propuneri.

„Au fost foarte multe cazuri în care poliția a venit și a dat amendă în cluburi, de exemplu. La câteva zile, același club avea aceeași problemă. Atât timp cât nu respectăm aceste minime condiții pe care le avem, nu putem să vorbim de alte măsuri”, a declarat primul ministru în cadrul unei conferințe de presă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!