Connect with us

ACTUALITATE

Mirosul de hazna de la blocurile din Răcari răzbate în sediul organizaţiei PSD

Publicat

pe

Astăzi, la Potlogi, Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari, cu siguranţă, a reuşit să o enerveze măcar un pic pe Rovana Plumb, lidera PSD Dâmboviţa, care, oricum, nu credem că era tocmai mulţumită, având în vedere faptul că, în sală, se aflau senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputata Oana Vlăducă de la PRO România.

Profitând de prezenţa preşedintelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, Caraveţeanu a lansat un apel la acesta, pentru a interveni pe lângă ADI Apă-Canal, pe lângă Compania de Apă, pentru a-l sprijini să cureţe subsolurile de la blocurile din Răcari, care, de 40 de ani, funcţionează pe post de hazna, sunt adevărate focare de infecţie.

Primarul de la Răcari a spus că nu vrea să politizeze întâlnirea şi nici discursul său, dar intervenţia unor factori pentru a-l ajuta să rezolve situaţia face bine şi unui anume partid care îşi are sediul la parterul unuia dintre blocuri şi unde răzbate mirosul greu de suportat, punându-le în dificultate activitatea politică. Era vorba, evident, de sediul PSD din Răcari.

La final, ca să mai detensioneze un pic atmosfera, Marius Caraveţeanu a oferit directorului ADR Liviu Muşat câteva suvenire: un tricou cu mesajul „I love Răcari”, pe care să-l îmbrace când merge la pescuit, o cană pe care era inscripţionat acelaşi mesaj şi drapelul României, pe care Liviu Muşat l-a primit cu căldură şi l-a sărutat.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT