Connect with us

Dâmboviţa

A incendiat locuinţa în care se afla în arest la domiciliu!

Publicat

pe

Foto: Cronica de Găeşti

Un tânăr de 24 de ani, din Cobia, cunoscut în comunitate că avea un comportament violent, şi-a incendiat locuinţa în care se afla în arest preventiv la domiciliu, după care a dispărut fără urmă. Măsura preventivă a fost luată de magistraţi după ce bărbatul fusese prins de mai multe ori conducând un autoturism fără permis.

După săvârşirea acestor fapte, ca să fie tacâmul complet, tânărul cobian şi-a bătut un vecin şi i-a făcut praf maşina. Consăteanul, probabil de frică sau pentru că nu a vrut să-i facă rău, şi-a retras plângerea depusă la instanţă.

Oamenii din Cobia au mai spus că individul şi-a bătut bunica şi s-ar fi comportat agresiv cu o mătuşă bolnavă de cancer, care zăcea la pat şi avea nevoie de îngrijiri medicale.

Familia tânărului violent l-ar fi dus chiar şi la un control psihiatric, crezând că s-a întâmplat ceva cu feciorul lor şi trebuie tratat, dar medicii nu l-au internat fiindcă nu au avut motiv.

Ultima ispravă a săvârşit-o, aşa cum precizam, în timp ce se afla sub arest preventiv la domiciliu. A dat foc gospodăriei după care a fugit. Poliţiştii au reuşit să îi dea de urmă şi să-l reţină. Tânărul va fi prezentat în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Incendiul provocat a fost stins de pompierii Detaşamentului din Găeşti. Flăcările au mistuit un pătul cu o suprafaţă de 130 mp, o cantitate considerabilă de furaje şi lemne de foc.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ludovic Orban vine să lanseze oficial Organizația Forța Dreptei Dâmbovița

Publicat

pe

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, va participa joi, 26 mai 2022, la prima ședință de lucru a Biroului Județean Interimar al Forța Dreptei Dâmbovița, condus de deputatul Gabriel Plaiasu. Ludovic Orban va fi însoțit de alți membri fondatori ai partidului.

La finalul întâlnirii, cei doi președinți vor susține o conferință de presă la sediul Organizației Județene Forța Dreptei Dâmbovița, din Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Bl. X2A, Sc. A, parter (intersecția cu strada Nicolae Filipescu, fostă Rodnei).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Apel umanitar. Familia lui Alexandru are nevoie de bani să aducă trupul neînsuflețit în țară

Publicat

pe

Primăria Produlești, din județul Dâmbovița, a lansat un apel umanitar în numele familiei tânărului din comună, care a decedat în Germania, cu speranța că va fi strânsă suma de bani necesară aducerii trupului neînsuflețit în țară.

„Statul nu poate să ne ajute în această situație, de aceea apelăm la bunătatea și bunăvoința dumnevoastră. Persoanele care doresc să ofere un ajutor umanitar sunt rugate să-l contacteze pe viceprimarul Ionescu George la numărul de telefon 0760.564.093”, a scris edilul George Georgescu, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT