Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

A incendiat locuinţa în care se afla în arest la domiciliu!

Publicat

pe

Foto: Cronica de Găeşti

Un tânăr de 24 de ani, din Cobia, cunoscut în comunitate că avea un comportament violent, şi-a incendiat locuinţa în care se afla în arest preventiv la domiciliu, după care a dispărut fără urmă. Măsura preventivă a fost luată de magistraţi după ce bărbatul fusese prins de mai multe ori conducând un autoturism fără permis.

După săvârşirea acestor fapte, ca să fie tacâmul complet, tânărul cobian şi-a bătut un vecin şi i-a făcut praf maşina. Consăteanul, probabil de frică sau pentru că nu a vrut să-i facă rău, şi-a retras plângerea depusă la instanţă.

Oamenii din Cobia au mai spus că individul şi-a bătut bunica şi s-ar fi comportat agresiv cu o mătuşă bolnavă de cancer, care zăcea la pat şi avea nevoie de îngrijiri medicale.

Familia tânărului violent l-ar fi dus chiar şi la un control psihiatric, crezând că s-a întâmplat ceva cu feciorul lor şi trebuie tratat, dar medicii nu l-au internat fiindcă nu au avut motiv.

Ultima ispravă a săvârşit-o, aşa cum precizam, în timp ce se afla sub arest preventiv la domiciliu. A dat foc gospodăriei după care a fugit. Poliţiştii au reuşit să îi dea de urmă şi să-l reţină. Tânărul va fi prezentat în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Incendiul provocat a fost stins de pompierii Detaşamentului din Găeşti. Flăcările au mistuit un pătul cu o suprafaţă de 130 mp, o cantitate considerabilă de furaje şi lemne de foc.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!