Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Flori Bungete, lansare de carte şi o donaţie generoasă pentru „România citeşte”

Publicat

pe

Scriitoarea Flori Bungete, din Produleşti, judeţul Dâmboviţa, va prezenta în faţa publicului, miercuri – 31 iulie 2019, trei volume: „Poveşti pentru copii şi părinţi”, „Amintiri şi născociri” şi „Prima mea scenă”. Cărţile au prins viaţă la editurile Bibliotheca şi Saga. Ilustraţiile sunt realizate de Loredana Dan.

Tripla lansare va avea loc la Cercul Militar Târgovişte, începând cu ora 15:00. „Complicii” autoarei sunt Societatea Scriitorilor Târgovişteni şi Garnizoana Târgovişte.

Programul artistic va fi susţinut de copiii din Ansamblul „Zestrea Satului”, sub directa îndrumare a prof. Marilena Daniela Şerban. Surprizele, unele dintre ele foarte dulci, sunt posibile graţie bunăvoinţei Anei Ghibea, iar amfitrioană va fi Dorina Radu. Invitaţi speciali: mai mulţi copii speciali din centrele, şcolile şi instituţiile statului din judeţul Dâmboviţa.

„S-au implicat în această acțiune, persoane și personalități, prieteni dragi, cu suflete mari, cu ajutorul cărora, prin proiectul ROMÂNIA CITEȘTE, vom dona un număr remarcabil de cărți unor case de copii, centre de plasament și şcoli speciale din țară.

Așadar, sunt mândră de prietenii mei: Vlăducă Oana Silvia, Liviu Costache, Marilena Daniela Serban, Dorina Radu, Veronica Magureanu, Cristian Toma, Cazacu Camelia, Simona Dinescu, George Georgescu, Diana Grigore, Zaharia Manolache, Maria Loga, Rosoiu Cerasela, Ioana Jana Pandelescu, Maria Popa, Claudia Gilia, Elena Popoi, Florentina Mîinea, Alina Amuza, col. Șerban Gheorghe, col. Stroie Marius şi Cosmin, de la Pest Market Retail.

Mii de mulţumiri şi respect”, spune Flori Bungete.

Reamintim că anul trecut, scriitoarea a avut, tot la Cercul Militar Târgovişte, o dublă lansare de carte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

APM Dâmboviţa a primit o sesizare şi a redirecţionat către Garda de Mediu alta!

Publicat

pe

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa i-a comunicat deputatului Dumitru Lupescu, preşedinte USR Dâmboviţa, că transmis către Garda de Mediu, spre investigare şi soluţionare, petiţia pe care a formulat-o cu privire la poluarea continuă cu pulberi nocivi sănătăţii de care se face vinovat COS Târgovişte.

Numai că, din adresa de înaintare către Comisariatul Judeţean Dâmboviţa ce a fost ataşată răspunsului dat deputatului Lupescu, reiese că au trimis… altă sesizare. Cu acelaşi număr de înregistrare!

Foarte probabil ca şi această plângere să se fi referit tot la episodul de poluare majoră produs de COS Târgovişte în data de 16 octombrie, dar asta nu înseamnă că angajaţii APM nu trebuie să dea dovadă de mai multă atenţie!

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Istoria judeţului Dâmboviţa, o poveste adevărată”, proiect implementat de Şcoala Smaranda Gheorghiu

Publicat

pe

Cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială „Smaranda Gheorghiu” Târgovişte sunt preocupate în permanenţă pentru a ridica nivelul de cunoştinţe al elevilor, de apropierea copiilor de valorile locale, de recunoaşterea şi identificarea clară a acestora. Pentru atingerea acestui deziderat sunt gândite şi materializate o mulţime de activităţi extraşcolare.

Astăzi, la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” a fost organizată manifestarea „Istoria judeţului Dâmboviţa, o poveste adevărată”.

„Proiectul pe care l-am derulat este sponsorizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi a avut ca principală orientare informarea copiilor şcolii noastre, într-un mod plăcut, simplu, despre obiectivele istorice ale municipiului Târgovişte, ale judeţului Dâmboviţa, despre punctele de atracţie turistice”, ne-a informat Georgeta Roşca – directorul Şcolii „Smaranda Gheorghiu”.

La eveniment, a fost invitat să participe şi un grup de profesori din Ţara Galilor, sosiţi în Dâmboviţa, la Şcoala „Smaranda Gheorghiu”, în cadrul unui proiect Erasmus, privind implementarea unor metode noi de lucru cu elevii, de cunoaştere a realităţilor de pe tărâmul educaţional românesc.

Din câte am aflat, dascălii străini au fost încântaţi de şcoala dâmboviţeană, de rezultatele obţinute aici, de metodele de învăţământ aplicate.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web