Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Flori Bungete, lansare de carte şi o donaţie generoasă pentru „România citeşte”

Publicat

pe

Scriitoarea Flori Bungete, din Produleşti, judeţul Dâmboviţa, va prezenta în faţa publicului, miercuri – 31 iulie 2019, trei volume: „Poveşti pentru copii şi părinţi”, „Amintiri şi născociri” şi „Prima mea scenă”. Cărţile au prins viaţă la editurile Bibliotheca şi Saga. Ilustraţiile sunt realizate de Loredana Dan.

Tripla lansare va avea loc la Cercul Militar Târgovişte, începând cu ora 15:00. „Complicii” autoarei sunt Societatea Scriitorilor Târgovişteni şi Garnizoana Târgovişte.

Programul artistic va fi susţinut de copiii din Ansamblul „Zestrea Satului”, sub directa îndrumare a prof. Marilena Daniela Şerban. Surprizele, unele dintre ele foarte dulci, sunt posibile graţie bunăvoinţei Anei Ghibea, iar amfitrioană va fi Dorina Radu. Invitaţi speciali: mai mulţi copii speciali din centrele, şcolile şi instituţiile statului din judeţul Dâmboviţa.

„S-au implicat în această acțiune, persoane și personalități, prieteni dragi, cu suflete mari, cu ajutorul cărora, prin proiectul ROMÂNIA CITEȘTE, vom dona un număr remarcabil de cărți unor case de copii, centre de plasament și şcoli speciale din țară.

Așadar, sunt mândră de prietenii mei: Vlăducă Oana Silvia, Liviu Costache, Marilena Daniela Serban, Dorina Radu, Veronica Magureanu, Cristian Toma, Cazacu Camelia, Simona Dinescu, George Georgescu, Diana Grigore, Zaharia Manolache, Maria Loga, Rosoiu Cerasela, Ioana Jana Pandelescu, Maria Popa, Claudia Gilia, Elena Popoi, Florentina Mîinea, Alina Amuza, col. Șerban Gheorghe, col. Stroie Marius şi Cosmin, de la Pest Market Retail.

Mii de mulţumiri şi respect”, spune Flori Bungete.

Reamintim că anul trecut, scriitoarea a avut, tot la Cercul Militar Târgovişte, o dublă lansare de carte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Funcționarii Primăriei Nucet distribuiau măști la ora 06:00 dimineața

Publicat

pe

La ora 06:00, în această dimineață, funcționarii Primăriei Nucet împărțeau măști de protecție. Acțiunea ar trebui multiplicată la nivelul întregului județ și bine ar fi să fie însoțită de sfaturi și recomandări, pe care, evident, oamenii să le și pună în aplicare. Reprezentanții Primăriei Nucet au pornit la pas prin comună, de la primele ore ale zilei, echipați în combinezoane albe.

Cetățenii din localitate sunt acum oarecum speriați, având în vedere că o femeie de 57 de ani, confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19, a murit în spitalul din Sibiu unde a fost transferată, iar fiul acesteia, de 37 de ani, se află în stare gravă, tot la Sibiu, fiind intubat.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alertă! Dâmbovița a înregistrat cel mai mare număr de cazuri COVID-19 la nivelul de țară

Publicat

pe

Foto arhivă

Județul Dâmbovița a fost fruntaș, în ultimele 24 de ore, la îmbolnăviri cu coronavirus. 59 de cazuri înregistrate oficial! Pe locul 2, s-au situat municipiul București și județele Argeș și Brașov, cu câte 53 de infectări.

Ieri – 8 iulie, România a înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus apărute într-un interval de 24 de ore de la începutul pandemiei, respectiv 555.

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt în alertă maximă. Locurile disponibile la secțiile speciale pentru internarea și tratarea pacienților cu COVID-19 sunt aproape epuizate. Nici la Terapie Intensivă nu se stă tocmai bine. Există riscul ca pacienții în stare gravă să nu poată beneficia de ajutorul sistemelor de oxigenare automată.

Pe la colțuri se vorbește cu teamă că la noi s-ar putea reedita cumplitul episod italian, când medicii au fost obligați să aleagă pe cine intubează și pe cine nu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!