Conectați-vă cu noi

POLITIC

Viorica Dăncilă a dat liber la excluderile din partid pentru delict de opinie!

Publicat

pe

Foto: digi24.ro

Semnal negativ dat de preşedinta PSD Viorica Dăncilă către social-democraţii care apar în spaţiul public cu acuze la adresa liderilor sau a colegilor.

Toţi cei care generează scandaluri ce pot dăuna imaginii partidului vor fi excluşi! Temele de discuţii care vizează anumite situaţii şi neînţelegeri trebuie soluţionate numai în Comitetul Executiv al PSD.

Mişcarea avantajează enorm conducerea PSD Dâmboviţa, care răsuflă acum uşurată, ţinând cont de faptul că nemulţumiţilor din organizaţie, care obişnuiau să răsufle pe reţelele de socializare, li se pune căluşul în gură.

Într-o perioadă deloc îndepărtată, Viorica Dăncilă se poziţionase împotriva excluderilor din partid pentru delict de opinie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Petiţia online pentru DN71, semnată şi de parlamentarii PRO România Oana Vlăducă şi Adrian Ţuţuianu

Publicat

pe

Demersul iniţiat de deputatul PSD Corneliu Ştefan, de sensiblizare a autorităţilor statului, cu sprijinul opiniei publice, pentru a debloca proiectul privind modernizarea la patru benzi a DN 71 Bâldana-Târgovişte, postat pe portalul „Petiţii online”, a adunat până în prezent peste 780 de semnături. Printre susţinători, îi regăsim şi pe parlamentarii PRO România de Dâmboviţa Oana Vlăducă şi Adrian Ţuţuianu.

SEMNEAZĂ AICI PETIŢIA

„Am făcut asta pentru că m-am solidarizat dintotdeauna cu eforturile ce țin de proiectele acestui județ. Oamenii, dincolo de partide. Câteva precizări necesare, pentru eventualii huiduitori, adulatori de profesie:

Cât timp am fost eu pe scaun, acest proiect a înaintat permanent (recunosc, nu în ritmul pe care eu mi l-aș fi dorit, în ciuda insistenței teribile pe la ușa ministerelor și altor instituții). Ultimul aviz necesar l-am obținut în 2018 – avizul de mediu.

Dacă e cineva pe care să-l disprețuiesc că a putut face și n-a făcut nimic pentru acest proiect – e sinistra dnă Rovana «Pauker» Plumb. A fost ministrul Fondurilor Europene și ministrul interimar al Transporturilor, a avut banii în pixul ei și n-a mișcat un deget. Mi-e rușine mie de nerușinarea acestei impostoare.

După ce reușisem, cu mari dificultăți, să-l scoatem la licitație, zilele trecute, Guvernul PNL Orban a eliminat definitiv acest proiect din sistemul de achiziții publice, SICAP. Gestul echivalează cu o condamnare definitivă a investiției. Drept pentru care, orice efort, astăzi, devine util”, a scris Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

POLITIC

Liberalii, criticaţi dur pentru intenţia de a renunţa la Programul „Prima Casă”

Publicat

pe

Parlamentatii PRO România au fost de acord cu demiterea guvernului Viorica Dăncilă, considerându-l neproductiv şi deja atins de febra unor interese, a unor blocaje, dar nu au dat un vot în alb actualei puteri liberale. În toate ieşirile publice, demnitarii PRO România susţin faptul că vor monitoriza atent modul în care PNL guvernează ţara şi, în consecinţă, îi vor sancţiona pe liberali, apelând la toate formele pe care sistemul democratic le permite.

Oana Vlăducă, deputat PRO România de Dâmboviţa, l-a criticat în termeni duri pe ministrul Finanţelor – Florin Cîţu, care a anunţat cu nonşalanţă în spaţiul public, provocând indignare, că programul „Prima Casă” nu este agreat de actuala putere. Cu alte cuvinte, liberalii au de gând să-l pună pe linie moartă!

„A trecut doar o lună și, după cum vedeți, vulnerabilitățile acestui guvern sunt evidente. Eu o să mă opresc la o chestiune care arată modul bolnav în care percep cei din PNL administrația statului și, în general, puterea. Ministrul Finanțelor, acest domn Cîțu, arogant și suficient, a anunțat că programul «Prima Casă» nu este interesant pentru el, pur și simplu pentru că este «un program PSD».

Mi se pare o abordare destul de gravă. Cât de iresponsabil să fii ca să spui asta?! Ce fel de argument este acesta? E ca și cum nimeni, niciodată, nu ar trebui să mai continue niciun fel de program, fie el foarte bun pentru oameni, pentru că a fost inițiat de alt partid. E ca și cum Adrian Țuțuianu nu ar mai fi trebuit să ducă mai departe proiectele începute de Florin Popescu doar pentru că era de la PDL. E de neinimaginat, absurd, discursul, abordarea publică. Dacă așa vor ei să guverneze, este oribil”, a declarat deputata Oana Vlăducă.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web