Connect with us

Dâmboviţa

Deputata Carmen Holban, prezentă la manifestările de Sfânta Maria

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, a participat la toate manifestările organizate în judeţ, cu prilejul Sfintei Marii. Parlamentara s-a aflat în mijlocul locuitorilor comunelor Bucşani, Potlogi, Corneşti, Tărtăşeşti, Tătărani şi Doiceşti.

Aşa cum ne-a obişnuit, Carmen Holban a discutat deschis cu oamenii despre problemele pe care le întâmpină, despre ce s-a făcut bun în comunităţile lor şi, evident, despre ceea ce mai trebuie întreprins.

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT