Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Deputatul Corneliu Ştefan, singurul care a intrat la vedere în cursa pentru şefia PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

În PSD Dâmboviţa, este, la vedere, prea multă acalmie. Semn clar că, prin culise, mai la umbră, se lucrează la greu. Spun sursele noastre că emisarii Rovanei Plumb circulă la greu prin judeţ. Cică n-ar fi zi să nu te întâlneşti cu vreunul dintre ei printr-o primărie. Unii spun că europarlamentara nu ar mai candida pentru funcţia de preşedinte, la conferinţa de alegeri care se va ţine pe 6 septembrie.

Viorica Dăncilă şi Mihai Fifor vor linişte în organizaţie şi s-a dovedit că Rovana Plumb, cu întreaga sa echipă, nu a reuşit să păstreze armonia în PSD Dâmboviţa. Dimpotrivă, filiala este mai dezbinată ca niociodată. Se cunoaşte la Bucureşti că au fost comise greşeli de calcul, de tact, de comunicare.

Alţi membri PSD sunt convinşi că Rovana va candida pentru postul de lider la Dâmboviţa. Le este greu să creadă că europarlamentara pentru care mijeşte la orizont şi postul de comisar european se retrage din cursă fără luptă. Abandonul nu o caracterizează, decât dacă i-o cere conducerea partidului.

Se aude că şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, s-ar înscrie în cursa pentru şefia filialei PSD. Încă nu s-a decis să facă cunoscut acest lucru. Probabil, îşi cântăreşte toate şansele, mai lucrează la echipă, negociază… Oprea vrea să-şi securizeze candidatura pentru funcţia de şef al Consiliului Judeţean la alegerile locale din 2020. Mulţi membri ai partidului, destui primari, nu îl iubesc cu sinceritate pe Sandu Oprea, pe care îl consideră chiar mai dur şi mai insistent în impunerea propriilor idei decât Adrian Ţuţuianu.

Bine poziţionat în aceste momente se află tânărul deputat Corneliu Ştefan, singurul din garnitura tare a PSD Dâmboviţa care a declarat pe faţă război Rovanei Plumb şi echipei sale, dându-şi demisia din funcţia de preşedinte executiv, neacceptând să aibă doar un rol de decor în organizaţie.

Intrasigenţa, curajul, dorinţa de a repune pe roţi filiala i-au adus lui Corneliu Ştefan multă simpatie în rândul social-democraţilor din judeţ, care îl vor preşedinte al PSD Dâmboviţa. De altfel, Corneliu Ştefan este singurul care şi-a exprimat clar dorinţa de a candida pentru poziţia de lider al PSD Dâmboviţa.

Din câte se aude, Corneliu Ştefan a reuşit să aducă la aceiaşi masă lideri locali şi vectori de imagine importanţi ai organizaţiei, decişi să i se alăture în acţiunea de reanimare şi reconsolidare a PSD Dâmboviţa. Se pare că şi centrul îl apreciză pe Corneliu Ştefan şi îi sprijină candidatura.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Voineşti îi ajută pe localnici să-şi declare veniturile la ANAF

Publicat

pe

Primăria Voineşti, din judeţul Dâmboviţa, a luat, din nou, o decizie care poate fi exemplu de urmat pentru alte administraţii publice locale. Îi ajută pe localnici să-şi depună la ANAF declaraţia unică privind veniturile realizate. În acest mod, voineştenii nu mai sunt obligaţi să facă deplasarea la sediul ANAF. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0245.679.324

Acest formular se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România, din: activităţi independente, drepturi de proprietate intelectuală, cu excepţia contribuabililor pentru care impozitul se reţine la sursă, cedarea folosinţei bunurilor, activităţi agricole, piscicultură şi/sau silvicultură, transferul titlurilor de valoare, precum și venituri din alte surse (de exemplu: câștiguri din transferul de monedă virtuală sau venituri impozabile ca urmare a cesiunii de creanţă).

Declarația unică se depune și de către persoanele fizice rezidente care realizează venituri din străinătate, supuse impozitării în România (de exemplu: venituri din activităţi independente, venituri din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală, venituri din cedarea folosinţei bunurilor, venituri din activităţi agricole, piscicultură, silvicultură, venituri sub formă de dividende, venituri sub formă de dobânzi, venituri din premii, venituri din jocuri de noroc, câştiguri din transferul titlurilor de valoare etc.).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Preşedinte PSD Dâmboviţa: Preşedintele Iohannis şi PNL au primit o lovitură dură din partea CCR

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, într-o postare pe Facebook, salută decizia Curţii Constituţionale a României, care, după deliberări judicioase, a ajuns la concluzia că şeful statului, Klaus Iohannis, a greşit când l-a renominalizat pe Ludovic Orban ca premier.

„PNL, Cabinetul Orban reeşapat şi scos din nou în faţă şi preşedintele Klaus Iohannis, care a dovedit că puţin îi pasă de democraţie, de statul de drept, au primit o lovitură dură din partea Curţii Constituţionale a României. Astăzi, putem spune, uşuraţi, că, în ţara noastră, democraţia încă funcţionează, că nu totul se face la cheremul unor politicieni de mucava pentru care legea supremă, Costituţia, nu reprezintă nimic.

PSD a atras atenţia în nenumărate rânduri că, prin poziţia adoptată, liberalii şi preşedintele Klaus Iohannis sfidează legile ţării, pe fiecare român în parte, încercând, cu orice risc, să-şi impună oamenii, să saboteze democraţia!

Iată că joaca de-a guvernarea a fost stopată de judecătorii Curţii Constituţionale! Klaus Iohannis, că vrea sau că nu vrea, trebuie să desemneze un alt premier! Ludovic Orban, şeful PNL, cel care a dat într-o singură noapte 25 de ordonanţe de urgenţă, cel care se cramponează de putere, care doreşte să arunce ţara în focul alegerilor anticipate, rămâne doar un personaj trist din istoria urâtă a politicii româneşti”, a scris Corneliu Ştefan pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT