Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul Corneliu Ştefan, singurul care a intrat la vedere în cursa pentru şefia PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

În PSD Dâmboviţa, este, la vedere, prea multă acalmie. Semn clar că, prin culise, mai la umbră, se lucrează la greu. Spun sursele noastre că emisarii Rovanei Plumb circulă la greu prin judeţ. Cică n-ar fi zi să nu te întâlneşti cu vreunul dintre ei printr-o primărie. Unii spun că europarlamentara nu ar mai candida pentru funcţia de preşedinte, la conferinţa de alegeri care se va ţine pe 6 septembrie.

Viorica Dăncilă şi Mihai Fifor vor linişte în organizaţie şi s-a dovedit că Rovana Plumb, cu întreaga sa echipă, nu a reuşit să păstreze armonia în PSD Dâmboviţa. Dimpotrivă, filiala este mai dezbinată ca niociodată. Se cunoaşte la Bucureşti că au fost comise greşeli de calcul, de tact, de comunicare.

Alţi membri PSD sunt convinşi că Rovana va candida pentru postul de lider la Dâmboviţa. Le este greu să creadă că europarlamentara pentru care mijeşte la orizont şi postul de comisar european se retrage din cursă fără luptă. Abandonul nu o caracterizează, decât dacă i-o cere conducerea partidului.

Se aude că şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, s-ar înscrie în cursa pentru şefia filialei PSD. Încă nu s-a decis să facă cunoscut acest lucru. Probabil, îşi cântăreşte toate şansele, mai lucrează la echipă, negociază… Oprea vrea să-şi securizeze candidatura pentru funcţia de şef al Consiliului Judeţean la alegerile locale din 2020. Mulţi membri ai partidului, destui primari, nu îl iubesc cu sinceritate pe Sandu Oprea, pe care îl consideră chiar mai dur şi mai insistent în impunerea propriilor idei decât Adrian Ţuţuianu.

Bine poziţionat în aceste momente se află tânărul deputat Corneliu Ştefan, singurul din garnitura tare a PSD Dâmboviţa care a declarat pe faţă război Rovanei Plumb şi echipei sale, dându-şi demisia din funcţia de preşedinte executiv, neacceptând să aibă doar un rol de decor în organizaţie.

Intrasigenţa, curajul, dorinţa de a repune pe roţi filiala i-au adus lui Corneliu Ştefan multă simpatie în rândul social-democraţilor din judeţ, care îl vor preşedinte al PSD Dâmboviţa. De altfel, Corneliu Ştefan este singurul care şi-a exprimat clar dorinţa de a candida pentru poziţia de lider al PSD Dâmboviţa.

Din câte se aude, Corneliu Ştefan a reuşit să aducă la aceiaşi masă lideri locali şi vectori de imagine importanţi ai organizaţiei, decişi să i se alăture în acţiunea de reanimare şi reconsolidare a PSD Dâmboviţa. Se pare că şi centrul îl apreciză pe Corneliu Ştefan şi îi sprijină candidatura.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT