Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul Corneliu Ştefan, singurul care a intrat la vedere în cursa pentru şefia PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

În PSD Dâmboviţa, este, la vedere, prea multă acalmie. Semn clar că, prin culise, mai la umbră, se lucrează la greu. Spun sursele noastre că emisarii Rovanei Plumb circulă la greu prin judeţ. Cică n-ar fi zi să nu te întâlneşti cu vreunul dintre ei printr-o primărie. Unii spun că europarlamentara nu ar mai candida pentru funcţia de preşedinte, la conferinţa de alegeri care se va ţine pe 6 septembrie.

Viorica Dăncilă şi Mihai Fifor vor linişte în organizaţie şi s-a dovedit că Rovana Plumb, cu întreaga sa echipă, nu a reuşit să păstreze armonia în PSD Dâmboviţa. Dimpotrivă, filiala este mai dezbinată ca niociodată. Se cunoaşte la Bucureşti că au fost comise greşeli de calcul, de tact, de comunicare.

Alţi membri PSD sunt convinşi că Rovana va candida pentru postul de lider la Dâmboviţa. Le este greu să creadă că europarlamentara pentru care mijeşte la orizont şi postul de comisar european se retrage din cursă fără luptă. Abandonul nu o caracterizează, decât dacă i-o cere conducerea partidului.

Se aude că şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, s-ar înscrie în cursa pentru şefia filialei PSD. Încă nu s-a decis să facă cunoscut acest lucru. Probabil, îşi cântăreşte toate şansele, mai lucrează la echipă, negociază… Oprea vrea să-şi securizeze candidatura pentru funcţia de şef al Consiliului Judeţean la alegerile locale din 2020. Mulţi membri ai partidului, destui primari, nu îl iubesc cu sinceritate pe Sandu Oprea, pe care îl consideră chiar mai dur şi mai insistent în impunerea propriilor idei decât Adrian Ţuţuianu.

Bine poziţionat în aceste momente se află tânărul deputat Corneliu Ştefan, singurul din garnitura tare a PSD Dâmboviţa care a declarat pe faţă război Rovanei Plumb şi echipei sale, dându-şi demisia din funcţia de preşedinte executiv, neacceptând să aibă doar un rol de decor în organizaţie.

Intrasigenţa, curajul, dorinţa de a repune pe roţi filiala i-au adus lui Corneliu Ştefan multă simpatie în rândul social-democraţilor din judeţ, care îl vor preşedinte al PSD Dâmboviţa. De altfel, Corneliu Ştefan este singurul care şi-a exprimat clar dorinţa de a candida pentru poziţia de lider al PSD Dâmboviţa.

Din câte se aude, Corneliu Ştefan a reuşit să aducă la aceiaşi masă lideri locali şi vectori de imagine importanţi ai organizaţiei, decişi să i se alăture în acţiunea de reanimare şi reconsolidare a PSD Dâmboviţa. Se pare că şi centrul îl apreciză pe Corneliu Ştefan şi îi sprijină candidatura.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

120 de drone au dansat pe cerul Târgoviștei într-o coregrafie desăvârșită!

Publicat

pe

Târgoviște. 5 decembrie 2022. Centrul municipiului. Locul unde timp de o lună de zile bucuriile, speranțele, zâmbetele și candoarea se vor contopi pentru a hrăni spiritul nemuritor al sărbătorilor.

Câteva mii de târgovișteni s-au adunat în această seară pe platoul Prefecturii, transformat într-o cetate a luminii, a jucăriilor de tot soiul, a aromelor de turtă dulce, porumb fiert, mere coapte și vin fiert cu scorțișoară. Toate acestea gravitatau parcă în jurul bradului care aștepta să se umple de mii de licurici.

Toți cei prezenți au avut parte de un spectacol de lasere cum nu a mai fost vreodată. O armonie de culori, raze de toate nuanțele ce săgetau văzduhul într-un dans ritmic, lumini ce parcă îmbrățișau cald întregul decor. Și nu a fost totul. Pentru prima dată, pe cerul Târgoviștei un nemaivăzut recital al dronelor. Într-o coordonate milimetrică, superfinuțele dispozitive de zbor echipate pentru spectacol au creat imagini uluitoare. Pur și simplu, au dansat în aer într-o coregrafie desăvârșită.

O adevărată artă a timpurilor pe care le trăim. Tot micuțele obiecte de zbor au pornit numărătoarea inversă pentru aprinderea bradului și a tuturor instalațiilor de lumini din orășelul Sărbătorilor de Crăciun.

Alături de miile de târgovișteni, au trăit acest moment unic primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga.

„A fost un spectacol foarte frumos în această seară în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște. Am avut lasere și, pentru prima dată, 120 de drone au făcut un spectacol extraordinar. Mă bucur să văd atât de multă lume. Mă bucur că, iată, am reușit să oferim târgoviștenilor un moment de bucurie.

Surprizele nu se opresc aici. În data de 16 decembrie vine Moș Crăciun! Va rămâne trei zile în Piața Tricolorului. Va veni cu parada, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. De asemenea, Moșul va oferi daruri și la Primăria Târgoviște. Iată, intrăm, oficial, în cea mai frumoasă perioadă a anului”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Marian Țachianu, deputat: Merităm să fim primiți în spațiul Schengen. Am îndeplinit tot ce ni s-a cerut!

Publicat

pe

În această perioadă întreaga, clasă politică românească este în fierbere. România se află, din nou, la o răscruce de vânturi, de interese ascunse, sau prinsă în menghina orgoliilor apusene.

Intrarea țării noastre în spațiul Schengen se află iarăși sub semnul incertitudinii și asta fiindcă acolo, undeva, în Europa, sunt unii care zic că nu suntem încă pregătiți, că mai avem multe lucruri de pus la punct.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Marian Țachianu, considerat că, dacă pe 8 decembrie, nu pășim în Europa, liber, fără graniță și controale, suntem de fapt supuși nedreptății. Marginalizați.

„Ne-am achitat de toate obligațiile. Am pus la punct instituțiile. Justiția funcționează la parametrii normalității. Drepturile și libertățile cetățeanului sunt respectate. S-a investit enorm pentru securizarea granițelor. Am îndeplinit tot ceea ce ni s-a cerut pentru a intra acolo unde ne este locul, în marea familie europeană. Sper ca pe 8 decembrie să fim în spațiul Schengen, să beneficiem și noi de această imensă oportunitate în plan social și economic”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats