Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primarul de la Voineşti, către colegii din PSD Dâmboviţa: Treziţi-vă odată!

Publicat

pe

Dănuț Gabriel Sandu, primarul comunei Voinesti, fost vicepreședinte al PSD Dâmbovița, este unul dintre cei care au tras un semnal de alarmă, spunând că partidul se duce în cap încă de pe vremea când filiala mai era condusă de Adrian Tutuianu. După plecarea acestuia, prin eliminarea mârșavă cu accente fanariote, lucrurile au scăpat total de sub control. A fost momentul în care edilul de la Voinesti a renunțat să mai facă parte din structurile de conducere ale organizației județene alături de indivizii aduși la putere doar pe criterii de simpatii și afinități de grup.

După el au urmat și alții care nu au vrut să aibă doar rol de marionete. Îl numim aici pe deputatul Corneliu Ștefan, care și-a dat demisia din funcția de președinte executiv, nemaifiind de acord cu modul în care se relaționează și este condusă organizatia.

Sursele noastre spun că, pe rețeaua de comunicare online a organizației, Dănuț Gabriel Sandu este unul dintre cei mai vehemenți susținători ai ideii de unitate și de schimbare rapidă a pârghiiilor de conducere din filială. Nu de puține ori, se războiește dialogal cu susţinătorii Rovanei Plumb. Ba chiar unul dintre ei i-a cerut să părăsească organizatia. Pană aici s-a ajuns în marele partid care are nevoie mai mult ca oricând de unitate, coeziune și transparență decizională.

„Cum d… să mai fim puternici cu 32%. PSD Dâmboviţa a pierdut alegerile în 2008 cu 38%. Astăzi, spunem că am câștigat cu 32%. Cum se poate aşa ceva? Vorbim de unitate când așa-zișii conducători ai noștri se întâlnesc în cârciumi pentru strategii. Cum putem exclude un membru din partid fără să existe o hotărâre a CEX București sau fără a comunica organizației din care face parte? Instant vă spune adevărul. Cum putem numi în două minute un BPJ, că avem derogare de la centru, fără a respecta statutul PSD? Cum putem numi vicepreședinți în organizație pe banda rulantă, ca să satisfacem diverse mofturi? Cum putem căuta alţi candidați unde avem primari in funcție și care doresc să mai candideze? Cum secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, face afirmaţia «mă piş pe ei de primari, dacă nu fac ce spun eu»? Cum putem demite un BPJ ales statutar, că așa dorim noi? Cum putem spune că 25 de primari pleacă după Ţuţuianu și nimic nu a fost adevărat? De ce? Toate acestea ne-au adus în situația în care suntem astăzi. Treziți-vă odată! Să nu fie prea târziu”, a scris Gamba pe grupul WhatsApp al PSD Dâmbovița.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

22 de copii dintr-un centru social din Găești, infectați cu COVID-19

Publicat

pe

22 de copii aflaţi în Centrul pentru Servicii Sociale Găeşti, instituţie administrată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, au fost găsiţi pozitiv la testul pentru coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Focar de COVID-19 la Complexul de Servicii Sociale Găești

Din câte am aflat, în cursul zilei de astăzi se încearcă transferarea lor la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru a fi ţinuţi sub supraveghere medicală.

Am mai aflat și faptul că 9 angajaţi de la o firmă de materiale de construcţie din Târgovişte au fost infectaţi cu temutul virus de origine asiatică.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Trei viceprimari trădători, daţi afară din PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

Costin Cozma - purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa

Conducerea PSD Dâmboviţa nu-i acceptă în ruptul capului pe cei care, invocând varii motive, trec într-o altă barcă politică, după ce ani buni, au mâncat o pâine bună la PSD, ocupând diferite funcţii publice şi demnităţi locale. Este cazul a trei viceprimari social-democraţi care şi-au exprimat intenţia de a candida pentru posturile de primari în localităţile lor de baştină din partea PRO România. Îi numim aici pe viceprimarii comunelor Şelaru, Brăneşti şi Lunguleţu.

„PSD Dâmbovița a exclus trei persoane. Este vorba de viceprimarii Matei Gheorghiţă , Ionuţ Dănuţ Florin şi Popescu Gheorghe. Trebuie să spunem că, patru ani de zile, au fost în Partidul Social Democrat, ani în care efectiv s-a tras de ei, primarii celor trei localităţi au muncit şi pentru ei, pentru că aceştia nu şi-au pus semnătura pe niciun proiect important din localităţile în care au fost viceprimari. Sperăm ca, la următoarele alegeri locale, aceştia să fie taxaţi cum se cuvine de electorat”, a precizat Costin Cozma – purtătorul de cuvânt al PSD Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!