Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primarul de la Voineşti, către colegii din PSD Dâmboviţa: Treziţi-vă odată!

Publicat

pe

Dănuț Gabriel Sandu, primarul comunei Voinesti, fost vicepreședinte al PSD Dâmbovița, este unul dintre cei care au tras un semnal de alarmă, spunând că partidul se duce în cap încă de pe vremea când filiala mai era condusă de Adrian Tutuianu. După plecarea acestuia, prin eliminarea mârșavă cu accente fanariote, lucrurile au scăpat total de sub control. A fost momentul în care edilul de la Voinesti a renunțat să mai facă parte din structurile de conducere ale organizației județene alături de indivizii aduși la putere doar pe criterii de simpatii și afinități de grup.

După el au urmat și alții care nu au vrut să aibă doar rol de marionete. Îl numim aici pe deputatul Corneliu Ștefan, care și-a dat demisia din funcția de președinte executiv, nemaifiind de acord cu modul în care se relaționează și este condusă organizatia.

Sursele noastre spun că, pe rețeaua de comunicare online a organizației, Dănuț Gabriel Sandu este unul dintre cei mai vehemenți susținători ai ideii de unitate și de schimbare rapidă a pârghiiilor de conducere din filială. Nu de puține ori, se războiește dialogal cu susţinătorii Rovanei Plumb. Ba chiar unul dintre ei i-a cerut să părăsească organizatia. Pană aici s-a ajuns în marele partid care are nevoie mai mult ca oricând de unitate, coeziune și transparență decizională.

„Cum d… să mai fim puternici cu 32%. PSD Dâmboviţa a pierdut alegerile în 2008 cu 38%. Astăzi, spunem că am câștigat cu 32%. Cum se poate aşa ceva? Vorbim de unitate când așa-zișii conducători ai noștri se întâlnesc în cârciumi pentru strategii. Cum putem exclude un membru din partid fără să existe o hotărâre a CEX București sau fără a comunica organizației din care face parte? Instant vă spune adevărul. Cum putem numi în două minute un BPJ, că avem derogare de la centru, fără a respecta statutul PSD? Cum putem numi vicepreședinți în organizație pe banda rulantă, ca să satisfacem diverse mofturi? Cum putem căuta alţi candidați unde avem primari in funcție și care doresc să mai candideze? Cum secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, face afirmaţia «mă piş pe ei de primari, dacă nu fac ce spun eu»? Cum putem demite un BPJ ales statutar, că așa dorim noi? Cum putem spune că 25 de primari pleacă după Ţuţuianu și nimic nu a fost adevărat? De ce? Toate acestea ne-au adus în situația în care suntem astăzi. Treziți-vă odată! Să nu fie prea târziu”, a scris Gamba pe grupul WhatsApp al PSD Dâmbovița.

ACTUALITATE

Autobuzele SPM Târgovişte rămân în staţii şi aşteaptă „întăriri” când sunt prea mulţi călători!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

SC Servicii Publice Municipale Târgovişte a luat mai multe măsuri, pentru a nu intra sub incidenţa HG 62/2019, potrivit căreia şoferii care transportă pasageri peste limita numărului de locuri înscrise în certificatul de înmatriculare vor fi amendaţi contravenţional cu sume între 9.000 şi 12.000 de lei – informează Sindicatul Valahia.

Astfel, până la suplimentare parcului auto cu cele 28 autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, pentru a evita transportul pasagerilor în picioare pe traseele exterioare şi pentru a nu-i lăsa nici în staţii, operatorul de transport de la nivelul municipiului Târgovişte va avea permanent pregătite două mijloace de transport echipate de iarnă.

„Pentru a interveni în mod eficient și cu întârzieri minime, toţi conducătorii auto aflaţi în traseele exterioare vor informa telefonic deîndată conducerea societății, când există indicii clare că vor fi pasageri peste limita locurilor pe scaune, pentru a fi trimis încă un mijloc de transport pentru a prelua toți pasagerii din stații.

În situația în care opresc în stație și sunt călători de urcat peste limita locurilor de pe scaune, îi vor prelua pe toți, vor anunța telefonic situația la dispecerat și se va staționa în stație până când sosește următorul mijloc de transport pregătit să intervină”, se arată într-un comunicat remis de Sindicatul Valahia.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Petiţie online pentru DN71, după ce proiectul a fost scos din sistemul de achiziţii publice

Publicat

pe

Deputatul PSD Corneliu Ştefan a luat poziţie, în nenumărate rânduri, şi i-a supus unui întreg tir de declaraţii politice, interpelări, întrebări şi alte tipuri de demersuri, pe reprezentanţii Ministerului Transporturilor, în legătură cu proiectul de modernizare şi extindere la patru benzi a DN 71, Bâldana-Târgovişte-Pucioasa-Sinaia.

Demnitarul a încercat, alături de alţi politicieni locali, să deblocheze acest program de infrastructură care, prin realizare urgentă, ar aduce mari beneficii economice şi sociale judeţului Dâmboviţa, regiunii de sud a României. Din păcate, acest proiect nu a intrat în linie dreaptă, aşa cum ne-am fi aşteptat cu toţii. A fost tărăgănat, înăbuşit în laţul birocraţiei şi al inconscevenţei celor care ne conduc. După ce a fost ridicat şi scos de câteva ori din sistemul de achiziţii publice – SICAP, proiectul a dispărut acum cu totul, fără nicio explicaţie în legătură cu acestă decizie.

CITEŞTE ŞI: Proiectul pentru modernizarea DN71 a fost scos definitiv din sistemul de achiziţii publice

Pentru a atrage atenţia actualilor guvernanţi asupra necesităţii implementării acestui proiect, Corneliu Ştefan a iniţiat şi un demers cetăţenesc, pe binecunoscutul portal „Petiţii online”, poate, dacă se vor aduna cât mai multe semnături de la români, liberalii, care sunt acum la putere, vor relua procedura de achiziţie publică pentru modernizarea DN 71.

„A trecut prea mult timp de când așteptăm modernizarea la patru benzi a DN 71 Bâldana-Târgoviște și reabilitarea la două benzi a tronsonului Târgoviște-Pucioasa-Sinaia. Cetățenii județului Dâmbovița, și nu numai ei, solicită actualului guvern să nu neglijeze, să nu treacă la capitolul diverse acest proiect vital pentru viața socială şi economică a județului Dâmbovița și a întregii zone de sud a României.

Considerăm că nepunerea în execuție a acestui program de modernizare DN 71, amânarea sa nejustificată, aduce prejudicii imense vieții de zi cu zi a românilor, dezvoltării și prosperității acestei țări”, se precizează în petiţia intitulată „Apel pentru demararea de urgenţă a modernizării DN 71 Bâldana-Târgovişte-Sinaia”.

VIDEO – PROTEST PE DN 71 LA MOŢĂIENI

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web