Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

IPJ Dâmboviţa, plan de monitorizare a unităţilor de învăţământ şi a copiilor

Publicat

pe

Comisarul Şef Sorin Păun, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, i-a asigurat pe reprezentnţii Instituţiei Prefectului, pe conducătorii celorlalte instituţii deconcentrate şi pe cetăţenii judeţului, că ordinea şi liniştea publică în instituţiile de învăţământ preuniversitar şi în zonele adiacente acestora reprezintă o prioritate a oamenilor legi dâmboviţeni.

Şi pentru anul şcolar 2019-2020, IPJ Dâmboviţa are pregătit planul de acţiune privind creşterea gradului de siguranţă al elevilor şi personalului didactic şi de prevenire a delincvenţei juvenile. Măsurile întreprinse de poliţişti vor fi aplicate în parteneriat cu Instituţia Prefectului, cu Consiliul Judeţean, cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar, cu cei ai Jandarmeriei şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În fiecare unitate de invăţământ, vor fi desemnaţi un poliţist şi un cadru didactic care să urmărească şi să gestioneze prevenirea şi combaterea fenomenului antisocial în mediul şcolar. Se va proceda la consilierea de către poliţişti a cadrelor didactice şi a elevilor în legătură cu pericolele la care se expun şi la comportamentul care trebuie adoptat în cursul desfăşurării anului şcolar.

Şeful IPJ Dâmboviţa a precizat că, şi în perioada anului şcolar 2019-2020, poliţiştii vor fi prezenţi la orele de dirigenţie, pentru a le vorbi elevilor despre lege şi modalităţi de prevenţie etc.

Poliţiştii vor da dovadă de maximă vigilenţă, pentru a preîntâmpina riscul apariţiei traficului şi consumului de droguri în rândul elevilor. După cum a spus comisarul şef Sorin Păun, în anii anteriori, astfel de fapte nu au reprezentat o problemă pentru oamenii legii dâmboviţeni.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol în scop caritabil la Târgovişte. Implică-te şi tu!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Facebook / Cursuri Dans "All For Dance" Târgoviste‎)

Miercuri – 18 decembrie 2019, Asociaţia Clubul de Dans Sportiv „All for Dance” Târgovişte organizează, împreună cu Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, Fundaţia pentru Tineret Dâmboviţa, Fundaţia Culturală „Ghiocelul” şi Societatea Astronomică Română de Meteori, spectacolul caritabil „Să fii mai bun”. Colinde, dans, muzică, teatru şi expoziţie de astrofotografie!

Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului şi va începe la ora 18:00, iar intrarea în sală se va face pe bază de donaţii, respectiv produse alimentare neperisabile, care să fie distribuite ulterior unor elevi care provin din familii cu o situaţie materială precară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sute de copii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun la Târgovişte, în ciuda ploii!

Publicat

pe

A plouat mărunt şi rece la Târgovişte, în această seară, dar asta nu l-a împiedicat pe Moş Crăciun să vină în oraş, unde l-au aşteptat sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici. Nu au lipsit primarul Daniel Cristian Stan şi viceprimarul Cătălin Rădulescu, administraţia publică locală fiind cea care a înlesnit drumul lui Moş Crăciun către Târgovişte.

Au fost momente de bucurie deplină, iar alaiul de spiriduşi, zâne şi oameni de zăpadă a pornit, cum este obiceiul de câţiva ani încoace, în paradă pe traseul Teatrul Tony Bulandra – Bulevardul Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bulevardul Libertăţii – Piaţa Mihai Viteazul, unde Moşul cel darnic le-a împărţit cadouri tuturor copiilor prezenţi.

Reamintim că Moş Crăciun se va afla în Piaţa Mihai Viteazul şi în următoarele două seri, începând cu ora 17:00, iar de luni, 16 decembrie, va putea fi întâlnit, toată săptămâna viitoare, la sediul Primăriei Târgovişte, unde, de asemenea, va împărţi daruri copiilor.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT