Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

amUmor, noul show al lui Dan Badea, pe 19 septembrie la Târgovişte!

Publicat

pe

Prezentatorul emisiunii iUmor, Dan Badea, începe în această toamnă un turneu naţional cu un nou spectacol – amUmor, pe care îl puteţi vedea şi la Târgovişte, pe 19 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Turneul se va încheia la Sala Palatului, în data de 29 noiembrie.

Badea, care are şcoala lui Dem Rădulescu şi spiritul critic rafinat în multele vizionări de concurenţi de la iUmor, propune un spectacol de stand comedy ca o şedinţă de terapie în hohote de râs: te mai eliberează de nostalgiile unor vremuri în care aveai nevoie de mult umor ca să supravieţuieşti şi te face să vezi cu ironie şi sarcasm micile sau mai marile gafe din viaţa ta.

Turneul amUmor este produs de Sublime, bilete se găsesc pe iabilet.ro şi încep de la 41 ron.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Asistente de la Căminul de bătrâni din Bucşani, confirmate cu COVID-19

Publicat

pe

Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița a demarat o anchetă epidemiologică la Centrul de Asistență Socială din comuna Bucşani, după ce trei asistente care lucrează aici au ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19. Săptămâna viitoare urmează să fie testați toți angajații și bătrânii internați aici. VOM REVENI.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Polițist din Ploiești, confirmat cu COVID-19

Publicat

pe

Un poliţist de la Secția 2 din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost confirmat ieri cu coronavirus. În momentul de față, a fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili toți contacții agentului infectat.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a comunicat că „pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului, respectiv modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare, comanda inspectoratului a dispus de urgenţă aplicarea unor măsuri suplimentare pentru dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!