Connect with us

ACTUALITATE

Iancu Caracota, senator: Vă îndemn, dragi elevi, să vă dezvoltaţi creativitatea!

Publicat

pe

Iancu Caracota - senator PNL de Dâmboviţa

Astăzi – 9 septembrie 2019, în prima zi a noului an şcolar, senatorul PNL de Dâmboviţa Iancu Caracota s-a arătat încrezător că România se va schimba, că va deveni mai bună și mai prosperă prin forța, valoarea, principiile și munca viitoarelor generații.

„Vă îndemn, dragi elevi, să aveți încredere în școală. Să aveți grijă să vă dezvoltați creativitatea, inițiativa și competențele.

Totodată, vă îndemn să vă respectați profesorii și părinții pentru efortul pe care îl depun pentru a vă crește și educa sănătos.

Sunt încrezător că România se va schimba, va deveni mai bună și mai prosperă prin forța, valoarea, principiile și munca voastră, a viitoarelor generații. Mult succes!”, este mesajul transmis de senatorul Iancu Caracota.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT