Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Iancu Caracota, senator: Vă îndemn, dragi elevi, să vă dezvoltaţi creativitatea!

Publicat

pe

Iancu Caracota - senator PNL de Dâmboviţa

Astăzi – 9 septembrie 2019, în prima zi a noului an şcolar, senatorul PNL de Dâmboviţa Iancu Caracota s-a arătat încrezător că România se va schimba, că va deveni mai bună și mai prosperă prin forța, valoarea, principiile și munca viitoarelor generații.

„Vă îndemn, dragi elevi, să aveți încredere în școală. Să aveți grijă să vă dezvoltați creativitatea, inițiativa și competențele.

Totodată, vă îndemn să vă respectați profesorii și părinții pentru efortul pe care îl depun pentru a vă crește și educa sănătos.

Sunt încrezător că România se va schimba, va deveni mai bună și mai prosperă prin forța, valoarea, principiile și munca voastră, a viitoarelor generații. Mult succes!”, este mesajul transmis de senatorul Iancu Caracota.

ACTUALITATE

Nu rata ultima săptămână de înscrieri pentru școlile militare de subofițeri jandarmi!

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Giurgiu

Vineri, 15 noiembrie 2019, este ultima zi în care tinerii interesaţi de o carieră de subofiţer în Jandarmeria Română îşi mai pot depune cererile de înscriere pentru a participa la sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020.

Sunt disponibile:
– 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);
– 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Detalii se pot obţine la sediul fiecărui Inspectorat Judeţean de Jandarmi, precum şi urmărind paginile de internet ale instituţiei.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenţie! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comunele Vulcana Băi şi Finta!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: libertatea.ro)

Locuitorii din comunele Vulcana Băi şi Finta, din judeţul Dâmboviţa, vor sta, săptămâna aceasta, câte o zi fără apă potabilă, din cauza unor lucrări programate.

În Vulcana Băi, livrarea apei potabile va fi sistată marţi – 12 noiembrie, între orele 09:00-18:00, iar în comuna Finta – miercuri, 13 noiembrie, între orele 08:00-20:00.

Atenţie! Imediat după reluarea furnizării, se recomandă ca apa să nu fie utilizată în scop potabil până la limpezire. Preventiv, în următoarele 72 de ore este bine ca apa utilizată în scop potabil să fie fiartă timp de 10 minute.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web