Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Ţuţuianu: Grupare transpartinică vrea să pună mâna pe PSD, PNL şi PRO România!

Publicat

pe

Senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu a lansat astăzi, 16 septembrie 2019, o teorie interesantă, pornind de la o fotografie de grup postată pe Facebook. În imaginea analizată de Ţuţuianu, la o masă dintr-un cunoscut restaurant târgoviştean, unde se adună în general elitele, oamenii cu mulţi bani şi interese destule, se află mai mulţi foşti lideri politici, actuali membri ai unor partide, fie de dreapta, fie de stânga, şi alte persoane, cel puţin pe faţă, neangrenate politic.

„PDL 2008 – reuniune de clasă? Mai lipsea doamna Udrea (în locul lui Jean Marinescu) și nu mai știam în ce an suntem”, a scris Ţuţuianu deasupra fotografiei de pe Facebook.

„Am postat o poză cu nişte băieţi din PDL. Lipsesc câteva personaje din poza aceea, unii cred că nu au fost, alţii cred că nu au vrut să apară în poză. Sunt vreo 15-16 persoane care se întâlnesc prin judeţ în fiecare săptămână şi pun la cale cum să preia unii dintre ei PNL, alţii PSD şi alţii PRO România.

Eu nu fac parte din structurile astea şi mă voi bate cu ei. Sper să se bată şi alţii care au muncit pentru aceste partide. Au încercat şi cu USR-ul, au trimis oameni pe acolo, dar este mai dificil. Este un grup coordonat de doi-trei pe care i-aţi văzut la masă”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Vom reveni cu alte amănunte interesante despre această posibilă mişcare politică.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT