Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Ministrul Justiţiei, braţ la braţ cu statul paralel?

Publicat

pe

Sursa foto: https://www.puterea.ro

Nu-ți vine să crezi ce se întâmplă pe scena politică românească. După ce PSD a îngurgitat ALDE, partidul care a fost aproape de el în toate cele, care i-a salvat din multe situații de criză, mai face una tare. Ministra social-democrată a Justiției, Ana Birchall, este pe cale să scoată din uz Secția Specială pentru Investigarea Magistraților. Cât s-au luptat Dragnea și Tăriceanu, başca susținerea presei libere, pentru înființarea acestei structuri care avea rolul să stopeze abuzul, acum nu mai contează.

Ana Birchall a anunțat că un grup de lucru interministerial a ajuns la concluzia că Secția de Investigare a Magistraților nu poate funcționa în modul în care se prezintă astăzi. Vestea dată de social-democrată a fost ca un șoc pentru toți cei care luptă împotriva abuzurilor comise de magistrați, inclusiv pentru deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, care a cerut excluderea ministrului Justiţiei din patid.

La rândul său parlamentarul PSD Liviu Plesoianu a luat foc, afirmând că nu Ana Mirchall este vinovată de ceea ce se întâmplă, ci premierul Viorica Dăncilă, care a propus-o și susținut-o pentru preluarea funcției de ministru.

De asemenea, fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a scris pe pagina sa de Facebook că Birchall este un soi de cal troian introdus în Guvern de echipa Maior-Coldea-Barna. Crede acesta că rolul actualei ministre a Justiției este acela de a mânca din procentele Vioricăi Dăncilă, din șansele candidatei PSD de a ajunge în turul doi la alegerile prezidențiale.

ACTUALITATE

Federaţia Naţională PRO AGRO în vrea ministru al Agriculturii pe Florian Emil Dumitru

Publicat

pe

Florian Emil Dumitru ar putea fi desemnat ministru al Agriculturii

Federaţia Naţională PRO AGRO, organizaţie în fiinţată în anul 2012 şi care are în acest moment 114.266 de angajaţi, reprezentând 35,98% din sectoarele agricultură şi industrie alimentară, susţine nominalizarea lui Florian Emil Dumitru pentru funcţia de ministru al Agriculturii.

„Apreciem în mod pozitiv faptul că, printre numele vehiculate, figurează şi domnul Florian Emil Dumitru, membru în cadrul Federaţiei Naţionale PRO AGRO şi preşedinte în mandatul trecut. Acest lucru ne demonstrează că efortul depus de către organizaţiile profesionale de a promova obiectiv interesul legitim al fermierilor din România este apreciat şi de către mediul politic, care a înţeles că, printr-un parteneriat cu societatea civilă, va reprezenta un motor de dezvoltare a satului românesc şi a economiei naţionale. (…) Credem că este oportună nominalizarea unui fermier pentru fermieri”, se arată în scrisoarea de susţinere a Federaţiei Naţionale PRO AGRO.

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fi recunoscător este întotdeauna o necesitate și un alt mod de a mulțumi lui Dumnezeu

Publicat

pe

Au trecut 16 ani de când vicarul eparhial Ionuț Ghibanu slujește Sfânta Biserică creștin ortodoxă, 16 ani de muncă neîntreruptă în sprijinul comunităților locale, al celor care au nevoie de cuvântul lui Dumnezeu, de sfaturi, de ocrotire, de mângâiere sufletească, de încredere și speranță. Într-un text pe care îl publică astăzi, preotul Ionuț Ghibanu mulțumește lui Dumnezeu pentru această supremă chemare, dar şi celor prin care a lucrat dorința Divinității.

„A fi recunoscător este întotdeauna o necesitate și un alt mod de a mulțumi lui Dumnezeu, Care lucrează prin oameni și își manifestă bunăvoința Sa. Acum 16 ani, a binevoit Dumnezeu să mă cheme să-L slujesc, în rândul clericilor, prin bunăvoința și înțelepciunea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, cel care mi-a călăuzit pașii spre înțelegerea tainelor acestei vieți, a slujirii oamenilor și a bunei vestiri a Dătătorului a tot binele!

Bunul Dumnezeu a lucrat, cu Atotînțelepciunea Sa și la vremea potrivită, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon m-a hirotonit diacon, mai întâi, iar mai apoi, preot. Au trecut, iată, 16 ani de la acel înălțător și magnific moment când mi-am împlinit vocația.

Rămâne și astăzi minunarea înaintea misterului divin la fel de pătrunzătoare, cum de altfel crește mereu recunoștința către Bunul Ierarh care a recunoscut în mine chemarea spre cele înalte, mi-a acordat nețărmurit încredere, bunăvoință, ajutor și cu generoasă disponibilitate mi-a împărtășit din fabuloasa sa înțelepciune și cunoaștere!

Pentru toate acestea și pentru multe bune altele îi mulțumesc cu filială recunoștință, asigurându-l de respectul, prețuirea și atașamentul meu. Acum și aici, precum și mereu! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate și pentru providențiala îndrumare și de neînlocuitul ajutor venit prin Ierarhul Său-Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei”, a scris vicarul eparhial Ionuț Ghibanu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web