Connect with us

Dâmboviţa

Incendiu devastator la Moreni. Un bărbat a ajuns în spital cu arsuri grave

Publicat

pe

Un incendiu de proporții a izbucnit, azi-noapte, în municipiul Moreni. Focul, provocat de un scurt circuit electric, a cuprins o bucătărie de vară și o magazie în care se aflau mai multe obiecte gospodărești și o mare cantitate de lemn de foc.

Proprietarul, un bărbat de 69 de ani, a fost transportat la spital cu arsuri pe circa 50% din suprafața corpului. Bătrânul, disperat, a încercat să se lupte cu flăcările înainte de sosirea echipajelor de militari.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii de la Detașamentul din Moreni cu două autospeciale cu apă și spumă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Târgoviște: A murit în timpul efectuării unei investigații RMN la o clinică medicală privată!

Publicat

pe

Foto arhivă (Sursa: Mediafax)
Foto arhivă (Sursa: Mediafax)

O informație, fiindcă știre nu mai poate fi numită, deoarece tragedia s-a petrecut în urmă cu o săptămână, pe 8 august, la Târgoviște, a făcut înconjurul țării și a provocat obișnuita rumoare, dar și neliniște, în rândul românilor. Cazul arată că superficialitatea și dezinteresul unor cadre medicale încă dăinuie.

O femeie de 51 de ani, din comuna Finta, a murit în timpul unei investigații medicale. A mers la o clinică privată din municipiul Târgoviște pentru a efectua un RMN. Suferea de cancer la sân, iar evoluția cumplitei boli trebuia urmărită. După ce a băut substanța de contrast care se recomandă în astfel de investigații imagistice i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator. Se pare că ar fi făcut șoc anafilactic.

Cadrele medicale de la clinică au declanșat rapid manevrele de resuscitare, dar organismul femeii nu a reacționat. Culmea, o clinică medicală, care ar fi trebuit să fie pregătită pentru orice situație apărută, apelează la serviciul de ambulanță! Operațiunea de readucere la viață a bietei femei a fost repetată de echipajul de pe ambulanță. Degeaba!

Cazul a intrat în atenția Poliției. Sunt efectuate cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Deocamdată, nu a fost pusă nicio persoană sub acuzare. A fost efectuată necropsia, au fost luate probe și trimise pentru realizarea unor analize minuțioase, după care va fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Nu este exclusă nici varianta ca moartea să fi fost generată de acțiunea nefastă în organismul femeii a substanței de contrast care ar fi provocat o reacție alergică. Oamenii legii vor trebui să stabilească dacă în acest caz au fost respectate toate protocoalele medicale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

359 locuri de muncă vacante în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi, 17 august, 359 de posturi vacante, din care: 19 pentru persoanele cu studii superioare, 312 pentru meseriași și 28 pentru muncitori necalificați.

Dintre acestea menţionăm: agent securitate, agent poștal, dulgher, operator dispecer sisteme de monitorizareși aparatură de control, spălător covoare înnodate, sudor, mecanic utilaj, lăcătuș mecanică fină, electrician exploatare rețele electrice, stivuitorist, zidar, asfaltator, vulcanizator, frezor universal, brutar, montator subansamble, operator calculator, femeie de serviciu, bucătar, operator vanzări prin telefon, fierar – betonist, faianțar, lucrător bucătărie, zugrav, cameristă hotel, recepționer hotel, curier, lucrător comercial, agent curățenie, șofer, vânzător, operator mașini unelte comandă numerică, confecționer articole textile, manipulant mărfuri, agent vânzări, evaluator proiecte, consultant în informatică, inginer automatist, metrolog, manager în activitatea de turism, inginer proiectant energetician, manager al sistemelor de sănătate și securitate în muncă, inginer chimist, contabil, inginer electronist, inginer prelucrări mecanice, tehnician proiectant, muncitor necalificat în domenii de activitate precum: agricultură, confecții textile și construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine:
-site: www.anofm.ro – ajofm dambovita – locuri de muncă vacante;
– Telefon: 0245.620.635 și 0245.615.932.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT