Conectați-vă cu noi

ALEGERI

PNL Dâmboviţa, primul loc în ţară după procentul de semnături peste target!

Publicat

pe

79.544 de dâmboviţeni susţin candidatura preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. Organizaţia PNL Dâmboviţa s-a clasat astfel pe primul loc în ţară, într-un clasament realizat în funcție de procentul obținut față de ținta propusă la începerea campaniei de strângere de semnături.

„Le mulțumim celor care, prin semnătura lor pentru susținerea lui Klauk Iohannis drept candidat la Președinția României, au transmis un mesaj public de încredere și solidaritate față de un lider care, în repetate rânduri, s-a dovedit a fi garantul respectării Constituției în România.

Candidatura lui Klaus Iohannis, care se desfășoară sub sloganul «Pentru o Românie normală», a stârnit în județul nostru multă emoție și încredere.

De asemenea, îndemnăm la o participare cât mai consistentă la vot în data de 10 noiembrie 2019, pentru a fi alături de garantul democraţiei şi echilibrului social şi politic în românia – Klaus Iohannis”, se arată într-un comunicat remis de PNL Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Se aliază PSD şi PRO România în Dâmboviţa? Răspunsul liderilor Corneliu Ştefan şi Adrian Ţuţuianu

Publicat

pe

Vor încheia PSD şi PRO România o alianţă electorală în judeţul Dâmboviţa, pentru alegerile locale din vară? Semnale în această direcţie s-au dat încă de luna trecută, însă, deocamdată, nu s-au făcut paşi concreţi. Astăzi – 27 februarie 2020, liderii celor două organizaţii au răspuns întrebărilor jurnaliştilor pe această temă.

Corneliu Ştefan, preşedinte PSD Dâmboviţa: Voi propune o echipă de negociere cu PRO România

„Nu exclud varianta unor alianţe locale. În maximum două săptămâni, când vom avea rezultatul tuturor sondajelor, vom discuta de la caz la caz. Sunt localităţi unde putem şi îşi doresc să facă alianţă, dar sunt localităţi unde nu putem să facem alianţe. Nu-şi doresc nici colegii noştri de la PSD şi nu îşi doresc nici cei de la PRO România. Sunt anumite frecuşuri interne…

Până acum, nu am avut nicio discuţie la nivelul celor două partide. Aceste discuţii le vom face în cadru statutar. voi veni în Comitetul Executiv Judeţean, voi propune o echipă de negociere cu cei de la PRO România şi, împreună cu colegii mei, vom negocia de la caz la caz. Şi candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa poate intra într-un protocol de alianţă”.

Adrian Ţuţuianu, coordonator PRO România Dâmboviţa: E decizia PSD, nu rugăm pe nimeni! 

„Le-am spus colegilor mei să ne pregătim pentru alegerile locale cu liste complete de candidaţi. Nu am pornit de la premisa că avem nevoie de o alianţă cu orice preţ şi în orice condiţii. PRO România este în creştere în judeţul Dâmboviţa, faţă de alegerile anterioare. Sunt convins că avem capacitatea să scoatem un scor care să ne facă un actor important în Consiliul Judeţean şi în Consiliul Local Municipal Târgovişte spre exemplu. Vreau să câştigăm câteva funcţii de primar, dar şi viceprimari.

Militez pentru unitatea stângii. Militez pentru o soluţie de unire cu PSD sub forma unei alianţe electorale. Este decizia PSD. Nu rugăm pe nimeni. Fie va fi o alianţă electorală la nivel de judeţ pentru consiliul judeţean, pentru primării, pentru consiliile locale, fie nu va fi nicăieri. Nu o să sacrific PRO România de dragul PSD”.

Citește în continuare

ALEGERI

Aurelian Cotinescu a fost desemnat oficial candidatul PNL la Primăria Târgoviște

Publicat

pe

S-a decis. Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște, a fost desemnat drept candidat al liberalilor pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște la alegerile care se vor desfășura peste câteva luni.

Din câte am aflat, a fost realizată inclusiv echipa de consilieri ai PNL, dar, deocamdată, nu au fost făcute cunoscute numele celor care se vor afla pe listă.

Aurelian Cotinescu ne-a declarat că a primit cu emoție această nominalizare și că va face tot ceea ce îi va sta în putință pentru a-i convinge pe târgovișteni că el reprezintă cea mai bună soluție pentru binele întregii comunități.

Cotinescu ne-a mai spus că va duce o campanie electorală onorabilă, bazată pe idei, soluții, proiecte și că nu este adeptul atacurilor la persoană. În opinia sa, campania electorală trebuie să reprezinte o tribună a bunei cuviințe, a programelor, a respectului față de ceilalți candidați și, nu în ultimul rând, al respectului față de cetățeni, care trebuie să decidă, până la urmă, cine este cel mai bun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT