Connect with us

ALEGERI

PNL Dâmboviţa, primul loc în ţară după procentul de semnături peste target!

Publicat

pe

79.544 de dâmboviţeni susţin candidatura preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. Organizaţia PNL Dâmboviţa s-a clasat astfel pe primul loc în ţară, într-un clasament realizat în funcție de procentul obținut față de ținta propusă la începerea campaniei de strângere de semnături.

„Le mulțumim celor care, prin semnătura lor pentru susținerea lui Klauk Iohannis drept candidat la Președinția României, au transmis un mesaj public de încredere și solidaritate față de un lider care, în repetate rânduri, s-a dovedit a fi garantul respectării Constituției în România.

Candidatura lui Klaus Iohannis, care se desfășoară sub sloganul «Pentru o Românie normală», a stârnit în județul nostru multă emoție și încredere.

De asemenea, îndemnăm la o participare cât mai consistentă la vot în data de 10 noiembrie 2019, pentru a fi alături de garantul democraţiei şi echilibrului social şi politic în românia – Klaus Iohannis”, se arată într-un comunicat remis de PNL Dâmboviţa.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats