Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Turist olandez care s-a accidentat în Bucegi, transportat cu targa 5 km!

Publicat

pe

Foto: IJJ Dâmboviţa

Jandarmii de la Postul Montan Zănoaga, din Munţii Bucegi, au intervenit în sprijinul unui turist olandez, în vârstă de 62 de ani, care a căzut şi s-a accidentat, în timp ce se afla în drumeţie pe bicicletă, împreună cu mai mulţi prieteni, pe traseul Valea Dorului – Bolboci.

Jandarmii şi salvamontiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că bărbatul prezenta o posibilă fractură la piciorul stâng şi era panicat. După ce a primit primul ajutor, a fost trasportat aproximativ 5 km cu o targă, până în apropierea cabanei Bolboci, de unde l-a preluat de un echipaj SMURD până la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Reţineţi! Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112 sau pot suna la numerele de telefon 0749.058.037 ori 0749.034.639, pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT