Connect with us

Argeș

Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Piteşti

Publicat

pe

Incendiu violent, în această după-amiază, la o fabrică de mobilă din Piteşti. Focul a izbucnit în jurul orei 14:00, iar fumul gros care s-a ridicat deasupra zonei Prundu a putut fi văzut de la distanţă.

La faţa locului au acţionat mai multe echipaje de intervenţie. În total, 38 de subofiţeri şi 5 ofiţeri, cu 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime, 4 autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj SMURD. De asemenea, s-au mobilizat în sprijinul colegilor mai mulţi pompieri aflaţi în timpul liber.

Flăcările s-au manifestat la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp. Deocamdată, nu s-a stabilit de la ce a pornit incendiul. De asemenea, nu au fost evaluate pagubele.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Tânăr muncitor a căzut din nacela unui utilaj de lucru, în Bradu

Publicat

pe

Un tânăr de 29 de ani, din Stâlpeni, angajat la o societate comercială, a fost victima unui accident de muncă petrecut în localitatea Bradu, județul Argeș.

Bărbatul se afla în nacela unui utilaj și lucra la montarea unor camere video stradale în momentul în care platforma s-a dezechilibrat iar muncitorul a căzut de la înălțimea de aproximativ 3 metri. Tânărul a suferit leziuni la nivelul unui picior fiind transportat la spital.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs nedoritul eveniment sunt efectuate cercetări atât de către Poliție cât și de către reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Bărbat atacat de un urs, la Rucăr

Publicat

pe

Un bărbat de 63 de ani din comuna Rucăr a fost atacat de un urs. Mamiferul l-a mușcat de picior.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori și jandarmi. Din primele informații reiese că victima este conștientă. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite