Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Se scot săbiile din teacă în PSD Dâmboviţa, odată cu căderea Guvernului?

Publicat

pe

Sursa foto: Realitatea TV

Trecerea moţiunii de cenzură a demonstrat ceea ce anticipam de mult timp. PSD şi-a pierdut azimutul, din cauza unei conduceri slabe, din cauza jocurilor oculte practicate încă de pe vremea lui Liviu Dragnea şi continuate cu acerbicie de Viorica Dăncilă. Vezi ce se întâmplă cu PSD Dâmboviţa de luni de zile!

Una dintre cele mai puternice filiale social-democrate din ţară a fost măcinată, fracţionată sub conducerea Rovanei Plumb, care a preferat să-i înlăture pe toţi oamenii de bază ai organizaţiei, să-i pună într-un con de umbră pe cei care au avut rezultate, care au fost soldaţi credincioşi acestei formaţiuni politice, pentru a-şi aduce în garnitura de sfătuitori, de colaboratori, duşmani de moarte ai PSD Dâmboviţa.

Situaţia de dezbinare a fost tolerată cu bună ştiinţă de Viorica Dăncilă, preşedinta partidului, care, din prea multă prietenie şi încredere pentru Rovana Plumb, a amânat de trei ori conferinţa judeţeană de alegeri, tocmai pentru a împiedica preluarea filialei, în mod democratic, de un alt lider care ar fi putut salva organizaţia.

Spun sursele noastre din interiorul PSD Dâmboviţa că şi Viorica Dăncilă se face vinovată de degringolada care musteşte în organizaţie. După căderea Guvernului PSD, nu este exclus ca social-democraţii să ceară demisia liderului Viorica Dăncilă şi să acceadă la proiectul propus de Victor Ponta.

Dâmboviţa

Deputat USR: Proiectul de lege privind adunările publice lasă loc abuzurilor!

Publicat

pe

Foto arhivă (Foto: InquamPhotos/Octav Ganea)

Deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița, consider inacceptabile propunerile cuprinse în proiectul inițiat de Jandarmeria Română cu privire la adunările publice. Spune parlamentarul că acestea limitează semnificativ dreptul constituțional al cetățenilor de a protesta public și constituie o palmă dată democrației românești, o dovadă că cei care au propus nu au înțeles nimic din evenimentele de pe 10 august 2018.

„Jandarmeria Română a primit săptămâna trecută o propunere legislativă la care se lucrează în Parlament, într-un grup transpartinic și alături de organizațiile nonguvernamentale specializate în libertatea de exprimare și drepturile omului, dar a preferat să ignore complet această propunere și să avanseze alte modificări care lasă loc interpretărilor și abuzurilor.

Cer public ministrului Afacerilor Interne, domnul Marcel Vela, să retragă aceste propuneri ale Jandarmeriei și reprezentanților M.A.I. să vină la dezbaterile pe marginea propunerii legislative la care se lucrează în Parlament alături de ONG-uri.

Parlamentarii USR vor vota împotriva oricărui proiect care nu are și contribuția societății civile”, spune deputatul Dumitru Lupescu – președinte USR Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Le-am adus aminte liberalilor că nu copiii sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării

Publicat

pe

de

Parlamentarii PSD Dâmbovița au respins, astăzi, prin vot, ordonanţa liberalilor care amâna până la 1 august dublarea alocaţiilor copiilor. Alături de ceilalţi parlamentari social-democraţi, le-am adus aminte lui Orban şi liberalilor din Parlamentul României că nu copiii sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării.

Bani există pentru dublarea alocaţiilor, iar aceştia vor fi cheltuiți pentru bunăstarea copiilor. Sumele pe care cei mici le vor primi pot ajuta astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL.

Banii care ar fi trebuit să umfle conturile clientelei PNL vor ajunge acum în buzunarele copiilor din România! Astfel, 3.659.845 milioane de copii vor beneficia de alocații dublate după cum urmează:
▶️ pentru copiii de la 0 la 2 ani alocația crește de la 300 la 600 de lei/lună;
▶️ pentru cei între 2 și 18 ani, alocația crește de la 150 la 300 de lei/lună;
▶️ alocația pentru copiii cu handicap va fi de 600 de lei/lună.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!