Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Ţuţuianu: Lansarea Vioricăi Dăncilă aduce mai mult a parastas după căderea guvernului

Publicat

pe

Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PRO România la nivel naţional, fost lider al PSD Dâmbovița, critică în termeni duri actuala conducere a social-democraților, care a dus partidul în derivă, îl izolează de popor şi de adevăratele valalori ale democrației. Compară Ţuţuianu evenimentul de lansare a candidatului Viorica Dăncilă în cursa pentru alegerile prezidențiale cu un parastas. Acțiunea PSD, după ce au pierdut guvernarea, este forțată, ieșiră din limitele firescului. Este încă o dovadă că mai marii PSD nu vor să recunoască nici acum gaura în care au adus cea mai mare formațiune politică din România.

„(…) E clar ca partidul se conduce azi prin mâna unor veseli iresponsabili, plecați cu mintea din realitatea acestor zile. Cât de irațional să fii să organizezi, la 2 zile după ce ai fost demis prin moțiune de cenzură, o petrecere de lansare care aduce mai mult a parastas?! Cum să te cramponezi de o candidatură sortită eșecului și să nu ridici ochii în jurul tău?!

PSD a ajuns, prin decizii proaste la vârful conducerii, un PARTID IZOLAT, fără dialog, fără aliați. Din acest motiv a trecut moțiunea. Nu din cauza poporului psd-ist, nu din cauza oamenilor cu bună-credință din partid, ci din cauza unui grup restrâns de lacomi lipsiți de viziune, prea-plini de ei înșiși. Dacă răspundeau apelului pe care Victor Ponta l-a făcut înainte de moțiune (guvern PSD – ALDE – PRO, restructurat, cu puține ministere, cu oameni super-calificați în portofolii), situația era acum diferită. Au fost, însă, aroganți și, din ce observ, continuă pe acest drum al izolării totale și inconștiente.

Acum forțează nota cu doamna Dăncilă, ca un șofer beat la volan, care vede un zid în față și apasă de nebun pe accelerație. Dacă PSD rămâne blocat în această candidatură, rețineți următoarea propoziție: Viorica Dăncilă va obține cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani pentru un candidat de Stânga! Iar PSD va face implozie. Atacul final va fi la scheletul acestui partid – aleșii locali: dacă vom avea alegeri pentru primari în două tururi și vot pe listă pentru consiliile județene, PSD o să dispară din conducerea județelor, a orașelor mari și medii.

E trist momentul acestui partid.

Dar momentul poate fi folosit cu rațiune și întors în favoarea Stângii românești. Nu e nevoie de prea multă filosofie ca să înțelegem cu toții drumul de urmat. Uitați-vă la mesajele agitate de după moțiune ale celor din PNL și USR: «Atenție la PRO ROMÂNIA», «Victor Ponta va fi marele nostru dușman» (Rareș Bogdan). Înțelegeți, prieteni din PSD?

La acest moment, singura soluție rațională, decentă, de bun simț este să-l ducem pe Mircea Diaconu în turul II și să avem o bătălie reală acolo cu Iohannis, nu un simulacru jenant. Continuarea cu Viorica Dăncilă, drapel al eșecului și neputinței, ar însemna doar o adâncire a marasmului din partid. E timpul unei asumări curajoase pe termen mediu și lung. Haideți să ne canalizăm energia astfel încât să avem de câștigat cu toții”, a scris senatorul Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

ALEGERI

Iulică Vladu şi Sandu Oprea, primii pe listele de candidaţi PMP Dâmboviţa pentru Parlament

Publicat

pe

Astăzi – 20 octombrie 2020, reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa au mers la Biroul Electoral Judeţean pentru a depune listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare preconizate a se desfăşura în luna decembrie. Iulică Vladu, preşedintele PMP Dâmboviţa, este primul pe lista de deputaţi, iar pentru Senat în frunte este Alexandru Oprea încă preşedinte al Consiliului Judeţean.

Platforma-program a Partidului Mişcarea Populară este una elaborată şi care concordă cu necesităţile actuale ale economiei şi vieţii sociale româneşti.

„PMP susține transparența totală în administrație. Vrem să oprim risipirea banilor publici prin publicarea online a tuturor contractelor și facturilor instituțiilor publice.

PMP luptă pentru gaze ieftine românești din Marea Neagră în fiecare casă. Susținem extinderea rețelei de gaze la cel puțin 65% din gospodăriile României.

PMP pledează în Parlamentul European pentru creșterea finanțării fermierilor români în contextul în care piața europeană este profund deformată de nivelul de subvenții.

Construirea de centre zonale și județene pentru legume, fructe și alte produse românești.

Atragerea de fonduri europene pentru irigații.

PMP susține digitalizarea României. Toate taxele și impozitele să poată fi plătite online către primării.

Sprijinirea afacerilor locale și a antreprenorilor români. Mai puține taxe pe muncă.

PMP susține eliminarea tuturor pensiilor speciale.

PMP susține oprirea tăierilor ilegale de păduri.

PMP susține construirea a 5 spitale regionale și modernizarea spitalelor locale. Stop corupției din sănătate.

PMP susține înființarea a cel puțin 10 licee noi de informatică la nivel national. Este esențial să ne adaptăm vremurilor pe care le trăim. Avem nevoie în continuare de viziune și de acțiune eficientă în domeniul educației. Asigurarea Internetului în fiecare școală.

Construirea de grădinițe și creșe noi. Relansarea școlilor de meserii.

PMP este singurul partid din România care susține reducerea numărului de parlamentari la 300.

PMP susține revenirea la alegerea primarilor în două tururi.

PMP susține dezvoltarea infrastructurii și construcția de autostrăzi.

PMP este singurul partid din România care are ca proiect de țară unirea Republicii Moldova cu România.

PMP este un partid conservator, creștin democrat, care susține valorile tradiționale românești.

PMP are proiecte de lege depuse în Parlament pentru toate aceste teme importante pentru români.

PMP este partidul care vine cu fapte, nu cu lozinci”.

Citește în continuare

ALEGERI

PNL Dâmboviţa și-a desemnat candidații pentru Parlament

Publicat

pe

Biroul Politic Județean al PNL Dâmbovița a votat, astăzi – 16 octombrie, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. În frunte îi regăsim pe Virgil Guran – la Senat și Gabriel Plăiaşu – la Camera Deputaților. Amândoi au mai activat în trecut în forul legislativ al țării.

Listă completă PNL Dâmboviţa pentru Senat

1. Virgil Guran
2. Ion Sorin
3. Grigorescu Silviu Aurelian
4. Sima Cristina
5. Vîrjoghe Maria.

Listă completă PNL Dâmboviţa pentru Camera Deputaților

1. Plăiașu Gabriel
2. Balint Liviu-Ioan
3. Grozavu Ion-Gabriel
4. Mocanu Adrian
5. Ionescu Lavinia-Roxana
6. Mihalache Valentin
7. Duțu George
8. Preda Ionuț Adrian
9. Dragotă-Zamfir Ana Maria.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!