Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Economia digitală şi securitatea cibernetică, teme de lucru pentru Adunarea Parlamentară NATO

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan a participat, în calitate de membru al delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară NATO, la lucrările Comisiei pentru Economie şi Securitate, care s-au desfăşurat la Londra.

„În cadrul acestei comisii, structură a Adunării Parlamentare a NATO, au avut loc prezentări şi dezbateri pe teme ce au vizat revoluţia economiei digitale, dimensiunea economică a parteneriatului transatlantic şi sancţiunile economice internaţionale, din perspectiva politicii externe şi a securităţii cibernetice”, ne-a precizat Corneliu Ştefan.

La această întâlnire de lucru, au fost prezenţi Madeleine Moon – preşedinta Adunării Parlamentare NATO, Jens Stoltenberg – secretatrul general al NATO şi alţi înalţi oficiali din Marea Britanie.

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT