Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Piaţa Tricolorului din Târgovişte va fi gata în primăvară. Lucrările sunt în grafic

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, a efectuat astăzi, 15 octombrie, împreună cu ceilalţi membrii ai executivului local, o vizită de lucru pe şantierul de reabilitare şi modernizare a celei mai importante pieţe publice a oraşului – Piaţa Tricolorului (Platoul Prefecturii). Lucrările sunt în grafic, astfel că edilul are convingerea că, dacă vremea nu va pune probleme majore, se va putea monta şi pavajul din granit până la finalul acestui an.

„S-au realizat deja instalaţiile electrice şi de alimentare cu apă, dar şi canalizările şi rigolele. La acest moment, se toarnă stratul suport. După finalizarea acestei etape, se va turna şapa de egalizare şi apoi se va proceda la montarea granitului. Piaţa Tricolorului va fi gata în primăvara anului viitor.

Discutăm de 9.000 mp, ca şi suprafaţă asupra căreia se intervine. Discutăm de spaţii verzi, care vor fi realizate. Discutăm de fântâni arteziene, iluminat public şi aşa mai departe. Discutăm, practic, de o întreagă intervenţie, de natură să schimbe radical această zonă din municipiul Târgovişte”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

A mai spus edilul că administraţia publică locală are în derulare în prezent şi licitaţiile pentru desemnarea constructorilor care se vor ocupa de proiectele care vizează reabilitarea şi modernizarea Parcului Mitropoliei şi a Pieţei Revoluţiei (scuarul pietonal dintre Casa Sindicatelor şi Primăria Târgovişte). Lucrările se preconizează să demareze în primăvara anului 2020.

ADMINISTRAŢIE

Ploile din ultima săptămână au produs pagube importante în opt comune din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a emis opt ordine de constituire comisii de evaluare a pagubelor produse în urma fenomenelor hidrometeorologice din ultimele șapte zile. Solicitările au venit din partea primăriilor Nucet, Ludești, Moroeni, Uliești, Petrești, Pucheni, Moțăieni și Vârfuri.

„Obiectivele afectate în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase (precipitații abundente) pentru care au fost solicitate comisiile au fost : poduri, drumuri județene, drumuri comunale și alunecări de teren produse pe anumite străzi.

În urma deplasărilor în teren, comisiile formate din reprezentanți ai: Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, ISU “Basarab I” Dâmbovița, Consiliului Județean Dâmbovița,Inspectoratului de Stat în Construcții Dâmbovița, Sistemului de Gospodărire a Apelor Dâmbovița/Sistemului Hidrotehnic Independent Văcărești, precum și un reprezentant al UAT-ului, au întocmit note de constatare sau procese verbale, pe baza concluziilor stabilite de specialiști.

Activitatea de evaluare a acestor comisii, în baza solicitărilor de la unitățile administrativ-teritoriale, continuă și în următoarea perioadă”, se precizează într-un comunicat remis de Instituţiei Prefectului Dâmboviţa.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primar Pucioasa: Am învățat din mers, am reparat mult și am construit și mai mult

Publicat

pe

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj la împlinirea a 4 ani de la preluarea mandatului de edil, în data de 7 iulie 2016. Au fost 4 ani foarte grei, postul de primar însemnând pentru Costi Ana cea mai mare provocare, comunitatea din Pucioasa fiind una care nu mai cunoscuse demult satisfacția unei comunicări reale sunt permanente cu edilul.

„A fost o perioadă în care am învățat foarte mult, din mers, în care am reparat mult și am construit și mai mult!

Au fost 4 ani în care am reușit să clădim fundația unui oraș căruia să îi spunem cu mândrie „ACASĂ”!

Sigur, nu au fost 4 ani perfecți! Cu siguranță, am făcut și greșeli, dar am reusit să învățăm din ele!

Poate că nu am reușit să am dialog cu toată lumea, dar am avut tot timpul ușile deschise, pentru fiecare dintre dumneavoastră! Știu sigur că nu am rezolvat toate problemele și nevoile comunității, dar am încercat și totodată am pornit foarte multe proiecte, ce vor aduce soluțiile dorite!

Nu este momentul acum, dar în perioada imediat următoare vă invit să facem o analiză pertinentă a activității echipei mele. Însă până atunci putem să remarcăm cu ochiul liber câteva lucruri care au prins viață în orașul nostru! Speranta este unul dintre ele! Zâmbetul oamenilor este altul! Iar culoarea, ce începe să copleșească cenușiul, este la fel de importantă!

Închei prin a vă mulțumi tuturor, în numele meu și al echipei mele, pentru încrederea investită în noi și pentru faptul că v-am simțit permanent aproape! Cea mai mare dorință a mea a fost una simplă: SĂ NU VĂ DEZAMĂGESC! Și sper că într-o mare măsură am reușit! În mandatul acesta nu mi-au reușit toate acțiunile, dar perseverez și vă garantez că în mandatul următor o să fiu un primar mult mai bun, mai performant!

Cu respectul cuvenit, vă salută și vă mulțumește încă o dată, Constantin Ana – prietenul, partenerul, primarul dumneavoastră”!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!