Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Premierul desemnat Ludovic Orban nu este tocmai febleţea liderului ALDE Dâmboviţa

Publicat

pe

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmboviţa, are în structura sa sinceritatea, ceea ce multor politicieni fie le lipseşte, fie este ascunsă cu multă plăcere. Preşedintele filialei Dâmboviţa a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a rămas loial principiilor partidului, liderului Călin Popescu Tăriceanu şi nu a trădat, aşa cum au făcut mulţi colegi din dorinţa de a-şi proteja funcţiile şi privilegiile.

Ionel Petre nu a stat pe gânduri atunci când la nivel centeral s-a luat decizia părăsirii guvernării. De asemenea, consideră că moţiunea de cenzură era necesară, deoarece prestaţia la nivel guvernamental se erodase puternic. Şi revenim la sinceritatea lui Ionel Petre, care a mărturisit că, personal, nu agrează ideea nominalizării lui Ludovic Orban pentru funcţia de premier al României.

„Consider că Ludovic Orban nu are expertiza, tăria și înțelepciunea necesară de a duce mai departe atât proiectele bune care au fost demarate de Guvernul ALDE-PSD, cât și alte proiecte, care să dovedească românilor că lucrurile se pot îndrepta. E foarte important ca echipa pe care și-o formează să fie una competitivă, cu experiență și nu una clientelară. Dacă depășește acest nivel, are șanse de izbândă, în caz contrar va fi un guvern care se va naște mort”, a precizat Ionel Petre.

Dar, fiind ostaş credincios, dacă nevoia o impune, va susţine guvernul condus de liderul liberal, în măsura în care condiţiile cerute de ALDE vor fi respectate. Vorbim aici de nemodificarea cotei unice de impozitare şi de nedesfiinţarea Secţiei Speciale de Investigare a Abuzurilor din Justiţie. Şi mai au o problemă reprezentanţii ALDE, nu vor să vadă în echipa guvernamentrală „oamenii lui Petrov”, adică reprezentanţi de la Mişcarea Populară a lui Băsescu.

„Ştim ce poate să facă Petrov și echipa sa în țară. Ştim cum s-a comportat și am prefera să mergem pe varianta unui Guvern care, chiar dacă este în minoritate, să fie unul PNL, un guvern care până acum avea tot felul de soluții. Aș vrea să văd că poate să vină cu ele și să poată să le pună în practică”, a mai spus liderul ALDE.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Urmează o nouă acțiune de dezinsecție aeriană la Târgoviște, din 17 iulie

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Primăria Târgovişte va efectua, în perioada perioada 17 – 24 iulie 2020, în intervalul orar 05:30 și 09:30, a doua acțiune de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa municipiului, inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină) la termenul menționat, acțiunea se va reprograma pentru următoarea zi propice acestei activități.

„Se vor folosi substanțe avizate de Ministerul Sănătăţii Publice – Comisia Naţională pentru Produse Biocide, care fac parte din grupa a III-a de toxicitate. Substanţa folosită pentru combaterea dăunătorilor este EXIT 100 EC, insecticid formulat pentru aplicare ULV. Produsul nu este dăunător pentru oameni și nici pentru mediul înconjurător, însă este toxic pentru albine și organismele acvatice.
Pentru evitarea intoxicațiilor familiior de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanță de 10 kilometri față de locul unde se execută tratamentul. De asemenea, trebuie evitat pășunatul și consumul de fructe în zonele supuse tratamentului”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Două cazuri COVID-19, confirmate la Penitenciarul Mărgineni (județul Dâmbovița)

Publicat

pe

Foto arhivă

Alarmă la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineni, județul Dâmbovița. Încă un angajat al instituției a fost depistat cu coronavirus. Vestea a fost dată aseară printr-un comunicat al Agenției Naționale a Penitenciarelor.

„Vă informăm că, astăzi, 10.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanență, a echipamentului de protecție. În continuare, administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepția celor două cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, se precizează în comunicatul transmis de ANP.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!