Connect with us

ALEGERI

Ce fel de preşedinte ar fi Theodor Paleologu, candidatul PMP?

Publicat

pe

Sursa foto: https://psnews.ro

Theodor Paleologu, candidatul PMP pentru Preşedinţia României, spune că, spre deosebire de preşedintele Klaus Iohannis, va fi un partener loial, un preşedinte care va vorbi despre lucrurile cu adevărat importante, despre lucrurile fundamentale. Afirmă Paleologu că nu va avea probleme în a colabora cu toate partidele, şi cu cele de pe partea dreaptă, şi cu cele de pe partea stângă a politicii. Ar aprecia şi ar pune în practică ideile bune de la fiecare formaţiune în parte.

„Pot colabora şi cu PSD, dar nu cu un PSD acaparat de un grup infracţional. PSD, în faza actuală, este nefrecventabil. Este nevoie de un cordon sanitar în jurul PSD, însă asta este şi şansa, pentru stânga democratică din România, să renască.

Sunt şi oameni buni în PSD, dar nu scot capul în momentul de faţă. Au fost daţi la o parte. Dragnea a avut o politică de cadre îngrozitoare şi sunt oameni din PSD care mi-au spus cum au fost daţi la o parte toţi cei care se pricepeau la ceva sau care aveau un minim de decenţă şi de bun simţ. PSD s-a degradat în mod constant. Niciodată PSD nu a avut un candidat atât de slab şi de nepregătit pentru Preşedinţia României.

În legea partidelor politice, este un articol care vorbeşte despre eventuala dizolvare a unui partid de către instanţă. Mie mi se pare că, la anumite capitole, PSD a depăşit orice limită şi cade sub incidenţa legii. Din acest motiv, cred că membrii oneşti ai PSD ar trebui să-şi dea seama că trebuie corectate abuzurile şi derivele din ultima vreme, dacă vor ca partidul lor să aibă un viitor în România. Altminteri, doamna Dăncilă îl duce direct în zid. Doamna Dăncilă este groparul PSD.

Din punctul acesta de vedere, sigur că preşedintele Iohannis şi-a făcut un calcul corect pentru el. Şi anume, numind-o pe doamna Dăncilă premier, s-a gândit că, în felul ăsta, îngroapă PSD şi îşi asigură sieşi realegerea. Numai că îngroapă şi România odată cu PSD”, a declarat Theodor Paleologu în emisiunea Eu contez, eu votez.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats