Conectați-vă cu noi

Argeș

Poliţist din Argeş, concurent la Duatlonul Regal Invictus împreună cu soţia sa

Publicat

pe

Agentul şef de poliţie Mateescu Nicuşor, din cadrul Serviciului Cabinet al IPJ Argeş, a participat, în calitate de concurent, la Duatlonul Regal Invictus, ediţia a III-a, eveniment sportiv dedicat „Zilei Veteranilor din teatrele de operaţii – 11 noiembrie”.

Subofiţerul a ales proba de duatlon, care a presupus 3,5 km alergare, 21 km bicicletă şi încă 3,5 km alergare. S-a înscris în competiţie şi soţia sa, Mihaela, la proba de cross. Cei doi nu au urmărit să urce pe o treaptă a podiumului, ci numai să facă mişcare. De asemenea, nutresc speranţa că gestul lor va motiva cât mai multe persoane să se implice în astfel de evenimente.

Nicuşor Mateescu este un împătimit al sportului şi, din anul 2013 – când a participat la primul său maraton – 42 km, organizat la Istanbul, se înscrie frecvent la astfel de competiţii. În 2019, a fost prezent la Triatlon Xman Oradea (2 km înot, 100 km cu bicicleta și 21 km alergare), la Half Marathon Pitești și Randonneurs România (200 km cu bicicleta).

“Sportul, indiferent de forma lui, îţi dă o stare de bine, iar mişcarea înseamnă viaţă”, spune agentul şef de poliţie Mateescu Nicuşor.

Duatlonul Regal Invictus a fost organizat, sâmbătă – 26 octombrie, la Curtea de Argeş.

ACTUALITATE

Primul admis la Şcoala de subofiţeri jandarmi de la Drăgăşani este un tânăr din judeţul Argeş

Publicat

pe

Drăgan Antonio Cristian, în vârstă de 19 ani, din judeţul Argeş, este tânărul care a obţinut cea mai mare medie la ultima sesiune de admitere la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, reuşind să-i depăşească pe ceilalţi 750 de concurenţi.

Din cei 190 de tineri admiși în acest an la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, 29 sunt din judeţul Argeş: 5 fete și 24 de băieți.

Antonio Cristian Drăgan spune că principalul său model în viaţă, omul care l-a motivat să aleagă o carieră militară, este tatăl său, jandarm cu o vechime de 20 de ani în cadrul IJJ Argeş.

„Îi urăm mult succes în pregătirea profesională pe care urmează să o înceapă și suntem mândri că viitorul ne aduce jandarmi de succes, pasionați și totodată pregătiți pentru această meserie”, este mesajul transmis de IJJ Argeş.

De remarcat că, în luna august, primul admis la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza Bucureşti” – Facultatea de Jandarmi a fost tot un tânăr din judeţul Argeş, Filipov Mihai Constantin, în vârstă de 21 de ani.

Citește în continuare

Argeș

Bărbat de 61 de ani, la un pas să-şi omoare fratele mai mic!

Publicat

pe

Poliţiştii argeşeni de la Investigaţii Criminale au reţinut, astăzi – 13 ianuarie 2020, un bărbat de 61 de ani, din comuna Dobreşti, cercetat într-un dosar de tentativă de omor. Ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă.

Cel în cauză şi-a lovit fratele mai mic, în vârstă de 45 de ani, provocându-i mai multe leziuni cu un obiect tăietor-înţepător. Conflictul a izbucnit în seara zilei de 4 ianuarie, pe fondul consumului de alcool.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT