Connect with us

Argeș

Poliţist din Argeş, concurent la Duatlonul Regal Invictus împreună cu soţia sa

Publicat

pe

Agentul şef de poliţie Mateescu Nicuşor, din cadrul Serviciului Cabinet al IPJ Argeş, a participat, în calitate de concurent, la Duatlonul Regal Invictus, ediţia a III-a, eveniment sportiv dedicat „Zilei Veteranilor din teatrele de operaţii – 11 noiembrie”.

Subofiţerul a ales proba de duatlon, care a presupus 3,5 km alergare, 21 km bicicletă şi încă 3,5 km alergare. S-a înscris în competiţie şi soţia sa, Mihaela, la proba de cross. Cei doi nu au urmărit să urce pe o treaptă a podiumului, ci numai să facă mişcare. De asemenea, nutresc speranţa că gestul lor va motiva cât mai multe persoane să se implice în astfel de evenimente.

Nicuşor Mateescu este un împătimit al sportului şi, din anul 2013 – când a participat la primul său maraton – 42 km, organizat la Istanbul, se înscrie frecvent la astfel de competiţii. În 2019, a fost prezent la Triatlon Xman Oradea (2 km înot, 100 km cu bicicleta și 21 km alergare), la Half Marathon Pitești și Randonneurs România (200 km cu bicicleta).

“Sportul, indiferent de forma lui, îţi dă o stare de bine, iar mişcarea înseamnă viaţă”, spune agentul şef de poliţie Mateescu Nicuşor.

Duatlonul Regal Invictus a fost organizat, sâmbătă – 26 octombrie, la Curtea de Argeş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Câine salvat dintr-o râpă, în zona Barajului Vidraru

Publicat

pe

Orice suflet trebuie să conteze, ne demonstrează încă dată pompierii și jandarmii din Argeș! În urma unui apel primit la 112, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș le-au solicitat jandarmilor montani de la Postul Arefu să intervină în sprijinul unui câine care era căzut într-o râpă în zona Barajului Vidraru. Patrupedul a fost văzut de un grup de turiști.

Jandarmii au folosit echipamentul specific, au coborât în râpă și au scos câinele. „Pentru noi, orice suflet contează!”, au spus militarii, la finalul intervenției de salvare. Ce bine ar fi dacă toți oamenii ar trata așa de natural situațiile de acest fel. Din păcate, sunt atât de mulți cei care abandonează sau aplică rele tratamente animalelor!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Autocamion încărcat cu lemne, confiscat de jandarmii din Argeș

Publicat

pe

O patrulă de jandarmi din județul Argeș, care își efectua serviciul în zona Vidruța, comuna Arefu, s-a intersectat pe traseu cu un autocamion încărcat cu lemn de esență molid pentru care documentele de transport nu erau completate legal în aplicația SUMAL 2.0 CONTROL, în speță, deși camionul era în mișcare, figura cu statusul „Aviz-inregistrare”.

Jandarmii au procedat la verificarea documentelor în format letric și au descoperit că avizul nu era ștampilat de către firma pentru care se efectua transportul.

Având în vedere cele constatate, au fost întocmite actele de sesizare pentru “transport de material lemnos fără documente de însoțire”. În conformitate cu prevederile Codului Silvic, atât materialul lemnos, cât și autocamionul folosit la transportul acestuia au fost ridicate în vederea confiscării, iar documentele de constatare au fost înaintate organelor competente în vederea efectuării cercetării penale.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT