Connect with us

Argeș

Poliţist din Argeş, concurent la Duatlonul Regal Invictus împreună cu soţia sa

Publicat

pe

Agentul şef de poliţie Mateescu Nicuşor, din cadrul Serviciului Cabinet al IPJ Argeş, a participat, în calitate de concurent, la Duatlonul Regal Invictus, ediţia a III-a, eveniment sportiv dedicat „Zilei Veteranilor din teatrele de operaţii – 11 noiembrie”.

Subofiţerul a ales proba de duatlon, care a presupus 3,5 km alergare, 21 km bicicletă şi încă 3,5 km alergare. S-a înscris în competiţie şi soţia sa, Mihaela, la proba de cross. Cei doi nu au urmărit să urce pe o treaptă a podiumului, ci numai să facă mişcare. De asemenea, nutresc speranţa că gestul lor va motiva cât mai multe persoane să se implice în astfel de evenimente.

Nicuşor Mateescu este un împătimit al sportului şi, din anul 2013 – când a participat la primul său maraton – 42 km, organizat la Istanbul, se înscrie frecvent la astfel de competiţii. În 2019, a fost prezent la Triatlon Xman Oradea (2 km înot, 100 km cu bicicleta și 21 km alergare), la Half Marathon Pitești și Randonneurs România (200 km cu bicicleta).

“Sportul, indiferent de forma lui, îţi dă o stare de bine, iar mişcarea înseamnă viaţă”, spune agentul şef de poliţie Mateescu Nicuşor.

Duatlonul Regal Invictus a fost organizat, sâmbătă – 26 octombrie, la Curtea de Argeş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Incendiu violent la fosta moară din Lunca Corbului, județul Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Argeș acționează, de aproape o oră, cu cinci autospeciale de intervenție, o autoscară și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă de la fosta moară din comuna Lunca Corbului. Din primele informații, focul se manifestă pe o suprafață de 80 mp.

UPDATE: A ars o anexă construită din lemn pe o suprafață de 120 mp. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jocul copiilor cu focul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Pompier din Argeș, cerere inedită în căsătorie!

Publicat

pe

Exercițiul pe care ISU Argeș l-a organizat astăzi, 28 noiembrie 2022, în zona de nord a județului, cu scopul îmbunătățirii modului de reacție în cazul unor situații de urgență și activarea Planului Roșu, s-a încheiat cu o… cerere în căsătorie.

S-a întâmplat la înălțime, pe o clădire din zona fostei platforme ARO Câmpulung. El, George – maistru militar în cadrul Serviciului Logistic. Ea, Ana (Amy) – paramedic la Detașamentul de Pompieri Bradu. Martori și complici – militarii de la ISU Argeș.

Să fie într-un ceas bun, George și Amy! Casă de piatră!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats