Conectați-vă cu noi

Argeș

Poliţist din Argeş, concurent la Duatlonul Regal Invictus împreună cu soţia sa

Publicat

pe

Agentul şef de poliţie Mateescu Nicuşor, din cadrul Serviciului Cabinet al IPJ Argeş, a participat, în calitate de concurent, la Duatlonul Regal Invictus, ediţia a III-a, eveniment sportiv dedicat „Zilei Veteranilor din teatrele de operaţii – 11 noiembrie”.

Subofiţerul a ales proba de duatlon, care a presupus 3,5 km alergare, 21 km bicicletă şi încă 3,5 km alergare. S-a înscris în competiţie şi soţia sa, Mihaela, la proba de cross. Cei doi nu au urmărit să urce pe o treaptă a podiumului, ci numai să facă mişcare. De asemenea, nutresc speranţa că gestul lor va motiva cât mai multe persoane să se implice în astfel de evenimente.

Nicuşor Mateescu este un împătimit al sportului şi, din anul 2013 – când a participat la primul său maraton – 42 km, organizat la Istanbul, se înscrie frecvent la astfel de competiţii. În 2019, a fost prezent la Triatlon Xman Oradea (2 km înot, 100 km cu bicicleta și 21 km alergare), la Half Marathon Pitești și Randonneurs România (200 km cu bicicleta).

“Sportul, indiferent de forma lui, îţi dă o stare de bine, iar mişcarea înseamnă viaţă”, spune agentul şef de poliţie Mateescu Nicuşor.

Duatlonul Regal Invictus a fost organizat, sâmbătă – 26 octombrie, la Curtea de Argeş.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ministrul Agriculturii și șeful ANSVSA, întâlnire cu autoritățile și fermierii din Argeș

Publicat

pe

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, și președintele ANSVSA, Robert Viorel Chioveanu, s-au aflat, astăzi – 7 august 2020, într-o vizită de lucru în județul Argeș. Cei doi au participat la o întâlnire cu directorii instituțiilor deconcentrate din domeniul agricol, la sediul Instituției Prefectului. Ministrul Adrian Oros s-a interesat despre culturile afectate de fenomenele meteo extreme din Argeș și a prezentat programele prin care fermierii pot atrage fonduri europene și subvenții. De asemenea, a fost informat cu privire la problemele agricultorilor din Argeș, printre care și pagubele produse de mistreți.

„Delegația Ministerului Agriculturii a vizitat o fermă de bovine din comuna Rociu, deplasându-se apoi la un abator și o fabrică de preparate din carne din Ștefănești. A urmat o vizită la Institutul de Cercetare și Dezvoltare în Pomicultură din Mărăcineni, o deplasare la o fabrică de pâine și produse de panificație din Pitești și o vizită la o fabrică de conserve de fructe și legume din Curtea de Argeș. În plus, la Curtea de Argeș ministrul, însoțit de prefectul Emanuel Soare, s-a întâlnit și cu fermierii din zona de nord a județului”, se precizează într-un comunicat remis de Instituția Prefectului Argeș.

Citește în continuare

Argeș

16 incendii de vegetație într-o singură zi, în județul Argeș

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Argeș

A fost o zi nebună, ieri – 6 august, pentru pompierii din Argeș. Aceștia au acționat, în condiții de vânt puternic, pentru stingerea a nu mai puțin de 16 incendii de vegetație uscată și mărăciniș.

Au fost situații când focul a reprezentat un pericol și pentru viața unor persoane, dar și pentru bunurile acestora. În două cazuri incendiile izbucnite la vegetația uscată au produs pagube însemnate propagându-se la o magazie de aproximativ 70 mp, unde au ars materiale lemnoase și magazia conștientă din lemn, aproape în totalitate o casă bătrânească nelocuită, un porumbar și acoperișul unei alte case nelocuită.

Te remarcat și faptul că s-au alăturat pompierilor militari din cadrul ISU Argeș și cei de la serviciile voluntare pentru situații de urgență locale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!