Connect with us

SOCIAL

Donează orice sumă de bani pentru a ajuta un copilaş de 3 ani să lupte cu boala!

Publicat

pe

Eduard este un copil plin de viață și mereu vesel. Chiar și în cele mai grele momente.
În ziua în care toți copiii își începeau vacanța de vară… pentru el a început cea mai grea luptă…grea chiar si pentru cel mai puternic adult. După o zi petrecută cât se poate de normal pentru orice copil, a ajuns în sala de operații a Spitalului Clinic de Urgență Tîrgu Mureș, unde a suferit o operație de urgență inițial fiind suspect de apendicită acută.

În timpul operației, medicii şi-au dat seama că era mai mult decât o apendicită. Era o hemoragie internă, pe care nu au reușit în timpul operației sa o oprească. I-au făcut transfuzie de sânge… părinților li s-a spus că va trăi doar dacă ”cred într-o minune”. Minunea s-a întâmplat și a doua zi s-a oprit sângerarea. Atunci au aflat că micuțul are o tumoră foarte mare retroperitoneală. Eduard a fost supus din nou unei intervenţii chirurgicale, de data aceasta în Franta, la Institutul oncologic Gustave Roussy.

Este un pas înainte în marea lui luptă cu această cruntă boală. Tumora s-a extirpat în proporție de 99%. Urmează o recuperare de 15 zile, timp în care așteptăm cu nerăbdare rezultatele biopsiei și următorii pași pe care micuțul nostru trebuie să îi parcurgă. Suntem plini de speranță datorită acestor oameni competenți care se ocupă de Eduard și datorită vouă, celor care sunteți alături de noi!

Donații se pot face:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificaţi numele de familie al copilului: Oprea.

Reclama
Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Gospodărie cuprinsă de foc în Suseni, Argeș. A ars și un lan de grâu de 7.000 mp

Publicat

pe

Trei anexe gospodărești, respectiv peste 100 mp de construcții, au luat foc în satul Ștefănești, comuna Suseni, județul Argeș. Incendiul a cuprins și un lan de grâu de 7.000 mp și 3.000 mp de vegetație uscată, din apropiere.

La fața locului au intervenit pompierii de la ISU Argeș cu mai multe autospeciale de stingere și cu o ambulanță SMURD.

Un bărbat de aproximativ 48 de ani a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD, acesta suferind atac de panică. Militarii au acționat și pentru protejarea unei construcții aflată în apropierea focarului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

Incendiul de vegetație s-a extins și a devastat o gospodărie

Publicat

pe

Un incendiu violent a izbucnit, ieri după-amiază, în localitatea Brăniștari, din județul Giurgiu. Nenorocirea a pornit de la arderea necontrolată și în afara legii a vegetației uscate. Focul s-a întins cu repeziciune într-o gospodărie, mistuind o anexă și cuprinzând acoperișul unei case.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Stației Colibași, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. Când au ajuns, militarii au constatat că incendiul se manifesta violent, cu degajări mari de fum. Pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea focului, dar nu au mai putut salva anexa gospodărească. Au ars și aproximativ 100 mp de acoperiș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite