Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Donează orice sumă de bani pentru a ajuta un copilaş de 3 ani să lupte cu boala!

Publicat

pe

Eduard este un copil plin de viață și mereu vesel. Chiar și în cele mai grele momente.
În ziua în care toți copiii își începeau vacanța de vară… pentru el a început cea mai grea luptă…grea chiar si pentru cel mai puternic adult. După o zi petrecută cât se poate de normal pentru orice copil, a ajuns în sala de operații a Spitalului Clinic de Urgență Tîrgu Mureș, unde a suferit o operație de urgență inițial fiind suspect de apendicită acută.

În timpul operației, medicii şi-au dat seama că era mai mult decât o apendicită. Era o hemoragie internă, pe care nu au reușit în timpul operației sa o oprească. I-au făcut transfuzie de sânge… părinților li s-a spus că va trăi doar dacă ”cred într-o minune”. Minunea s-a întâmplat și a doua zi s-a oprit sângerarea. Atunci au aflat că micuțul are o tumoră foarte mare retroperitoneală. Eduard a fost supus din nou unei intervenţii chirurgicale, de data aceasta în Franta, la Institutul oncologic Gustave Roussy.

Este un pas înainte în marea lui luptă cu această cruntă boală. Tumora s-a extirpat în proporție de 99%. Urmează o recuperare de 15 zile, timp în care așteptăm cu nerăbdare rezultatele biopsiei și următorii pași pe care micuțul nostru trebuie să îi parcurgă. Suntem plini de speranță datorită acestor oameni competenți care se ocupă de Eduard și datorită vouă, celor care sunteți alături de noi!

Donații se pot face:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificaţi numele de familie al copilului: Oprea.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Bătrân din Teleorman, scos în viață din puțul în care a căzut

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Teleorman

Un bătrân de 83 de ani, din comuna Buzescu, județul Teleorman, a căzut într-o fântână, cel puțin așa reiese din informațiile oficiale, dar nu este exclus ca bietul om să fi încercat să-și pună capăt zilelor în acest mod.

Sursa foto: ISU Teleorman

Au fost anunțați imediat pompierii. La sosirea echipelor de salvatori, bătrânul era scos la suprafață din puțul de 15 metri adâncime de către vecini. Bărbatul era conștient, dar prezenta multiple traumatisme la nivelul membrelor și spatelui. Victimei i s-a acordat primul ajutor, după care a fost transportat la spital.

Sursa foto: ISU Teleorman

Citește în continuare

SOCIAL

Dâmbovițeni implicați într-o grupare specializată în acte de terorism

Publicat

pe

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Pitești au efectuat, astăzi, cu sprijinul poliţiştilor de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti, Constanţa, Buzău, Dâmboviţa şi Neamţ, activităţi procedurale de predare / ridicare de obiecte și înscrisuri, precum şi punere în executare a unor mandate de aducere în cadrul unui dosar de terorism.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie 2019 – martie 2020, 9 persoane din județele Dâmbovița, Neamț, Buzău, Constanța și din București, ar fi inițiat apeluri având ca scop amenințarea și intimidarea populației, prin producerea unui eveniment cu puternic impact psihologic.

O persoană ar fi alertat telefonic autoritățile despre faptul că ar avea asupra sa o bombă, pe care intenționează să o detoneze în incinta unui aeroport din București”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeș.

Persoanele în cauză au fost conduse la audieri, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie dispuse măsurile legale.

Pentru administrarea probatoriului, au fost ridicate 10 telefoane mobile, 12 cartele telefonice, 3 unităţi de calcul, 7 unităţi de memorie și alte obiecte și înscrisuri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

La percheziții au participat și jandarmi din Buzău, Dâmbovița și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis-Constanța.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!