Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Prezidenţiale 2019. Teleorman, prezenţă la vot aproape dublu faţă de media naţională!

Publicat

pe

La ora 09:00, prezenţa la vot la nivel naţional a ajuns la 3,56%. Cât priveşte judeţele din Regiunea Sud Muntenia, toate au depăşit m edia naţională. Pe primul loc regăsim judeţul Teleorman – cu 6,16, iar pe ultimul loc se află Argeş – cu 3,84%.

Argeş – 20.259 persoane (3,84%)
Călăraşi – 11.533 (4,62%)
Dâmboviţa – 19.693 (4,62%)
Giurgiu – 11.034 (4,96%)
Ialomiţa – 8.936 (3,89%)
Prahova – 26.232 (4,00%)
Teleorman – 15,942 (6,16%)

În total, au votat în ţară peste 700.000 de români. Dintre aceştia, 161 au solicitat urna mobilă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

PRO România, a treia forță politică în județul Dâmbovița

Publicat

pe

PRO România a obținut, la alegerile de ieri, doi primari în județul Dâmbovița, la Șelaru și Vârfuri, detronând edili cu multe mandate în spate. De asemenea, s-au obținut mai multe mandate de aleși locali și județeni. Chiar dacă Organizația s-a poziționat că fiind a treia forță politică din județ, rezultatul este departe de cel așteptat, după cum s-a exprimat senatorul Adrian Țuțuianu, care a postat astăzi un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„A fost o zi grea și cred că o resimțim cu toții. A fost o zi plină de învățăminte și cred că am învățat cu toții.

Rezultatul este departe de cel așteptat, raportat la munca uriașă din aceste luni și raportat la calitatea oamenilor.

Vă mulțumesc tuturor, fără deosebire! Vă mulțumesc pentru cum v-ați luptat, pentru cum ați muncit, pentru că ați venit alături de noi, într-un proiect mic, fără niciun fel de avantaje sau promisiuni. Ați venit din convingere, iar ăsta e cel mai mare câștig al nostru pe termen lung.

Le mulțumesc dâmbovițenilor care au ales PRO ROMÂNIA și ADRIAN ȚUȚUIANU. Voi fi alături de ei până la capăt.

Îi felicit pe toți aleșii noștri locali, mai ales pe cei care și-au primit „botezul” în administrațiile locale. Îi felicit pe cei doi primari PRO de la Șelaru și Vârfuri. Îi felicit pe toți consilierii locali și județeni. Suntem al treilea partid la nivel județean.

PS: NU REGRET NICI MĂCAR O SECUNDĂ că am ales PRO ROMÂNIA și am rămas aici, după toate invitațiile din trecut. NICIO SECUNDĂ. Iar asta trebuie să vă motiveze și pe voi, de-acum încolo. Vom construi temeinic dacă ținem la principiile noastre și nu ne abatem de la drum. Eu voi continua cu și mai multă ambiție. Ne vedem pe teren”, a scris Adrian Țuțuianu pe pagina de Facebook.

Citește în continuare

ALEGERI

Vicepreședintele CJ Dâmboviţa Alin Manole va fi validat deputat

Publicat

pe

După câștigarea funcției de președinte al Consiliului Judetean Dâmbovița de către Corneliu Ștefan, pe locul de deputat în Parlamentul României care rămâne vacant va urma actualul vicepreședintele CJ Alin Manole. Acesta încheia lista de candidați ai PSD aleși în 2016. Alin Manole va ocupa poziția de deputat până după alegerile parlamentare din decembrie 2020.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!