Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Atenţie! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comunele Vulcana Băi şi Finta!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: libertatea.ro)

Locuitorii din comunele Vulcana Băi şi Finta, din judeţul Dâmboviţa, vor sta, săptămâna aceasta, câte o zi fără apă potabilă, din cauza unor lucrări programate.

În Vulcana Băi, livrarea apei potabile va fi sistată marţi – 12 noiembrie, între orele 09:00-18:00, iar în comuna Finta – miercuri, 13 noiembrie, între orele 08:00-20:00.

Atenţie! Imediat după reluarea furnizării, se recomandă ca apa să nu fie utilizată în scop potabil până la limpezire. Preventiv, în următoarele 72 de ore este bine ca apa utilizată în scop potabil să fie fiartă timp de 10 minute.

ACTUALITATE

Intrăm din nou în stare de urgenţă? Declaraţii Klaus Iohannis

Publicat

pe

România a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 614 cazuri noi de infectare cu coronavirus. În acest context, preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, astăzi, de la ora 13:00, o declaaţie de presă:

– Ne aflăm astăzi la aproape jumătate de an de la momentul în care OMS a recunoscut situaţia critică generată de noul coronavirus

– România a acţionat corect şi la timp, prin instituirea, în luna matie, a stării de urgenţă

– Unica raţiune a măsurilor restricitve a fost evitarea unui scenariu negru, care ar fi fost inevitabil

– România a gestzionat eficient această pandemie în perioada stării de urgenţă

– Lipsa unei legislaţii coerente şi bine gândite a fost una dintre marile probleme cu care ne-am confruntat

– Întregul cadru normativ al măsurilor restricţionale trebuie regândit. Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea sănătăţii publice

– Statul trebuie să asigure depăşirea crizei. Fac apel la colaborare loială între instituţiile fundamentale ale statului

– Politicienii din toate partidele trebuie să fie la înălţimea funcţiilor deţinute. România şi românii au nevoie de argumente raţionale şi solide, de disponibilitate de a găsi soluţiile cele mai bune

– Trebuie să transmitem cetăţenilor un mesaj unic: virusul există, nu poate fi interzis prin lege!

– Este absolut normal să ne dorim ca totul să revină cum a fost. Din păcate, acest lucru nu este posibil acum

– Sănătatea noastră ţine şi de conştiinţa fiecăruia! Măsurile sunt menite să ne protejeze, nu să ne facă viaţa mai grea

– Suntem o naţiune puternică şi putem să trecem cu bine şi peste această perioadă.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Preot și dascăl din Râncaciov, confirmați cu COVID-19

Publicat

pe

Foto arhivă

Situație alarmantă la Râncaciov, comuna Dragomirești, județul Dâmbovița! Am aflat, pe surse, că preotul paroh ar fi fost infectat cu coronavirus, iar de duminică se află internat în spital. Se pare că și dascălul bisericii a fost contaminat.

Rămâne acum ca autoritățile abilitate să stabilească câte persoane ar mai putea fi contaminate ținându-se cont de faptul că mulți localnici au mers la slujbele religioase desfășurate la biserică.

Reamintim faptul că județul Dâmbovița ocupă primul loc la nivel național după numărul de cazuri de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!