Connect with us

ALEGERI

Conflictul din PRO România a bulversat electoratul pro Mircea Diaconu!

Publicat

pe

Vicepreşedintele PRO România Adrian Ţuţuianu şi-a arătat public tristeţea pentru faptul că Mircea Diaconu, candidatul independent la Preşedinţia României, a scos un scor totuşi mic, în comparaţie cu ceea ce se dorea.

Senatorul Ţuţuianu a dat vina pentru acest eşec pe luptele intestine, convulsiile din interiorul partidului, chiar în timpul campaniei eledctorale, dar şi pe poziţia ALDE de a susţine guvernarea, fapt ce a bulversat electoratul celor două formaţiuni politice, au diminuat simpatia pentru Mircea Diaconu.

„Cred că Mircea Diaconu putea să facă mai mult, dacă nu se întâmplau două lucruri. În primul rând, ruptura din PRO România, care a derutat electoratul care se ataşase de acest proiect, şi această ruptură s-a produs chiar în ultima săptămână de campanie electorală. În al doilea rând, cred că o derută suplimentară a fost indusă de asocierea ALDE la guvernare şi de aici un număr important de voturi ale membrilor şi simpatizanţilor ALDE către Klaus Iohannis”, a declarat Adrian Ţuţuianu pentru Radio France International.

Senatorul a mai spus că, până acum, în PRO România nu au avut loc discuţii cu privire la poziţionarea partidului faţă de candidaţii intraţi în turul doi.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite