Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Votând cu inima, vom da României un președinte al implicării, reformei, interesului public și transparenței!

Publicat

pe

Pe măsură ce se apropie ziua alegerilor prezidențiale, din ce în ce mai mulți români și din ce în ce mai mulți dâmbovițeni confirmă că vor vota pentru candidatul PSD, Viorica Dăncilă, în defavoarea actualului președinte, Klaus Iohannis.

Dâmbovițenii văd în Viorica Dăncilă un președinte luptător, cinstit, loial. Viorica Dăncilă este un partener pe care dâmbovițenii și toți românii se pot baza. Un om al dialogului, care nu s-a închis în spatele ușilor, ci, dimpotrivă, a ieșit mereu în fața oamenilor, fără regii ieftine, fără întrebări cu răspuns pregătit, dar cu inima deschisă și cu respect față de interlocutori.

Viorica Dăncilă va fi un președinte care va lupta cu cei care doresc să impună o politică de austeritate. Partidele de dreapta au refuzat „Pactul pentru bunăstare”, dar Viorica Dăncilă și PSD vor lupta împotriva politicilor care să arunce țara în sărăcie.

Viorica Dăncilă a prezentat în fața cetățenilor un set de angajamente pe care le va duce la îndeplinire dacă va fi aleasă în funcția de președinte al României. Printre aceste angajamente se numără renunțarea la imunitatea prezidențială, promovarea antreprenoriatului și capitalului românesc, audiențe directe cu cetățenii României, punerea la dispoziție a vilelor de protocol pentru copiii orfani,
aderarea la spațiul Schengen, aderarea la moneda euro și obținerea ridicării vizelor pentru Statele Unite ale Americii.

Românii au de ales între un om curajos, activ, implicat și unul care se teme de oamenii cărora le cere votul și care are ceva de ascuns.

Duminică, îi așteptăm la vot pe toți dâmbovițenii! Votând cu inima, vom da României un președinte al implicării, reformei, interesului public și transparenței.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Ionel Petre, lider ALDE Dâmboviţa: Am pierdut încă o bătălie, sperăm că nu întregul război

Publicat

pe

La alegerile locale din 27 septembrie 2020 a contat doar votul politic, nu oamenii care s-au aflat în spatele siglelor de partid – aceasta este concluzia la care a ajuns Ionel Petre, președintele ALDE Dâmboviţa.

„Mulțumesc colegilor noștri care au reușit să păstreze încrederea membrilor comunităților din care fac parte, în timp ce alți foști colegi ne-au părăsit înainte de bătălie sau pe câmpul de luptă al bătăliei politice, iar gestul lor a afectat toată echipa noastră.

ALDE a pierdut încă o bătălie, sperăm că nu întregul război, noi, membrii partidului, nu meritam acest lucru. Cu o nouă abordare, cu consecvență și cu hotărâre, ALDE poate merge mai departe.

Nu avem răgazul să analizăm pe-ndelete ce s-a întâmplat pentru că trebuie pregătite următoarele bătălii politice. Mulțumesc din suflet tuturor dâmbovițenilor! Mesajul lor este important pentru mine!”, a scris Ionel Petre pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

ALEGERI

Doi primari din Dâmbovița, în topul național la încrederea electoratului

Publicat

pe

Au existat superlative electorale și în județul Dâmbovița. Primarul localității ardelene Ciugud, considerat a fi unul dintre edilii cu cele mai multe proiecte materializate, se pare că a fost depășit, ca procentaj la vot, de către dâmbovițenii Gabriel Dănuț Sandu, primarul independent al comunei Voinești, și de PSD-istul Constantin Stroe de la Șotânga, care au obținut 89, 65%, respectiv 89, 66%.

Voturile date de concetățenii celor doi primari reflectă încrederea maximă care poate fi acordată unui ales. Trebuie menționat că Gabriel Dănuț Sandu, după cum rezulta din calculele și sondajele noastre, ar fi putut obține peste 95% din voturi, dar a apărut o ciudățenie, un fapt care nu poate fi explicat. Ori o parte din alegători nu s-au descurcat la vot, ori a existat o tentativă de fraudare pusă la cale de cineva. 232 de voturi au fost declarate nule. Pe aceste buletine de vot destinate alegerii primarului nu a existat niciun fel de ștampilă, de parcă cineva le-a pus goale în urnă. Erau exact voturile care îi lipseau lui Gambă ca să treacă de 95%.

În județ,  mai sunt primari, și  nu puțini, care au obținut  un nou mandat cu peste 80% din voturile valabil exprimate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!