Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Dâmboviţenii protestează în ziua votului pe DN 71, la semaforul de la Moţăieni

Publicat

pe

Mai mulţi dâmboviţeni vor protesta mâine, 24 noiembrie 2019, începând cu ora 12:00, în zona semaforului instalat pe DN 71, în Moţăieni, acolo unde, vineri – 22 noiembrie, şi-a pierdut viaţa o femeie, pieton peste care s-a răsturnat cu camion cu lemne.

„Nu blocăm circulația, nu căutăm dosare penale, însă atragem atenția, cerem demisii și pedepsirea vinovaților. De 8 luni, autoritățile ignoră situația din Moțăieni. A murit un om, iar ei tot nu au făcut nimic”, este mesajul postat pe Facebook, unde a fost anunţat protestul.

Oamenii s-au săturat să aştepte, de luni de zile, ca autoritățile în domeniu, respectiv Compania Națională de Drumuri, să intervină pentru repararea crâmpeiului de drum național rupt de o alunecare de teren la Moţăieni. Drumarii s-au mulțumit să planteze două semafoare şi panouri de atenționare. În rest, nimic! Toată vara au existat probleme de circulație în acel punct, participanții la trafic pierzând minute bune din timpul lor în așteptare și făcându-şi nervi.

Iată că, în aceste zile, pe lângă disconfortul generat, s-a produs și o tragedie. Cauza indirectă a accidentului în urma căruia un om a murit o reprezintă nepăsarea autorităților. Un autocamion încărcat cu lemn, probabil întrat în balans, s-a răsturnat peste o femeie de 65 de ani care se deplasa pe marginea șoselei, în perimetrul unde se formase coadă la semafor…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Liberala Adriana Săftoiu îl critică pe Orban pentru cheful de la Guvern

Publicat

pe

Adriana Săftoiu, membru PNL, îl taxează pe premierul Ludovic Orban pentru gafa impardonabilă de a petrece fără probleme în Palatul Victoria, fără să îi pese de normele pe care le tot promovează și fără să îi pese de popor. Mai mult, să ieși apoi și să spui că vei plăti amenda sună tot a a sfidare! Cel mai bun lucru era demisia.

„Îmi place scuza că toți suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deții o funcție publică ai niște privilegii pe care „oamenii de rând” nu le au. Deci nu suntem egali. De la mașina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plătești. Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când ești într-o funcție publică și ai greșit, nu poți fi scuzat că și omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei și eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început”, a scris liberala Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook. 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Liceul Voievodul Mircea Târgoviște face înscrieri la clasa de volei-baschet

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!