Connect with us

ACTUALITATE

Viața, știința, credința… Crezi că știi să trăiești?!

Publicat

pe

Municipiul Târgovişte a găzduit, săptămâna aceasta, cea de-a treia ediţie a Workshopului interdisciplinar de teologie, psihologie și pedagogie, din cadrul Conferinței internaționale LUMEN EDU – 2019, Educație, Calitate, Dezvoltare durabilă.

„Tema acestei activități științifice a fost «Viața, știința, credința… Crezi că știi să trăiești?! – principii alimentare pentru sănătatea fizică și psihică a omului contemporan», invitat fiind prof. univ. dr. h.c. Gheorghe Mencinicopschi, specialist în nutriție și biotehnologie alimentară, care a prezentat provocările la care este supus omul modern contemporan.

La finalul întâlnirii a fost lansată ultima lucrare de specialitate a prof. Gheorghe Mencinicopschi, cu titlul «Crezi că știi să trăiești?! Alimentația și longevitatea – o nouă abordare holistică»”, se precizează într-un comunicat remis de către Arhiepiscopia Târgoviştei.

Evenimentul a fost organizat de către Facultatea de Teologie și Științele Educației și Departamentul Pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, Asociația LUMEN, Centrul de Cercetări în Științe Socio-Umane din România și a fost moderat de: Prof. univ. dr. Gabriel Gorghiu, Pr. lect. univ. dr. Cosmin Santi și Lect. univ. dr. Elena-Ancuța Santi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” Dâmbovița face parte din „Rețeaua Centrelor Digitale din România”

Publicat

pe

Începând din acest an, Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” Dâmbovița face parte din „Rețeaua Centrelor Digitale din România”, o platformă informală, dezvoltată de Fundația EOS, care are ca scop reunirea tuturor organizațiilor ce oferă oportunități și programe de dezvoltare a competențelor digitale în rândul populației.

„Printr-o educație digitală de bază ne propunem să reducem gradul de divizare și inegalitate socială și să contribuim la creșterea calității vieții pentru cât mai multe persoane din comunitatea noastră. În acest sens, Biblioteca județeană va oferi acces la tehnologie, internet și activități de formare în sfera competențelor digitale”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, programul spectacolelor din luna octombrie 2021

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT