Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Tren de călători, în flăcări în judeţul Teleorman

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Teleorman

Două vagoane ale unui tren de călători au fost cuprinse de flăcări în gara CFR Măldăieni, judeţul Teleorman. Pasagerii, aproximativ 100 de persoane, au fost evacuaţi. Cadrele medicale au acordat asistenţă şefului de tren, care s-a intoxicat cu fum în timp ce disloca garniturile neafectate de foc.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Detaşamentului Roşiori de Vede.  De asemenea, au fost trimise două autovehicule care să preia călătorii. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele care au condus la producerea acestui eveniment.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Au încălcat legea și s-au autodenunțat distribuind fotografii pe internet!

Publicat

pe

Foto arhivă

Polițiștii din Jilavele, județul Ialomița, au identificat și amendat 26 de persoane care au participat la un priveghi în comuna Bărbulești. Valoarea sancțiunilor aplicate acestora se ridică la 13.000 de lei.

De asemenea, persoana care a organizat priveghiul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a fost amendat cu 1.000 de lei. La fel au pățit și lăutarii chemați să cânte la capul mortului, după cum se obișnuiește în comunitatea romilor din Bărbulești.

Oamenii legii s-au autosesizat după apariția unor fotografii pe Facebook.

Citește în continuare

Argeș

20 de participanți la o petrecere în Pitești, amendați de jandarmi

Publicat

pe

Sursa foto: IJJ Argeș

Jandarmii din Argeș au întrerupt, azi-noapte, o petrecere privată organizată într-un restaurant din municipiul Pitești. Administratorul localului a fost amendat cu 2.000 de lei. De asemenea, au fost sancționați și cei 20 de participanți care participau la chef. Reamintim că evenimentele de acest tip sunt interzise, ca măsură de prevenire a infecției cu coronavirus.

Tot în cadrul acțiunilor care au vizat verificarea respectării regulilor sanitare impuse pe perioada stării de alertă, jandarmii argeșeni au depistat un bărbat din comuna Bascov care s-a prezentat pentru obținerea pașaportului deși figura în carantină la domiciliu, ca urmare a sosirii sale din Marea Britanie în data de 14 ianuarie. Acesta a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei. De asemenea, a fost informată Direcția de Sănătate Publică pentru luarea măsurilor suplimentare prevăzute de legislație în astfel de cazuri.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!