Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Gest public incalificabil al unui consilier PNL de la Târgovişte!

Publicat

pe

Politicienii fac lucruri trăznite, pe care, dacă nu le vezi, nu le crezi! Silviu Tănase, consilier local la Târgoviște al Partidului Național Liberal, a comis un gest necugetat pentru poziția pe care o are, gest care, cu siguranță, provoacă neliniște și oarece stare de derută în rândul simpatizanților PNL, dar și în rândul târgoviştenilor. Mi se pare incalificabil, neproductiv pentru liberali, ca într-o zi mare, de 1 Decembrie, să postezi pe Facebook o fotografie de grup a reprezentanților PNL Dâmbovița şi să blurezi chipul șefului filialei PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu.

Mișcarea arată că liberalii dâmbovițeni au probleme și că microbul dezbinării și al conflictului a intrat și în această organizație. Sau nu a plecat niciodată! Momentan, niciun lider al PNL nu a comentat pe seama acestei ieșiri a lui Tănase, care îi subminează clar autoritatea și imaginea președintelui PNL Târgoviște și care arată că, în ceea ce privește relațiile interne, liberalii nu sunt departe de social-democrați.

ADMINISTRAŢIE

Președintele CJ Dâmboviţa, solicitări pentru conducerea Parcului Industrial Moreni

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, aflat astăzi, 23 noiembrie 2020, într-o vizită de lucru în Parcul Industrial Moreni, societate cu acționar unic CJ Dâmboviţa, a cerut conducerii unității să ia în calcul ideea construirii unei noi hale, pentru care există terenul necesar, precum și o rețea de hidranți care să rezolve nevoile actuale ale spațiilor existente.

Totodată, Corneliu Ștefan a solicitat că lucrările de remediere, care vizează o parte dintre spațiile construite în cadrul proiectului european „Lucrări de modernizare a infrastructurii la SC Moreni Parc Industrial SA”, aflate în perioada de garanție, să fie făcute cu responsabilitate și să țină cont de prevederile contractuale.

De asemenea, președintele CJ Dâmboviţa a vizitat, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea, administratorul public Cristian Avanu și directorul Direcției Infrastructură Locală – Vasile Dinu, cele două hale date în folosință în această vară. Proiectul, în valoare de 1,7 milioane de lei, a vizat creșterea atractivității acestei zone pentru investitori și dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri dâmbovițean.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Iulian Vladu: Un vot pentru PMP înseamnă desființarea pensiilor speciale

Publicat

pe

PMP Dâmbovița a inițiat, săptămâna trecută, o acțiune privind coordonarea deciziei politice a partidelor în viitorul for legislativ al țării, în legătură cu eliminarea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari la 300. Puși față în față cu decizia fermă de a semna documentul care garantează acțiunea comună a liderilor de partid, candidații PSD, PNL, PRO România și USR au refuzat angajamentul – se arată într-un comunicat remis de PMP Dâmboviţa.

„Partidul Mișcarea Populară își dorește, în aceste vremuri grele, să stopeze cheltuieli nejustificate, care sufocă bugetul de stat. Resursele ar trebui direcționate către măsurile de care economia are nevoie, și nu către bunăstarea politicienilor. Realitatea ne arată, însă, că ne luptăm în continuare cu ipocrizia politică. Un vot pentru PMP înseamnă desființarea pensiilor speciale și reducerea la 300 a numărului de parlamentari”, a declarat Iulian Vladu – președinte PMP Dâmbovița și candidat pentru un mandat de deputat.

Material realizat de SC Incomod Media SRL, la comanda PMP Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200012

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!