Connect with us

POLITIC

PRO România a început campania de strângere a primarilor

Publicat

pe

Vicepreşedintele PRO România Adrian Ţuţuianu, aflat ieri la Bacău, a salutat decizia primarului acestui important municipiu din Moldova de a se înscrie în partidul condus de Victor Ponta, după ce a fost exclus din PSD. Este un semnal important şi, din câte am aflat, mulţi edili din ţară vor face acest pas în lunile imediat următoare.

„Mă bucur mult pentru alegerea lui Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău. Sunt sigur că decizia lui este corectă, iar 2020 o va confirma. Cel mai important este semnalul pe care Cosmin îl dă: un primar cu realizări numeroase, care a schimbat fața municipiului-reședință, alege (fără ezitări) PRO România. E doar începutul”, a scris senatorul Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Şi în Dâmboviţa, se pare că mai mulţi edili social-democraţi sunt pregătiţi să se alăture proiectului PRO România. Deocamdată, nu şi-au deconspirat intenţiile de frică să nu-şi piardă mandatele sau pentru a nu da posibilitatea PSD-ului să pregătească contracandidaţi la alegerile locale din 2020. Anunţurile de îmbarcare politică în PRO România vor fi făcute, probabil, în preajma declanşării campaniei electorale.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Corneliu Ștefan: Relația onestă pe care o avem cu dâmbovițenii rămâne punctul forte al PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Conducerea PSD Dâmbovița și-a continuat întâlnirile ce au avut ca scop analiza rezultatelor alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie și pregătirea campaniei pentru competițiile electorale din toamnă, când țara va vota pentru un nou președinte al României și pentru un nou Parlament.

Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, a declarat, la discuțiile purtate cu primarii, viceprimarii și consilierii locali, cu ceilalți membri ai partidului, la Băleni Titu, Găești, Moreni și Răcari, că scorul pe care social-democrații dâmbovițenii l-au obținut la locale trebuie menținut și la alegerile care se apropie.

„Încrederea dâmbovițenilor este cel mai bun argument pentru a nu slăbi ritmul investițiilor pe care l-am impus în ultimii ani, mai ales că proiectele majore din județul Dâmbovița au fost un efort de echipă al al PSD.

Relația onestă pe care o avem cu dâmbovițenii rămâne punctul forte al PSD Dâmbovița iar respectarea angajamentelor luate reprezintă garanția unor rezultate bune și la alegerile prezidențiale și parlamentare”, a precizat Corneliu Ștefan.

Scorul politic obținut de PSD în județul Dâmbovița, a mai adugat președintele organizației, este cel mai bun barometru al alegerilor prezidențiale și parlamentare care vor veni.

Reclama

„Suntem hotărâți să obținem un rezultat la fel de bun, iar acest lucru îl vom face doar păstrând aceeași strânsă legătură cu fiecare dâmbovițean în parte. Pentru că PSD Dâmbovița este singurul partid din județ care a demonstrat că politica se face pentru oameni”, a spus liderul PSD Dâmbovița.

La aceste întâlniri, alături de președintele Corneliu Ștefan, s-au aflat parlamentarii Carmen Holban, Ionuț Vulpescu, Titus Corlățean, Radu Popa, Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, vicepreședinta CJD – Luciana Cristea, prefectul Claudia Gilia, subprefectul Marian Tănase, consilierul județean Mihai Istrate și alți șefi de departamente din cadrul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

POLITIC

Comentarii la rece. Șoșoacă și-a făcut simțită prezența în Parlamentul European

Publicat

pe

Am urmărit evoluția Dianei Șoșoacă în Parlamentul European. Unică. Până acum, europarlamentarii români au fost smirnă, insesizabili, soldați credincioși. Politețe rară! Madam Șoșoacă a spart toate aceste zăgazuri ale bunului simț politic, amestecat cu o doză consistentă de umilință, și a făcut spectacol.

Discursul liderei SOS România a făcut să crească temperatura în Parlamentul European. A dat de pământ cu Ursula von der Leyen care, sincer, nici mie nu îmi inspiră mare încredere. Erupția Dianei Șoșoacă, cu botniță la gură și fluturând o icoană, a dus, evident, la evacuarea ei din sală, sub privirile întregului Parlament European.

Dacă analizăm bine episodul, cred că asta a vrut madam Șoșoacă, să își facă publicitate. Să arate tuturor că până aici le-a fost, cu ea nu se pune nimeni!

Unii europarlamentari, simandicoși, care au bătătorit potecile Bruxelles-ului, au spus că s-a făcut de râs. Eu zic că nu. Diana Șoșoacă a demonstrat că nu este de glumit cu ea. Și nici nu poate fi pusă în lanț! A vrut să facă pârtie în jurul ei și a reușit. Vedem mai departe.


Democrația scârție și în Parlamentul European. Mă gândeam că aici, unde se coace destinul Bătrânului Continent, diversitatea și alternanța la putere își spun mai abitir cuvântul. De unde! Faptul că Ursula von der Leyen, o practicantă acerbă a lipsei de transparență, este realeasă pentru a doua oară președinte al Comisiei Europene ne demonstrează că interesul de grup contează mai mult decât interesul Europei. Urmează să vedem ce directive ne mai trasează Comisia Europeană. Ce se va întâmpla cu agricultura, cu piața de energie, cu războaiele care dau târcoale, cu schimbările climatice etc.

Reclama

Oameni de genul subprefectului de Călărași, Ionuț Petru Stan, fac partidul de râs. Te miri apoi de ce pierzi procente, încredere, prestanță. Cum altfel când un reprezentant al Guvernului în teritoriu apare pe rețelele de socializare în ipostaze indecente, bine împănate cu o aroganță de jupân, de om căruia nu îi pasă de societate, de colectivitate, de cei datorită cărora, până la urmă, a ajuns în acea funcție.

Culmea, imaginile unde subprefectul se afișează purtând la brâu un pistol au fost făcute la petreceri ale tineretului social-democrat. Pentru ieșirea sa, a fost citat la Poliție, să explice care este treaba cu pistolul.

Eu zic, așa, ca omul simplu, luați măsuri și scăpați de asemenea exemplare cărora li s-a urcat la cap și se cred buricul pământului când ajung într-o funcție. Ăștia dărâmă într-o clipă tot ce se construiește într-un an!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite