Conectați-vă cu noi

Argeș

VIDEO: Respect pentru Salvamont Argeş! Câine blocat pe o stâncă în munte, coborît în siguranţă

Publicat

pe

În timp ce mulţi concetățeni de-ai noștri, în excese demne de vremuri barbare, își părăsesc animalele de companie, aruncându-le la margine de păduri sau la colțuri de stradă, salvamontiștii din Argeș au intervenit pentru salvarea unui câine rămas izolat pe o stâncă în Munţii Făgăraş.

Bietul patruped nu știa cum să mai coboare de acolo şi risca să fie răpus de frig și de foame, mai ales că stătea acolo de câteva zile, plus că în zonă se aşternuse deja zăpada. Au participat la acţiunea de salvare Julien Berquez, Emil Fieroiu şi Adrian Uta.

De apreciat gestul de suflet al acestor oameni curajoși. Sperăm să fie un puternic imbold de reîntoarcere la înțelegere și bunătate pentru cei care tratează fără inimă necuvântătoarele.

VIDEO

ACTUALITATE

Primul admis la Şcoala de subofiţeri jandarmi de la Drăgăşani este un tânăr din judeţul Argeş

Publicat

pe

Drăgan Antonio Cristian, în vârstă de 19 ani, din judeţul Argeş, este tânărul care a obţinut cea mai mare medie la ultima sesiune de admitere la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, reuşind să-i depăşească pe ceilalţi 750 de concurenţi.

Din cei 190 de tineri admiși în acest an la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, 29 sunt din judeţul Argeş: 5 fete și 24 de băieți.

Antonio Cristian Drăgan spune că principalul său model în viaţă, omul care l-a motivat să aleagă o carieră militară, este tatăl său, jandarm cu o vechime de 20 de ani în cadrul IJJ Argeş.

„Îi urăm mult succes în pregătirea profesională pe care urmează să o înceapă și suntem mândri că viitorul ne aduce jandarmi de succes, pasionați și totodată pregătiți pentru această meserie”, este mesajul transmis de IJJ Argeş.

De remarcat că, în luna august, primul admis la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza Bucureşti” – Facultatea de Jandarmi a fost tot un tânăr din judeţul Argeş, Filipov Mihai Constantin, în vârstă de 21 de ani.

Citește în continuare

Argeș

Bărbat de 61 de ani, la un pas să-şi omoare fratele mai mic!

Publicat

pe

Poliţiştii argeşeni de la Investigaţii Criminale au reţinut, astăzi – 13 ianuarie 2020, un bărbat de 61 de ani, din comuna Dobreşti, cercetat într-un dosar de tentativă de omor. Ulterior, instanţa a dispus arestarea preventivă.

Cel în cauză şi-a lovit fratele mai mic, în vârstă de 45 de ani, provocându-i mai multe leziuni cu un obiect tăietor-înţepător. Conflictul a izbucnit în seara zilei de 4 ianuarie, pe fondul consumului de alcool.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT