Conectați-vă cu noi

Argeș

VIDEO: Respect pentru Salvamont Argeş! Câine blocat pe o stâncă în munte, coborît în siguranţă

Publicat

pe

În timp ce mulţi concetățeni de-ai noștri, în excese demne de vremuri barbare, își părăsesc animalele de companie, aruncându-le la margine de păduri sau la colțuri de stradă, salvamontiștii din Argeș au intervenit pentru salvarea unui câine rămas izolat pe o stâncă în Munţii Făgăraş.

Bietul patruped nu știa cum să mai coboare de acolo şi risca să fie răpus de frig și de foame, mai ales că stătea acolo de câteva zile, plus că în zonă se aşternuse deja zăpada. Au participat la acţiunea de salvare Julien Berquez, Emil Fieroiu şi Adrian Uta.

De apreciat gestul de suflet al acestor oameni curajoși. Sperăm să fie un puternic imbold de reîntoarcere la înțelegere și bunătate pentru cei care tratează fără inimă necuvântătoarele.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT