Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Pompierii din Târgovişte au fost „Moş Nicolae” pentru doi fraţi părăsiţi de părinţi

Publicat

pe

La iniţiativa unui voluntar ISU Dâmboviţa, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat şi au ajutat, astăzi – 5 decembrie 2019, doi fraţi din Vulcana Băi, părăsiţi de părinţi. Copiii, o fată de 8 ani şi un băiat de 10 ani, sunt crescuţi în condiţii precare de o bunică în vârstă de 70 de ani.

Salvatorii târgovişteni, care nu sunt la prima acţiune de acest gen, le-au oferit alimente, dulciuri şi obiecte de îmbrăcăminte. Cu modestie, pompierii ne-au spus că nu pot face minuni, dar vor continua să le întindă o mână de ajutor celor care au nevoie.

ACTUALITATE

Rotary Club Târgovişte continuă donaţiile către Spitalul Judeţean, în lupta cu COVID-19

Publicat

pe

Mobilizarea rapidă a celor de la Rotary Club Târgoviște este un exemplu clar de solidaritate și implicare în problemele care frământă în aceste zile întreaga omenire. Asociația, coordonată de inginerul silvic Adrian George Bîlcan, a reușit să doneze Spitalului Judeţean de Urgență din Târgoviște aparatură ultranecesară pentru tratarea teribilului coronavirus. Este clar că și în Dâmboviţa vom avea probleme şi trebuie să fim pregătiţi pentru acest război pe care îl ducem cu un duşman nevăzut.

„Până la acest moment, am reuşit să donăm Spitalului Județean de Urgență din Târgovişte trei ventilatoare, un aparat de monitorizare funcții vitale şi un videolaringoscop. În următoarele zile, vor mai ajunge încă două ventilatoare. Am fost informați că sunt pe drum. Nu ne vom opri aici. Traversăm o perioadă destul de dificilă pentru noi toţi. Mai mult ca niciodată, avem nevoie de unitate şi solidaritate. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom depăşi şi aceste momente. Să fim uniți şi buni unii cu alții!”, ne-a declarat Adrian George Bîlcan.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Am aflat rezultatele sondajului PSD Dâmboviţa! (SURSE)

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Activitatea politică în judeţ pentru partidele care se respectă şi care îşi iau în serios rolul, mai ales că traversăm o perioadă critică, trebuie continuată. Este nevoie de solidaritate, de decizie şi, mai ales, de urmărire atentă a implicării unor autorităţi în starea de urgenţă, astfel încât să nu existe derapaje prea mari de la respectarea libertăţilor şi drepturilor cetăţeanului. O clasă politică puternică şi o societate civilă la fel de tare, pot preîntâmpina eventualele abuzuri săvârşite cu voie sau fără voie.

Am aflat că aseară PSD Dâmboviţa şi-a ţinut, online, şedinţa de Birou Prermanent Judeţean. Întâlnirea virtuală, care a ţinut peste 3 ore, a fost prezidată de liderul filialei, deputatul Corneliu Ştefan.

Sursa foto: Facebook

Pe lângă multele probleme ce ţin de modul în care politicienii, reprezentanţii din administraţie ai PSD trebuie să se implice în această perioadă tulbure, a fost prezentat, spun sursele noastre, şi rezultatul sondajului comandat de PSD şi realizat în judeţ.

Rezultatele erau cumva previzibile. În municipiul Târgovişte, primarul Cristian Daniel Stan ar avea peste 50% la încrederea populaţiei. La nivel de judeţ, conform sondajului, Partidul Social Democrat este creditat de 47%. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, lucrurile ar sta astfel. Pe primul loc ar fi deputatul Corneliu Ştefan (PSD), urmat de liberalul Sorin Ion. Pe 3 s-ar situa senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu, iar pe locul 4 îl regăsim pe actualul preşedinte al CJD – Alexandru Oprea.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT