Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Pompierii din Voineşti, gest de suflet pentru trei fraţi crescuţi în lipsuri

Publicat

pe

Gestul pompierilor din Târgovişte, care au fost „Moş Nicolae” pentru doi fraţi din comuna Vulcana Băi, îngrijiţi de o bunică, după ce părinţii i-au părăsit, a fost urmat de salvatorii de la Garda de Intervenţie Voineşti, care au donat şi ei o sumă de bani pentru a aduce un strop de bucurie în sufletele unor copii.

Au ales trei fraţi din comuna Tătărani, în vârstă de 2, 11 şi 13 ani, pe care părinţii îi cresc cu greu, muncind cu ziua prin sat.

Cei cinci pompieri din Voineşti le-au dus copiilor alimente, jucării şi dulciuri. Sensibilizaţi de situaţia dificilă a acestei familii, angajaţii ISU de la Garda de Intervenţie Voineşti le vor dărui, în scurt timp, şi obiecte de îmbrăcăminte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!