Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Plan roşu de intervenţie în Teleorman. Un microbuz cu 17 persoane s-a răsturnat!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Antena 1)

Un accident de circulaţie deosebit de grav, care a impus activarea „Planului roşu de intervenţie”, s-a produs, în această seară, în judeţul Teleorman. Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat pe teritoriul localităţii Scurtu Mare.

În zonă s-au deplasat de urgenţă trei autospeciale de stingere, cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, cinci ambulanţe SMURD şi trei autosalvări de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman.

Din primele date, se pare că o persoană, respectiv şoferul microbuzului, a decedat, iar şase pasageri sunt grav răniţi. VOM REVENI.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ofertă cursuri de calificare prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

AJOFM Dâmbovița și-a propus să înceapă, luna aceasta, mai multe cursuri de calificare, după cum urmează: mecanic auto, lucrător în structuri pentru construcții, operator introducere validare date, expert achiziții publice și expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene.

Pentru persoanele cu studii incomplete, se organizează cursuri de lucrător îngrijire spații verzi sau femeie de serviciu.

Solicițanții se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1A°, nr. telefon: 0245.620.635 sau la Centrul de Formare Profesională – domnul Sorin Bădoiu – te. 0732.100.376.

Citește în continuare

Giurgiu

Incendiu la o anexă a Catedralei “Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu

Publicat

pe

O anexă a Catedralei „Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu, folosită de credincioși pentru a aprinde lumânări pentru vii și pentru morți conform tradiției, a fost cuprinsă de foc în această după-amiază. Intervenind prompt, pompierii au oprit extinderea incendiului care se manifesta în interiorul clădirii cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Au ars: o icoană din pânză, mobilierul din PVC, prevăzut cu geam termopan, și aproximativ 50 kg de resturi de lumânări. De asemenea, din cauza fumului, s-au degradat pereții și tavanul încăperii. ISU Giurgiu ne informează că nu a existat riscul propagării flăcărilor la lăcașul de cult.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!