Connect with us

Dâmboviţa

Moș Crăciun a sosit la copiii romi din Dâmbovița. 2.000 de pachete, pregătite de Tudorică Răducanu

Publicat

pe

Dacă suntem în pragul Sfintelor Sărbători de Crăciun este clar că Tudorică Răducanu, președintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, este în mijlocul oamenilor, aproape de copiii din comunitățile de romi. Este deja tradiție ca, de Crăciun, liderul Tudorică Răducanu să pregătească pachete cu daruri pentru copii și pentru familiile nevoiașe. Anul acesta, președintele Partidei Romilor Dâmbovița a cumpărat peste 2.000 de cadouri pentru micuții din comunitatea de romi din municipiul Târgoviște și din județ.

Evenimentul de împărțire a darurilor s-a consumat într-un cadru festiv, cu muzică, urări de sărbătoare și voie bună, la sediul din Târgoviște al Asociației. La spectacolul de Crăciun au fost prezenți peste 300 de copii din Târgoviște și liderii filialelor locale, pentru a prelua cadourile pe care urmează să le împartă micuților din așezările locuite de romi.

Alături de Răducanu s-au aflat, într-o zi așa mare, evident, Moș Crăciun, dar și Alexandru Oprea – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Cristian Daniel Stan – primarul Târgoviștei și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu. Prezența la această manifestare a reprezentanților administrației publice locale și județene poate fi încadrată ca un succes al președintelui Tudorică Răducanu, urmare modului în care conduce asociația și a implicării în problemele comunității. O dovadă că Tudorică Răducanu a devenit un vector important de imagine, un lider implicat.

„Copiii din comunitatea noastră, una destul de mare și din ce în ce mai puternică, mai unită, mai integrată în societate, în problemele comune ale zonelor în care își duce existența, merită din plin atenția noastră. Ca toți copiii, indiferent de etnie, de limba pe care o vorbesc, de obiceiuri, au și ei nevoie de bucurie, de daruri, de fericire. Trebuie să simtă vraja acestor sărbători de Crăciun și Anul Nou. Noi, Partida Romilor Pro Europa Dâmbovița, tocmai asta am făcut. Am adus o rază de speranță, de mai bine, de bucurie pe chipurile copiilor noștri.

Mă bucur că astăzi am avut alături de noi pe președintele Consiliului Județean – Alexandru Oprea, pe primarul Târgoviștei – Cristian Daniel Stan și pe cei doi viceprimari – doamna Monica Ilie și domnul Cătălin Rădulescu.

Suntembucuroși ca au răspuns invitației de a se afla în mijlocul nostru. Au avut astfel ocazia să vadă că și la noi există exuberanță, căldură, că știm să întâmpinăm cum se cuvine sărbătorile de Crăciun și Anul Nou. Prezenta dumnealor în mijlocul nostru arată și faptul că noi contăm și că ei, reprezentanții administratiei locale și județene, nu ne-au uitat. Și asta este bine”, ne-a declarat Tudorică Răducanu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Casa de Sănătate Dâmboviţa: Agenda de contractare iulie 2024 pentru furnizori noi

Publicat

pe

De

CAS Dâmbovița organizează sesiune de contractare pentru următoarele categorii de furnizori de servicii medicale – furnizori noi:

– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialitati clinice;
– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialiati paraclinice;
– servicii medicale de medicina fizica si de reabilitare in ambulatoriul;
– medicamente cu si fara contributie personala, inclusiv medicamente si materiale sanitare specifice care se acorda pentru tratamentul in ambulatoriu al bolnavilor inclusi in unele programe nationale de sanatate curative- farmacii
– Programe nationale de sanatate – Subprogramul national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist din cadrul Programului national de sanitate mintala.

Procesul de contractare se va desfasura conform urmatorului calendar:

Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dambovita, www.casdb.ro în secțiunea “FURNIZORI DE SERVICII MEDICALE – Informații și anunțuri contractare – Informații și anunțuri contractare 2023”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incendiu pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște

Publicat

pe

Pompierii de la Detașamentul din Târgoviște au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște.

Când cele trei echipaje au ajuns la fața locului, focul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de 50 de mp. După câteva zeci de minute, incendiul a fost stins.

Au fost folosite în această misiune trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite