Conectați-vă cu noi

Ialomiţa

Poliţiştii din Ialomiţa caută două minore care au plecat de la domiciliu

Publicat

pe

Poliţiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

La data de 8 ianuarie a.c., Doagă Elena, în vârstă de 15 ani și Rătunzeanu Geanina-Nicoleta, în vârstă de 14 ani, ar fi plecat de la domiciliul din orașul Amara, iar până în prezent nu au mai revenit.

La momentul plecării, Doagă Elena purta un halat pluşat de culoare albastru, colanţi culoare negru şi teneşi culoare roz, iar Rătunzeanu Geanina-Nicoleta, blugi culoare albastru şi bluză albă cu dungi negre.

Cei care le-au văzut pe cele două fete sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Au avut zile! Accident rutier cu patru victime în Căldărușanca

Publicat

pe

Pompierii din Urziceni au intervenit, astăzi – 29 mai, în sprijinul a patru persoane, două femei și doi bărbați, care se aflau în două mașini implicate într-un accident rutier care s-a petrecut pe teritoriul localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău.

Din impact, unul dintre autoturisme a lovit un stâlp de electricitate care a rămas suspendat pe bordul mașinii, ceea ce a determinat blocarea în interior a șoferului. Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea victimei, un bărbat cu vârsta de aproximativ 47 ani.

Echipajele medicale de la locul intervenției au acordat primul ajutor medical victimelor. Ulterior, bărbatul descarcerat și cele două femei, cu vârstele de aproximativ 41, respectiv 49 ani, au fost preluate în stare stabilă de către echipajele SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Celălalt șofer, bărbat cu vârsta de aproximativ 74 ani, după acordarea primului ajutor medical, a refuzat transportul la spital.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Al doilea prefect al judeţului Ialomiţa a depus jurământul

Publicat

pe

Sursa foto: Instituţia Prefectului Ialomiţa

Formulă completă, de astăzi – 25 mai 2020, la conducerea Prefecturii Ialomiţa, după ce Tudoriţa Ionescu a depus jurământul în calitate de subprefect. La ceremonie a fost prezent secretarul de stat Gheorghe Sorescu, care a dat citire Hotărârii de Guvern privind numirea în funcţie, aprobată în şedinţa din data de 21 mai. Până acum, Tudoriţa Ionescu, al doilea subprefect al judeţului Ialomiţa, a fost secretar al comunei Mihail Kogălniceanu şi are o experienţă de 17 ani în administraţia publică.

Prima funcţie de subprefect este ocupată, din decembrie 2019, de Emilian Barbu – care a fost până atunci şef al Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Slobozia, iar prefect este, tot din decembrie 2019, Toniţa Manea – fost director economic al Casei de Pensii Ialomiţa. Toniţa Manea a fost, în 2016, prima femeie subprefect al judeţului Ialomiţa, pentru ca acum să fie prima femeie prefect al judeţului Ialomiţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!