Connect with us

POLITIC

Regretata jurnalistă Cristina Ţopescu a fost primită în PSD de Rovana Plumb şi apoi uitată…

Publicat

pe

Sursa foto: libertatea.ro

Cristina Ţopescu a vrut, la un moment dat, să se facă utilă ţării, activând şi în viaţa politică. Şi a ales PSD pentru atingerea acestui deziderat. Anunţul a fost făcut în plin congres al partidului, pe 9 aprile 2013, chiar de Rovana Plumb. Totuşi, Cristina Ţopescu nu a reuşit să reziste prea mult în această formaţiune, scrie Capital.ro, fiindcă marile doamne din partid şi-au bătut joc de Cristina Ţopescu, au umilit-o.

Într-o intervenţie la PRO TV, medicul Monica Pop, prietenă cu marea dispărută, a mărturisit că jurnalista Cristina Ţopescu le-a ajutat pe colegele de partid la capitolul comunicare şi relaţionare unde era expertă. Pentru eforturile şi implicarea sa, nu a fost răsplătită în nici un fel. I s-a promis că va fi pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare, dar a fost minţită. Liviu Dragnea, în 2014, a ţinut musai însă ca la Bruxelles să meargă tot Viorica Dăncilă. La un moment dat, Cristina Ţopescu a avut un mesaj pentru Viorica Dăncilă, cu care nu s-a înţeles tocmai bine în PSD, pe vremea când a încercat să facă pe acolo lucruri bune.

„Dragă Veorica, acum că o experiență nefericită din viața ta s-a încheiat, aș vrea să te consolez, pentru că să știi că și pentru mulți dintre noi experiența ta a fost cel puțin la fel de nefericită. Dar a fost, a trecut… Acum reculege-te, continuă-ți campania, ca să ai și tu o jucărie cu care să te mai relaxezi până la alegeri, după care linisteste-te și caută-ți de lucru! Îți găsești tu, nu te panica!

Ai grijă, însă, e bine să fii cinstită cu angajatorul. Că neconflictuală știm deja că ești. Deci fii onestă și în cv, la capitolul limbi străine pe care le vorbesti, scrie: limba română – stadiul începător. E bine să fii sinceră la angajare, să știi! Nu te descurci cu vorbitul, dar ai tu alte calități, lasă gura lumii!

Îti ținem pumnii și-ți urăm succes! Nu oricărui român îi este ușor să te ierte, dar timpul, timpul… dragă Veorica, așterne uitarea peste toate. Inclusiv peste tine, nu-ți face griji”, scria Cristina Ţopescu pe pagina ei de Facebook.

Reclama

A avut chiar şi mesaje pentru fosta şefă a organizaţiei de femei Rovana Plumb. Unul imediat după ce Parlamentul European i-a respins candidatura pentru funcţia de comisar european.

„Dragă Rovana, pentru cameleonism si oportunism feroce, Bruxelles-ul nu te putea respinge, dar pentru matrapazlâcuri cu bani…”.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

George Simion acuză: Sute de membri AUR sunt citați la Poliție sau Parchet fără nicio vină!

Publicat

pe

George Simion, președintele AUR, a început să ne sperie. Spune liderul acestei formațiuni politice că în România se prefigurează reapariția statului polițienesc. Motivează Simion cu faptul că a primit informații din teritoriu, de la membrii AUR, că au început să fie citați la Poliție sau Parchet fără niciun motiv sau, după cum se exprimă președintele, pentru simpla vină că sunt înscriși în AUR.

„Consider că este o formă prin care aceste persoane să fie intimidate, să se dezică de noi, de AUR. Pe lângă intimidare, se încearcă eliminarea AUR din sfera politică, prin afectarea colectării celor 200 de mii de semnături necesare candidaturii mele la alegerile prezidențiale și pentru lista de parlamentari.

Poate vă amintiți de episodul de dinaintea alegerilor europarlamentare. De o lună și jumătate, eu nu am fost nici măcar citat, deși mi s-au adus acuze publice, cu toate că nu am nicio calitate în acest dosar.

Am fost dat afară din Parchet, atunci când am venit din propria inițiativă la audieri. De o lună și jumătate, nu mai am telefon, nici eu, nici ceilalți colegi din AUR care au fost luați de pe stradă și cărora li s-au confiscat telefoanele și laptop-urile fără niciun drept. De atunci, procurorii cu apucături demne de perioada sovietică refuză să facă percheziție informatică.

Acum, sute de membri și simpatizanți sunt chemați la poliție. Cine achită nota de plată pentru acest abuz și care este planul final pe care acești procurori ghidați politic îl au la adresa mea și a partidului AUR”, a transmis liderul AUR – George Simion.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Corneliu Ștefan: Relația onestă pe care o avem cu dâmbovițenii rămâne punctul forte al PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Conducerea PSD Dâmbovița și-a continuat întâlnirile ce au avut ca scop analiza rezultatelor alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie și pregătirea campaniei pentru competițiile electorale din toamnă, când țara va vota pentru un nou președinte al României și pentru un nou Parlament.

Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, a declarat, la discuțiile purtate cu primarii, viceprimarii și consilierii locali, cu ceilalți membri ai partidului, la Băleni Titu, Găești, Moreni și Răcari, că scorul pe care social-democrații dâmbovițenii l-au obținut la locale trebuie menținut și la alegerile care se apropie.

„Încrederea dâmbovițenilor este cel mai bun argument pentru a nu slăbi ritmul investițiilor pe care l-am impus în ultimii ani, mai ales că proiectele majore din județul Dâmbovița au fost un efort de echipă al al PSD.

Relația onestă pe care o avem cu dâmbovițenii rămâne punctul forte al PSD Dâmbovița iar respectarea angajamentelor luate reprezintă garanția unor rezultate bune și la alegerile prezidențiale și parlamentare”, a precizat Corneliu Ștefan.

Scorul politic obținut de PSD în județul Dâmbovița, a mai adugat președintele organizației, este cel mai bun barometru al alegerilor prezidențiale și parlamentare care vor veni.

Reclama

„Suntem hotărâți să obținem un rezultat la fel de bun, iar acest lucru îl vom face doar păstrând aceeași strânsă legătură cu fiecare dâmbovițean în parte. Pentru că PSD Dâmbovița este singurul partid din județ care a demonstrat că politica se face pentru oameni”, a spus liderul PSD Dâmbovița.

La aceste întâlniri, alături de președintele Corneliu Ștefan, s-au aflat parlamentarii Carmen Holban, Ionuț Vulpescu, Titus Corlățean, Radu Popa, Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, vicepreședinta CJD – Luciana Cristea, prefectul Claudia Gilia, subprefectul Marian Tănase, consilierul județean Mihai Istrate și alți șefi de departamente din cadrul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite