Connect with us

POLITIC

Regretata jurnalistă Cristina Ţopescu a fost primită în PSD de Rovana Plumb şi apoi uitată…

Publicat

pe

Sursa foto: libertatea.ro

Cristina Ţopescu a vrut, la un moment dat, să se facă utilă ţării, activând şi în viaţa politică. Şi a ales PSD pentru atingerea acestui deziderat. Anunţul a fost făcut în plin congres al partidului, pe 9 aprile 2013, chiar de Rovana Plumb. Totuşi, Cristina Ţopescu nu a reuşit să reziste prea mult în această formaţiune, scrie Capital.ro, fiindcă marile doamne din partid şi-au bătut joc de Cristina Ţopescu, au umilit-o.

Într-o intervenţie la PRO TV, medicul Monica Pop, prietenă cu marea dispărută, a mărturisit că jurnalista Cristina Ţopescu le-a ajutat pe colegele de partid la capitolul comunicare şi relaţionare unde era expertă. Pentru eforturile şi implicarea sa, nu a fost răsplătită în nici un fel. I s-a promis că va fi pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare, dar a fost minţită. Liviu Dragnea, în 2014, a ţinut musai însă ca la Bruxelles să meargă tot Viorica Dăncilă. La un moment dat, Cristina Ţopescu a avut un mesaj pentru Viorica Dăncilă, cu care nu s-a înţeles tocmai bine în PSD, pe vremea când a încercat să facă pe acolo lucruri bune.

„Dragă Veorica, acum că o experiență nefericită din viața ta s-a încheiat, aș vrea să te consolez, pentru că să știi că și pentru mulți dintre noi experiența ta a fost cel puțin la fel de nefericită. Dar a fost, a trecut… Acum reculege-te, continuă-ți campania, ca să ai și tu o jucărie cu care să te mai relaxezi până la alegeri, după care linisteste-te și caută-ți de lucru! Îți găsești tu, nu te panica!

Ai grijă, însă, e bine să fii cinstită cu angajatorul. Că neconflictuală știm deja că ești. Deci fii onestă și în cv, la capitolul limbi străine pe care le vorbesti, scrie: limba română – stadiul începător. E bine să fii sinceră la angajare, să știi! Nu te descurci cu vorbitul, dar ai tu alte calități, lasă gura lumii!

Îti ținem pumnii și-ți urăm succes! Nu oricărui român îi este ușor să te ierte, dar timpul, timpul… dragă Veorica, așterne uitarea peste toate. Inclusiv peste tine, nu-ți face griji”, scria Cristina Ţopescu pe pagina ei de Facebook.

A avut chiar şi mesaje pentru fosta şefă a organizaţiei de femei Rovana Plumb. Unul imediat după ce Parlamentul European i-a respins candidatura pentru funcţia de comisar european.

„Dragă Rovana, pentru cameleonism si oportunism feroce, Bruxelles-ul nu te putea respinge, dar pentru matrapazlâcuri cu bani…”.

Dâmboviţa

COMUNICAT: Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte

Publicat

pe

de

În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie.

USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia, mai mult decât oricine.

Este aproape de necrezut cum PNL, USR-PLUS și UDMR nu vor ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5.300 de morți. Este vorba de 18,2% din totalul celor 29.034 de morți COVID-19 raportați oficial în România.
Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! Orice golan de alba-neagra are mai mult caracter decât aveți voi!

Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte și, cu premeditare, ascunde adevărul. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie, așa cum PSD a cerut în nenumărate rânduri? Ce ilegalități protejează? Se tem cumva că românii i-ar alunga cu pietre dacă ar ieși la iveală grozăviile pe care le ascund?

Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare, inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.
Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei de anchetă este un complice ticălos al celor care vor să țină românii în minciună și teroare.

PSD Dâmbovița

Citește în continuare

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT