Conectați-vă cu noi

POLITIC

Regretata jurnalistă Cristina Ţopescu a fost primită în PSD de Rovana Plumb şi apoi uitată…

Publicat

pe

Sursa foto: libertatea.ro

Cristina Ţopescu a vrut, la un moment dat, să se facă utilă ţării, activând şi în viaţa politică. Şi a ales PSD pentru atingerea acestui deziderat. Anunţul a fost făcut în plin congres al partidului, pe 9 aprile 2013, chiar de Rovana Plumb. Totuşi, Cristina Ţopescu nu a reuşit să reziste prea mult în această formaţiune, scrie Capital.ro, fiindcă marile doamne din partid şi-au bătut joc de Cristina Ţopescu, au umilit-o.

Într-o intervenţie la PRO TV, medicul Monica Pop, prietenă cu marea dispărută, a mărturisit că jurnalista Cristina Ţopescu le-a ajutat pe colegele de partid la capitolul comunicare şi relaţionare unde era expertă. Pentru eforturile şi implicarea sa, nu a fost răsplătită în nici un fel. I s-a promis că va fi pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare, dar a fost minţită. Liviu Dragnea, în 2014, a ţinut musai însă ca la Bruxelles să meargă tot Viorica Dăncilă. La un moment dat, Cristina Ţopescu a avut un mesaj pentru Viorica Dăncilă, cu care nu s-a înţeles tocmai bine în PSD, pe vremea când a încercat să facă pe acolo lucruri bune.

„Dragă Veorica, acum că o experiență nefericită din viața ta s-a încheiat, aș vrea să te consolez, pentru că să știi că și pentru mulți dintre noi experiența ta a fost cel puțin la fel de nefericită. Dar a fost, a trecut… Acum reculege-te, continuă-ți campania, ca să ai și tu o jucărie cu care să te mai relaxezi până la alegeri, după care linisteste-te și caută-ți de lucru! Îți găsești tu, nu te panica!

Ai grijă, însă, e bine să fii cinstită cu angajatorul. Că neconflictuală știm deja că ești. Deci fii onestă și în cv, la capitolul limbi străine pe care le vorbesti, scrie: limba română – stadiul începător. E bine să fii sinceră la angajare, să știi! Nu te descurci cu vorbitul, dar ai tu alte calități, lasă gura lumii!

Îti ținem pumnii și-ți urăm succes! Nu oricărui român îi este ușor să te ierte, dar timpul, timpul… dragă Veorica, așterne uitarea peste toate. Inclusiv peste tine, nu-ți face griji”, scria Cristina Ţopescu pe pagina ei de Facebook.

A avut chiar şi mesaje pentru fosta şefă a organizaţiei de femei Rovana Plumb. Unul imediat după ce Parlamentul European i-a respins candidatura pentru funcţia de comisar european.

„Dragă Rovana, pentru cameleonism si oportunism feroce, Bruxelles-ul nu te putea respinge, dar pentru matrapazlâcuri cu bani…”.

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Coronavirusul n-a fost o urgenţă pentru Guvernul PNL!

Publicat

pe

În probleme cu adevărat importante pentru sănătatea românilor, precum achiziţia de medicamente şi materiale sanitare necesare prevenirii şi combaterii coronavirusului, guvernanţii PNL nu au mai acţionat la urgenţă, aşa cum au făcut-o, noaptea ca hoţii, când au emis ordonanţe în favoarea clientelei de partid – spune Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa.

Urgența este astăzi asigurarea stocurilor și măsuri de instituire a carantinei în cazul virusului care bântuie lumea. Totuși, nu există nici un ordin de ministru pentru organizarea carantinei sau pentru măsuri și achiziții necesare prevenirii și combaterii coronavirusului.

Comisia de Sănătate a Senatului a decis creșterea bugetului pentru achiziția de medicamente și materiale sanitare destinate protejării populației împotriva coronavirusului. În lipsa reprezentantului Guvernului României! E adevărat că s-a decis ziua, nu noaptea!”, a scris deputata Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Corneliu Ştefan sau Alexandru Oprea, cine va fi candidatul PSD pentru şefia CJ Dâmboviţa?

Publicat

pe

Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa va fi desemnat prin vot secret. În cursa electorală internă s-au înscris liderul organizaţiei – Corneliu Ştefan şi actualul şef al CJ – Alexandru Oprea. Câştigătorul va fi anunţat în maximum două săptămâni.

„Este pentru prima dată, în 30 de ani, când procedăm astfel. Este un gest de normalitate, un gest democratic. Cred că trebuie să schimbăm mentalităţile de a face politică şi a numi oameni pentru anumite funcţii. Competiţia internă este binevenită şi vă asigur că va fi desemnat cel mai bun candidat şi vom câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa”, a precizat deputatul Corneliu Ştefan – preşedinte PSD Dâmboviţa.

A mai spus liderul social-democraţilor dâmboviţeni că a fost comandat şi un sondaj de opinie, în care a fost inclus şi coordonatorul PRO România – senatorul Adrian Ţuţuianu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT