Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Fostul primar al Pucioasei se luptă să blocheze comerţul civilizat în oraş!

Publicat

pe

Dănuţ Bădău - fost primar oraş Pucioasa (Sursa foto: Dambovita la zi)

Situaţie tensionastă, generatoare de stres la Primăria Pucioasa, din cauza fostului edil – Dănuţ Bădău, care a pornit împotriva administraţiei publice un adevărat război. După cum ne precizează actualul primar – Cnstantin Ana, Bădău a formulat 14 cereri de chemare în judecată, în nume propriu sau în calitate de administrator al SC VULCAN BD SRL ori ca reprezentant al Asociaţiei pentru civism edilitar din România.

„În anul 2017, în calitate de persoană fizică, cât și în calitate de reprezentant al Asociaţiei pentru civism edilitar din România, a solicitat prin cererea de chemare în judecată ce formează obiectul dosarului nr. 1566/120/2017, instanței de judecată următoarele:

– să se constate nelegalitatea Dispoziției Primarului privind convocarea Consiliului Local al Orașului Pucioasa în ședința de îndată din 10.11.2016, cu următoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în inventarul bunurilor care aparțin domeniului privat al UAT-ului Orașul Pucioasa, aprobat conform HCL nr. 77/30.10.2001 a unui teren în suprafață de 643 mp situat în Pucioasa, str. Republicii;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea menținerii imobilului situat în Pucioasa, str. Republicii, nr. 83 având destinația magazin miniMax Discount, construit în baza Autorizației nr. 82/16.06.2006, Autorizație de construire anulată prin Decizia nr. 991/10.09.2008 și emiterea unei autorizații de construire în vederea intrării în legalitate;

Constantin Ana – primar oraş Pucioasa

– să se constate nelegalitatea HCL nr. 188/10.11.2016 privind aprobarea introducerii în inventarul bunurilor care aparțin domeniului privat al u.a.t. Orașul Pucioasa a unui teren în suprafață de 643 mp situat în Pucioasa, str. Republicii;

– să se constate nelegalitatea HCL nr. 189/10.11.2016 privind aprobarea menținerii imobilului situat în Pucioasa, str. Republicii, nr. 83 având destinația magazin MiniMax Discount, construit în baza Autorizației nr. 82/16.06.2006, Autorizație de construire anulată prin Decizia nr. 991/10.09.2008 și emiterea unei autorizații de construire în vederea intrării în legalitate;

– să se constate nelegalitatea Certificatului de urbanism nr. 227/14.11.2016 emis în scopul intrării în legalitate și amenajare magazin Penny Market;

– să se constate nelegalitatea Procesului verbal de constatare și sancționare a contravențiilor nr. 7/14.11.2016 emis de Primarul Orașului Pucioasa prin care s-a dispus sistarea lucrărilor și intrarea în legalitate, așa cum reiese din adresa nr. 49988/29.11.2016 emisă de Inspectoratul Județean în Construcții Dâmbovița”, precizează primarul Constantin Ana.

Astăzi – 23 ianaurie 2020, la Pucioasa s-a executat o expertiză topografică, urmând să se identifice şi să se reprezinte în schiţă de plan terenul în suprafaţă de 6.150 mp din domeniul de administrare UNCAP, afectat Hotelului Ceres şi Bazei de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă, cât şi terenul transmis de Consiliul Local Pucioasa societăţii SRL Magnum Dezvoltare, pentru edificarea supermarketului „Mini-Max Discount”.

Primarul Constantin Ana ne-a spus, cu mâhnire, că „scopul final al acțiunilor întreprinse de Dănuţ Bădău este același ca și în ultimii 8 ani, și anume, blocarea comerțului civilizat în orașul Pucioasa”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Consiliul Județean Dâmboviţa a alocat fonduri pentru containere de triaj la Spitalul Moren

Publicat

pe

Pentru a asigura un mediu civilizat de lucru în cadrul Spitalului Municipal din Moreni, avându-se în vedere perioada de pandemie pe care o traversăm, dar şi condiţiile dure de iarnă, cu temperaturi scăzute, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a oferit unităţii un sprijin financiar pentru achiziţionarea unui lot de containere speciale care au fost transformate într-un modern şi confortabil centru pentru triajul pacienţilor suspecţi de COVID 19. Oamenii nu vor mai fi nevoiţi să aştepte să fie investigaţi în corturi improprii pentru desfăşurarea unui act medical de calitate, normal, în acest anotimp deosebit de rece.

Astăzi, la deschiderea acestui centru de triere au fost prezenţi Corneliu Ştefan – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Antonel Jîjîie şi primarul Constantin Dinu.

„Această investiţie a fost finanţată în totalitate de CJ Dâmboviţa. Demersurile pentru realizarea acestui obiectiv le-am început anul trecut când, împreună cu consilierii judeţeni, am aprobat suma de 335.000 de lei pentru achiziţionarea containerelor.

Aşa acum am promis în prima zi de mandat, prioritatea mea numărul 1 în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa este aceea de a investi în domeniul sănătăţii, de a investi în spitalele din judeţului Dâmboviţa, indiferent dacă se află sau nu se află în subordinea CJ.

Împreună cu edilul municipiului, Dinu Constantin, împreună cu directorul unităţii medicale, vom continua investiţiile în acest spital. Numai anul acesta, vom propune pentru Spitalul Municipal alocarea a peste 4 milioane de lei pentru procurarea de aparatură şi tehnică medicală”, a precizat Corneliu Ştefan.

Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, a mulţumit conducerii Consiliului Judeţean pentru faptul că a răspuns prompt cerinţelor formulate de autorităţile locale, de a fi schimbate corturile din incinta spitalului în care, în această perioadă de iarnă, nu se mai putea desfăşura un act medical de calitate.

„Luăm în calcul ca o parte din aceste containere să fie folosite şi ca centru de vaccinare anticoronavirus. Administraţia locală acordă un sprijin permanent Spitalului Muncipial care deserveşte zece localităţi din apropierea oraşului, aproximativ 60.000 de oameni”, a spus Constantin Dinu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a mai vizitat astăzi şi Bazinul de Înot din Moreni, un complex modern aflat în faza de finalizare a execuţiei. Echipele de constructori lucrează acum la amenajările interiore şi la pregătirea bazinului pentru umplerea cu apă. În următoarele luni, acest obiectiv ar trebui să fie dat în folosinţă.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Cinematograful Independența din Târgoviște va fi gata în februarie 2021

Publicat

pe

În aceste zile, se montează ecranul de proiecție la Cinematograful Independența din Târgoviște – anunță primarul Daniel Cristian Stan. De asemenea, racordarea la utilități a fost executată și se lucrează acum la finisaje.

„De luna viitoare, orașul nostru va avea, după mult timp, o sală multifuncțională modernă, cu o capacitate de aproximativ 500 de locuri și cu multiple posibilități de întrebuințare”, spune edilul municipiului Târgoviște.

Proiectul, în valoare de aproximativ două milioane de euro, a fost finanțat din fonduri guvernamentale, obținute prin Compania Națională de Investiții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!