Connect with us

SOCIAL

Bătrâni, tâlhăriţi în casă în miez de noapte de mai mulţi indivizi mascaţi!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: stopinfractori.ro)

Doi bătrâni din satul Valea Părului, comuna Mârzăneşti, județul Teleorman, au trecut ieri noapte prin clipe de coșmar. Cei doi soți, de 71, respectiv 64 de ani, s-au pomenit peste ei în casă cu mai mulți indivizi mascați.

Tâlharii i-au amenințat pe proprietari cu moartea dacă nu le spun unde țin banii și alte valori. Intrușii au plecat din casa bieților bătrâni cu o importantă sumă de bani.

Poliția s-a pus imediat în mișcare pentru a-i descoperi în timp util pe făptuitori. A fost alcătuit și un cerc de suspecți. Victimele acestui jaf au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Ancheta în acest caz este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Gospodărie cuprinsă de foc în Suseni, Argeș. A ars și un lan de grâu de 7.000 mp

Publicat

pe

Trei anexe gospodărești, respectiv peste 100 mp de construcții, au luat foc în satul Ștefănești, comuna Suseni, județul Argeș. Incendiul a cuprins și un lan de grâu de 7.000 mp și 3.000 mp de vegetație uscată, din apropiere.

La fața locului au intervenit pompierii de la ISU Argeș cu mai multe autospeciale de stingere și cu o ambulanță SMURD.

Un bărbat de aproximativ 48 de ani a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD, acesta suferind atac de panică. Militarii au acționat și pentru protejarea unei construcții aflată în apropierea focarului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

Incendiul de vegetație s-a extins și a devastat o gospodărie

Publicat

pe

Un incendiu violent a izbucnit, ieri după-amiază, în localitatea Brăniștari, din județul Giurgiu. Nenorocirea a pornit de la arderea necontrolată și în afara legii a vegetației uscate. Focul s-a întins cu repeziciune într-o gospodărie, mistuind o anexă și cuprinzând acoperișul unei case.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Stației Colibași, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. Când au ajuns, militarii au constatat că incendiul se manifesta violent, cu degajări mari de fum. Pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea focului, dar nu au mai putut salva anexa gospodărească. Au ars și aproximativ 100 mp de acoperiș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite